Kitap hakkında

13.4K 222 87
                                    

       Herkes'e merhaba! Bugün sizlere bu yepyeni kurgum hakkında bir şeyler anlatacağım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

       Herkes'e merhaba! Bugün sizlere bu yepyeni kurgum hakkında bir şeyler anlatacağım.

       Takip edenler muhakkak bilir. Ben bir süre önce panomda size bir soru sormuştum. Sorum YavBah'ı hangi senaryoda işlemediğimle ilgiliydi. Hepiniz o soruma cevap yazmıştınız, çok teşekkür ederim. Hepinizin fikrini oldukça beğenmiştim ama ikisi var ki kalbimi feth etmişti. Biri polisiye, diğeri obsesif kişi bozukluğu.

         Şu zamana kadar gördüğüm en orijinal senaryo obsesif kişi bozukluğu oıan senaryoydu. Yavuz ve Bahar'ı bu senaryoda işlemek benim için hem zor, hem eğlenceli olacaktı. Lakin polisiye konusunu da işlemek isitiyordum. Bu yüzden dedim ki ben bu iki konuyu birleştirip ortaya güzel bir şey çıkarayım.

        Ve, senaryonun kraliçesi geldi!Deniizcakmak Deniz'in bu güzel senaryo fikri ile yola çıkarak kitabın ilk bölümünü yazıp ona gönderdim. Kendisi o kadar güzel yorumlar yaptı ki kendi kendime 'Bu sefer efsane olacak!' demeden edemedim. Deniz'in düşüncelerini, dediklerini birleştirince müthiş bir senaryo çıktı ortaya. Ben de kendimden birkaç şey ekleyince tadından yenmedi.

       Kısacası okuyacağınız bu kitabın ana konusunun sahibi bu güzel kızdır Deniizcakmak

          O yüzden birkaç şeye değineceğim;

         Kitap düşündüğünüzün aksine biraz daha farklı olacak. Yani çizginin dışına çıkıyoruz, sınırları darmadağın ediyoruz. Mutlu son olması bile muamma. Belki de mutsuz bir son olur. Bu sınırları darmadağın edeceğimiz bir kitap olacak.

         Deniz'in halvetçi olduğunu varsayarak kitaptaki yetişkin içerikler olduğundan daha abartı olabilir. Yani bu sahneler yazılıp ona gönderilecek ve o beğenirse veya bir şey eklemek isterse eklenilip öyle yayımlanacak. O yüzden malum sahneleri okumak size kalmıştır.

Not: KİTAPTA CİNSELLİK, KÜFÜR, ŞİDDET VE ESTETİK OLMAYAN DURUMLAR MEVCUTTUR. BU KONULARI DESTEKLEMİYOR VE SADECE KURGU GEREĞİ YAZIYORUMDUR. BUNLARDAN RAHATSIZ OLANLAR ŞİMDİDEN KİTABI OKUMAKTAN VAZGEÇSİN, SONRADAN BAŞIMIZ AĞRIMASIN.

       Şimdilik bu kadar. Umarım iddialı oluşum kitaba yansır ve batırmam. Bakalım, neler olacak. Görüşmek üzere♡

 Görüşmek üzere♡

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Senden Önce | Mavi Hilal | TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin