Kapitel 18

6.1K 34 9
                                    

Jag vaknar av solljuset som skiner in igenom fönstret, herregud hur mycket är klockan tänker jag för mig själv. Hon är bara 09.34, jag vrider mig om emot Anton för att se om han också är vaken. Han sover som ett barn men är betydligt mycket mer sexigare än ett barn.

Jag vill inte vara elak och väcka honom ur hans sömn så jag reser mig försiktigt upp och börjar leta upp några av mina klädesplagg från igår kväll som ligger utspridda på golvet tillsammans med hans kläder. Jag hittar mina trosor och Antons tröja som jag tar på mig, det är ju trots allt bara morgon dessutom så brukar Aldrig Isac eller dom vara upp såhär tidigt.

Försiktigt går jag emot dörren och försöker att inte skapa så mycket ljud från mitt knarrande golv. Väl ute ur rummet stänger jag igen dörren försiktigt som en mus kan man säga, innan jag gick ner för trappan och in i köket för att göra lite frukost.

Jag satt och skrollade igenom Instagram medan jag åt upp min frukost som jag hade lagat. Det var min specialare, Havregrynsgröt med blåbär som topping. Plötsligt hör jag hur en dörr öppnas och några sekunder senare knakar det till i trappan.

"Godmorgon älskling, trött från igår eller? Du kan ta vad du vill i kylskåpet." Sa jag och småskrattade.

"Ehm... Jag tror att han fortfarande sover."

Jag vänder mig förvånat om och ser både Omar, Calvin och Liam stå vid köksbänken helt nyvakna kan man se med tanke på att deras hår är väldigt rufsigt.

"Mm tror jag också." Mumlar jag och försöker låssas som om ingenting har hänt och återgår till det jag gjorde innan.

Kylskåpet öppnas och de drar ut en massa saker och donar och fixar. Några minuter senare sitter jag inte ensam längre vid köksbordet. Omar satte sig bredvid mig medan Liam satte sig mittemot mig och Calvin satte sig bredvid Liam vid köksbordet.  Jag känner spänningen uppkomma och det blir stelt, nästan lite för stelt.

"Så.." Började Calvin

Snälla, snälla ställ inte någon dum jävla fråga, jag ber dig Calvin. Lite smått panik över att han tar sån tid på sig att säga det han vill.

"Jag antar att ni hade det lite kul igår kväll?" Säger han och blinkar åt mig.

Fan dig Calvin. Vill du spela detta spelet så ska du få det.

"Aa vi hade jätte kul igår." Svarade jag

"Hur kul då? Från 1-10"

"Om jag får säga det själv skulle jag sagt 100."

"Kan tänka mig det för du stönade rejält igår kväll asså, gick inte att undvika att inte höra det." Sa han och flinade.

"Det-" Mer hann jag inte säga förens jag blev avbruten.

"För att vi älskar varandra så jävla mycket och för att det var jag." Plötsligt hör jag Antons röst komma närmare och närmare köket.

Jag vänder mig om emot trappan och ser det sexigaste jag vet, Anton kommandes ner för trappan i gråa mjukisbyxor som går en bit längre ner för V linjen. Och han har ingen tröja på sig utan jag har hans. Kan morgonen bli bättre?

"Godmorgon bby." Viskar han intill mitt öra och lutar sig fram emot min mun och tungkysser mig.

"Mmhhm." Små stön kom ut emellan våra kyssar ifrån mig, och Anton gjorde mig bara mer upphetsad.

Utan att jag ens var med på det så lyfter han upp mig i hans famn och börjar gå ifrån matbordet.

"Vänta, min mobil." Säger jag och avbryter, han bär mig tillbaka och jag tar tag om min mobil.

Han bär mig in till Tv-rummet och sätter sig ner i soffan och jag hamnar i hans knä.

"Du är så jävla vacker, vet du det."

"Hunie, Babe då." Jag bekräftar det han säger med en långkyss och han tar tillfället att slinka in sin tunga.

Hans händer går innanför min tröja och upp mot mina bröst och han tar tag i mina bröst och klämmer till. Men inte så hårt att det gör ont, känner bulan under mig som börjar bildas och han börjar få stånd.

"Jonna, vad är det du gör med mig?" Stönar Anton fram emellan våra blöta kyssar.

Jag drar mina händer bort från hans hår och sakta åker dom ner till hans vältränade mage. Jag avbryter kyssarna och får en konstig blick tillbaka från mig.

"Vänta lite." Jag retas lite med honom, jag vet redan att han är jätte otålig.

Jag lägger mig ner på ryggen i soffan och kort därefter kommer Anton ner dykandes på mig. Och startar igång tungkyssarna igen.
Hans händer går ner till min tröjkant och sakta drar han försiktigt upp tröjan ifrån min kropp och drar den över mitt huvud innan han slänger den på marken. Nu blottar jag mina bara bröst för honom och skinnsoffan som klistrar sig fast på min fuktiga hy.

"Tror ni har glömt en sak." Jag kollar upp och ser Calvin stå borta vid hörnet och dinglar med min tröja i handen. That mother fucker.

"VAD FAN GÖR NI!!" Den rösten känner jag igen mycket väl, Isac.

Brorsans bästavännerWhere stories live. Discover now