44. Bölüm: "Plan"

4K 265 381
                                    

Merhabalar, bebeklerim :D Sizlere kısa bir bölüm getirdim ama kısa yani

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Merhabalar, bebeklerim :D Sizlere kısa bir bölüm getirdim ama kısa yani. Devamını buraya yazacağım. Sadece bölüm gelmesini çok istediğiniz için salıyorum :D Bir de ben yazıdığım gibi salıyorum gördüğünüz gibi.. Lütfen sormayın bölüm ne zaman diye, çünkü cevap veremiyorum hepinize tek tek. Burada duyurulur. 

Hazır olunca yolluyorum ve ne zaman yazağımı ben bile bilmiyorum :)

44. BÖLÜM


            Beyaz önlüğü üzerime giydiğim gibi saçlarımı omzumdan havalı bir şekilde savurdum. Su'nun bizi her şeyden haberdar etmesi ile arabaya atlamış ve kendimizi bahsı geçen eczanede bulmuştuk. Büyük bir eczane değildi, tam aksine küçüktü. Mahallelerde olan eczanelere benziyordu, pek dikkat çekici değildi.. Şimdi de küçük bir sahne canlandıracaktık.. Ben az önce Yavuz'un hırpalayıp kollarını, ayaklarını ve ağzını bağladığı eczanecinin önlüğünü giymiş, the sahte eczaneci olacakmtım! Canım Yavuz beyciğim ise az sonra gelecek olan herifi paketleyip planımızı hayata geçirmek için ayaları ile oynayacak kişiydi. Bakıyordum da, keyfin yerinde, Bahar'cığım.. Olmaz mı, canım iç ses? Ekşin yaşıyoruz şunun şurasında.

Önlüğün cebine soktum ellerimi. Sağ cebinde bir şeyler vardı. Kaşlarım havalandı, sağ cepteki nesneyi aldığımda kaşlarımı indirdim ve dudaklarım istemsizce gelirdi. Eczanecinin cebinde aynanın ne işi vardı yahu? Kahvelerimi köşede ağzı bantlanan adama çevirdim. Kaşlarını kaldırmış, gözleri ile onu çözmem için yalvarıyordu ama bu artık pek mümkün değildi. Çünkü bu işin sonunda konuşturulacaktı. Bildiği bir şeyler olabilirdi.

"Ayna fikri güzel.." dedim, gülümseyerek. Aynanın kapağını kaldırıp kendimi inceledim. Dudaklarımdaki bordo ruj, göz kapaklarımdaki kahvemsi, hafif gölgeli makyaj.. Oldukça havalı gözüküyordum. Tıpkı bir ajan gibi, Bahar'cığım. Aynen! Sadece deri kıyafetlerim yoktu.

"Şu bordo ruju çıkarsan olmaz mı?" dedi Yavuz huysuzlanarak. Kazağının kollarını dirseğine kadar katlanmıştı. Kollarını eczane bankosuna yaslamış, hafif eğilerek aramızdaki camın tam ortasında duran küçük pencereden bana bakıyordu.

Aynayı kapatıp cebine yerleştirdim ve ona doğru eğildim. "Olmaz.. Sevdim ben.. Sen sevmedin mi?"

"Sevdim.." dedi serseri bir tebessümle. "Azdırıyor beni.. Şimdi atlayacağım üzerine, eczane fantazisi yapacağız.."

"Ha, Ha, Ha!" diye güldüm yapmacık bir şekilde. Ellerimi bankoya yaslayıp ona doğru iyice eğildim. "Üzerime atlayacakmışmış! Evde ortam, teklif ve ısrar vardı da ne oldu? Beyimizin sevişesi gelmedi!" Gözlerimi devirdim. "Paçoz! Sen ne anlarsın sevişme keyfisinden?" Adama çok iyi koşuyorsun, pardon uçuyorsun, Bahar.

"Sen çok anlarsın ya.." diye güldü Yavuz. "Gören de yıllardır sevişiyorsun sanacak!"

Omuz silktim. "Libidomu geç keşfettim ben! Ne yapayım?"

Senden Önce | Mavi Hilal | Tamamlandıحيث تعيش القصص. اكتشف الآن