11.

712 43 5
                                    

Po ukončení nášho objatia som iba sklonila hlavu dole. Cítila som sa v tej chvíli trápne. Cítila som sa ako keby som ho raz odkopla a potom ho volala k sebe. ,,Nemám kde zostať a tak trochu som utiekol od ostatných. Oni mi povedali aby som ťa nehľadal že sa vrátiš ale......ja som ťa musel ísť hľadať. Vadilo by ti ak by som u teba zostal?"
bola som prekvapená. Bál sa o mňa? Ale zostať u nás? Nemôžem ho ale nechať iba tak na ulici. Achhhh! Keď ja s ním nechcem byť v jednej izbe. Môže spať z mojou babkou ak by chcel! Niee!!!to nespravím svojej babke. ,,Lila?" vytrhol ma z myšlienok. ,,Á-no môžeš" povedala som a cítila som ako sa strašne červeniam. Čo!!!!! Čo si to zasa povedala Lila. ,,Ďakujem" povedal a ešte raz ma silno objal. Potom zobral tašky zo zeme a utekal k dverám domu ako keby ho tam čakalo  prekvapenie. Achhh ty si tak blbá Lila!!!!! Išla som odomkunúť dvere. Babka sedela už dávno v kuchyni a čakala na mňa. Vyzerala byť dosť unavená. ,,Lila kde si bola tak dlho bála som sa" povedala a objala ma.
,,J-a som sa zdržala prepáč.." sklonila som hlavu dole. ,,A kto je toto? Nemám zavolať políciu zlatko?" povedala a prstom ukázala na Jungkooka. Nedalo mi to a začala som sa strašne smiať. Keby ste videli Jungkookov pohľad keď to babka povedala. ,,Nie to je vporiadku. Toto je Jungkook....on prišiel za mnu a nemá kde zostať tak zostatne u nás ak ti to nevadí" povedala som ale bála som sa čo babka povie keďže predtým som jej hovorila ako moc mi ublížil. ,,Si si istá že chceš aby tu bol?" spýtala sa vážnym tónom. Iba som kývla hlavou že áno. Sama som ale nebola presvedčená či ho tu chcem. ,,Dobre uvarím vám večeru" povedala a darovala nám pekný úsmev. Ja aj Jungkook sme sa usmiali naspäť a potom som mu už ukázala moju izbu.
Chvílu sa na ňu pozeral a potom jeho oči pristáli na mne. Začal sa ku mne približovať a ja som iba robila kroky dozadu. Nevedela som čo chcel urobiť a bála som sa. No on ma iba objal. Bolo to silné objatie a bolo v ňom cítiť telpo a podporu. To čo som vtedy potrebovala najviac. ,,Je mi to všetko naozaj ľúto" povedal. Ani neviem prečo ale začala som plakať. Objatie trvalo naozaj dlho. Až potom ho prepušil zo slovami ,,Milujem ťa".Moje srdce išlo vyskočiť z hrude. Začal sa ku mne približovať. Naše tváre boli od seba naozaj iba kúsok. Lila!!!!!Preber sa!!!!! Zatvorila som oči a čakala. Moje srdce bilo ako o život ale nevedela som sa pohnúť. ,,Večera je na stole" zrazu zakričala babka z kuchyne. Oboch nás to vyrišilo. Ďakujem ti bože!!!!! Ďakujem!!!! Hovorila som si v hlave.

