12.

652 46 1
                                    

Potom ako som bozk ukončila som si ani nevšimla že som sedela na ňom a mala okolo jeho krku moje ruky. Bola som prekvapená z toho čo som práve urobila. A vyzeralo to že aj on si myslel že to neurobím. Som toto vôbec ja? Potom čo som mala sklonenú hlavu dole a rozmýšlala nad tým o čom som vám hovorila pred chvíľou konečne som sa odvážila pozrieť sa do jeho nádherných očí.
,,Vrátiš sa so mnou domov však?" spýtal sa a mal úsmev na tvári. Nechcem sa tam vrátiť. Predstava vidieť Jimina ma moc bolí. Viem hovoríte si že už by som sa cez to mala preniesť a byť z Jungkookom šťastná ale ono to nejde tak ľahko.
Mám Jungkooka rada aj by sa dalo povedať že ho milujem a moje city k nemu sa stále zväčšujú ale stále to bolí. Počuť o Jiminovi a vidieť ho s niekym iným. ,,Lila počúvaš ma?" spýtal sa opäť Jungkook a mával jeho rukov pred mojou tvárov. Iba som prikývla a usmiala sa.
,,Čo som sa ťa teda spýtal keď si tak veľmi počúvala?" opýtal sa a mal na tvári úškrn. ,,Či sa s tebou nevrátim domov." povedala som a zasa sklonila hlavu dole. ,,A tvoja odpoveď?" spýtal sa váhavo. Mala by som sa viac posnažiť zabudnúť na Jimina a prestať utekať. Prestať sa tváriť že je všetko vporiadku a že sa nič nestalo. Ďalšia vec je tá že moji rodičia sa spoliehajú na BTS aby sa o mňa postarali a ak by som zostala u babky mohla by som ich priteľstvo narušiť a to nechcem.
,,Áno vrátim sa" povedala som a darovala mu znova úsmev. On mi namiesto opätovania úsmevu dal deckú pusu. ,,HEJ! Už nehráme tu stupídnu hru!" povedala som.
,,To mám zakázané bozkávať svoju priateľku?" spýtal sa a mal na tvári zvláštny výraz.

 ,,To mám zakázané bozkávať svoju priateľku?" spýtal sa a mal na tvári zvláštny výraz

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Nevedela som čo mu na to mám povedať. Bolo mi z jeho výrazu do smiechu. Zadržiavala som to ako som mohla ale nakoniec som to nevydržala a začala som sa strašne smiať.
,,Hej! Na čom sa smeješ to bola celkom seriózna otázka!" zvýšil hlas ale aj on sa nakoniec trocha usmial.
,,Lila naozaj ťa mám moc rád a viem si s tebou predstaviť peknú budúcnosť. Nechcem o teba prísť.....budeš mo-jou pria-teľkov?" spýtal sa ma a bolo vidno že čaká teraz už naozaj na serióznu odpoveď. Viem že má strach z mojej odpovede. Viem že to myslí naozaj. Rob to čo ti srdce povie však? ,,Idiot" povedala som a pobozkala ho. Bola tam láska aj vášeň ale aj radosť ktorá prúdila našími bozkami.....a kto vie čo ešte.
Áno je to idiot lebo mi moje zlomené srdce poskladal naspäť dokopy a potom ho ukradol a nechce ho vrátiť.
Milujem ťa Jeon Jungkook..........

(Áno je to asi dosť krátka časť ako zvyšné predtým ale čo vám poviem proste som nemala čas na písanie a podobne alebo som na vás úpne zabudla(Viem som hrozná.....) a jeden môj väčší nepriateľ ako je čas je lenivosť takže sa ozpravedlňujem dúfam že to pochopíte ale nebojte ja vám to vynahradím.........❤)

❤)

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Just ,,ONE '' YearKde žijí příběhy. Začni objevovat