Kapitel 13

7.6K 39 4
                                    

Vattnet forsar ner över min kropp, jag drar upp mina armar till huvudet och drar igenom händerna i mitt hår. Alla mina tankar försvinner för en liten stund och världen stannar tills jag tar ett djupt andetag och kommer tillbaka till verkligheten igen.

Han kysser varje del utav min kropp, hans händer smeker mitt lår och han drar upp mitt ben intill hans kropp. Jag står inknuffad in till  kaklet, hans handflata är tryckt emot kakelväggen och vattnet öser ner. Vi är andfådda, jag andas tyngre än vad jag någonsin har gjort innan.

"Hur långtid tar det?!!" Skriker Isac och bankar på badrumsdörren

Liam verkar inte bry sig att Isac står och skriker på andra sidan utav dörren. Han vill bara fortsätta.

"Bby" stönar han

Jag drar huvudet åt sidan och vrider om duschhandtaget som ger ifrån sig ett knastrande ljud och vattnet slutar rinna ner på oss.

"Snart!" Mumlar jag tillbaks som svar till Isac, jag håller mig ifrån att inte stöna rakt ut när Liam smeker min kropp.

Jag avbryter allt och går ut ur duschen med Liam hak i hälen efter mig. Jag sätter mig bordet och Liam separerar mina ben och ställer sig emellan. Placerar ena handen på hans bröstkorg och låter den andra berörs hans magmuskler.

"Var vi tvungna att bryta?" Viskar han tätt intill mitt öra utav otålighet och kollar mig rätt in i ögonen

"Ja" viskar jag tillbaks

Jag böjde mig fram emot honom för att kyssa honom men ångrar mig och hoppar ner från bordet och går till handdukarna. Jag virar en handduk runt omkring min kropp innan jag kastar en handduk till Liam som ser väldigt otålig ut.

Jag böjer mig ner och plockar iordning allting när jag känner hur hans kuk nuddar min rumpa. Liam står bakom mig och juckar emot mig.

"Liam vad fan" viskar jag

"Jonna kom igen, jag är jätte kåt" stönar han med valpögon

"Du får hoppa ut genom fönstret och gå bakom huset till mitt rum, du vet vilket rum det är och sedan knakar du försiktigt på fönstret så släpper jag in dig, okej?" Sa jag suckandes och gick fram mot fönstret och öppnade det.

"Jag har bara en handduk på mig ju" klagade Liam

"Vill du hellre att Isac ska se dig?" Sa jag kaxigt och Liam suckade irriterat innan han hoppade ut igenom fönstret

Jag stängde fönstret och gick snabbt ut ur badrummet och fick förbi Isacs rum och knakade på dörren så att han vet att det är ledigt nu. Och så gick jag in på mitt rum och låste dörren.  Jag tände lampan och öppnade mitt fönster och ropade ganska tyst.

"Liam"

"Ja" svarade han tillbaks och klev fram bakom huskanten och hoppade in igenom fönstret. Han såg inte ut att ha frusit där ute iallafall. Jag var påväg att stänga fönstret när Liam drog upp mig i hans famn.

"Vänta vi måste stänga fönstret" sa jag och log pågrund av hans leende han hade på läpparna

Han bar mig till sängen innan han försiktigt la sig över mig. Han drog av handduken som jag hade omvirad runt min kropp och inspekterade ännu en gång min kropp noggrant. Han kysste min hals och gick upp mot mitt ansikte, och vi började grov hångla. Det blev mer intensivt och våra händer var över allt på varandras kroppar, jag drog bort hans handduk som han hade runt omkring sin midja och nu låg vi båda helt nakna och hånglade.

Jag vaknade utav solen som sken in i det ljusa rummet och jag gav ifrån mig ett stön.
En muskulös arm la sig över min bröstkorg och då kom minnena tillbaks.

"Godmorgon" hördes en hes sexig röst

Jag vände huvudet till vänster och där låg Liam på magen. Man kunde se hans muskler på hans rygg och armar ganska tydligt.

"Godmorgon" sa jag tillbaks och log

Jag la mig mot honom och kollade när han försökte somna om igen. Detta känns ganska bra faktiskt.

Brorsans bästavännerWhere stories live. Discover now