******

Po výbornej večeri som sa rozhodla si dať sprchu a potom si obliecť pyžamo.
Moja babka mi dala neaké veci naspanie aj pre Jungkooka. Boli to veci po mojom dedkovi ktoré ešte stále babka mala v skrini. Aj on si dal sprchu a potom vyšiel s kúpeľne. Pozerala som sa do telefonu takže som ho najprv nevidela ale keď prišiel bližšie všimla som si že má okolo pásu iba uterák. Cítila som ako sa červeniam. Jeho krásne vypracované telo. Oh bôj bože je krásny! Lila ty idiot! Na čo to myslíš!!!!!!!!!
,,Páčim sa ti takto keď sa tak červeniaš?" spýtal sa. Chytila som si líca a prehovorila som ,,N-ie ale ty s-i......ja...n-o" koktala som ako sprostá.
,,Môže to byť tvoje ak chceš" povedal a uškrnul sa. ,,Nie j-a ne-chcem" povedala som zasa koktavo. Bože čo to preboha robím?!!!!
,,Si si istá?" povedal a prišiel ku mne bližšie. Som si na 100% istá že keby že porovnáte mňa a rajčinu nevidíte rozdiel. Chytil ma okolo pásu a pritiahol si ma bližšie k nemu.
,,Jung-koo-k ob-leč sa prosí-m" povedala som a mala hlavu preč na strane aby som sa nemusela pozerať na jeho telo. Neni to tak že by som v živote nevidela mužské telo alebo podobne ale toto je iné!!!!!
,,Nepáčim sa ti takto?" spýtal sa.
,,Áno páčiš sa mi naozaj moc" Kurva!!!Čo som to povedala???!!!!!!
On na mňa iba pozeral asi nečakal že niečo také poviem. Potom sa uškrnul a pritiahol si ma opäť bližšie k nemu čo ma donútilo dať moje ruky na jeho hruď. ,,Jugkook ja som to tak nemyslela" povedala som mu.
,,Neklam" povedal a usmial sa. Nemala som čo povedať. Bola som rada že moje srdce je stále ešte na mieste. A že moja tvár vyzerá ako rajčina o tom nehovorím. Nemala som čo skrývať áno páči sa mi a áno asi ho naozaj milujem. Ale stále ma pri srdci bolí keď počujem tie veci o Jiminovi.
Už naozaj neviem čo moje srdce chce a sama som z toho všetkého už unavená. ,,Vyhral si" povedala som a sklonila hlavu dole. ,,To som vedel už dávno" povedal a nakoniec ma pustil.
Cítila som sa konečne voľná. Keď už sa prezlikol ja som bola dávno na posteli zababušená paplónom až po uši a snažila sa zaspať. ,,Nechoď ešte spať mne sa nechce ísť spať. Poďme si zahrať hru" povedal. Jeho hry som sa bála. Nebudem s ním hrať hru!
,,Jungkook je neskoro poďme spať" povedala som potichu. ,,Poďme hrať pravdu a odvahu" povedal natešene.
,,V dvoch to je nuda a chce sa mi už spať" povedala som už v polo spánku. ,,Prosím !Lila prosím!" začal prosiť a robiť predomnou zlaté tváričky. On je taký zlatý!!!!!! ,,Dobre ale iba chvíľu" povedala som. Iba prikývol na znak súhlasu.
Hrali sme to trochu inak ako sa to hrá normálne ale bolo mi to jedno. Dosť sme sa smiali a cítila som sa šťastná.
,,Pravda alebo Odvaha?" spýtal sa ma. ,,Pravda" povedala som.
,,Zasa veď si ju mala doteraz stále" povedal. Keď nad tým tak rozmýšlam tak áno stále som mala iba pravdu. Zatiaľ čo ona mal iba odvahu. Možno to je preto lebo som sa jeho odvahy bála. Ale tak jedna odvaha ma nezabije. ,,Dobre odvaha" povedala som odhodlane. ,,Pobozkaj ma" povedal. Moje srdce sa zasa rozbušalo ako o život. ,,Čo?Nie!" povedala som mu. Čo je to za odvahu?
,,Ale noták je to iba jeden bozk a bozkávali sme sa už veľa krát" povedal úplne kľudne. Má pravdu je to iba jeden bozk a on moje úlohy splnil všetky. Aish!!!!! Veď ho mám predsa rada tak je to normálne nie ?

,,Vedel som že to nedokážeš" povedal a nahodil smutný face.























,,Sklapni" povedala som a darovala mu naozaj dlhý a vášnivý bozk........



(❤Ahojte všetci ďalšia časť!!!!!!!!
Wooooooooooow!!! Neviem čo by som vám k nej povedala iba to že dúfam že sa vám páči(Jasné ako vždy hovorím to isté) Keď ja nikdy neviem čo by som sem mala napísať.......ach jaaaaj! Každopádne ďakujem vám za podporu a ak sa vám môj príbeh náhodou páči tam HLASUJ!!!!!! Ľubim vás❤)

Just ,,ONE '' YearWhere stories live. Discover now