Kapitel 16

6.3K 34 2
                                    

Jag är fortfarande skakad efter händelsen igår mellan Anton och Liam. Men jag fattar inte hur  Anton har kunnat få reda på det? Det är ju inte som så att han verkar vara ett dugg arg på mig direkt utan mer arg på Liam.

"Jonna?"

Jag rycks ut ur mina egna tankar när jag hör Anton ropa på mig.

"Vad?" Röt jag åt honom med en arg blick. Han sitter bara i min stol vid skrivbordet och kollar på mig.

"Varför är du arg?" Frågar han, och ställer sig upp medan han sakta går fram emot mig där jag sitter i min säng. Han sätter sig bredvid mig i sängen.

"Varför jag är arg? Är du seriös?" Hans mjuka hand smeker försiktigt min kind.

"Men Babe, jag gjorde det för att du betyder allt för mig och jag vill inte att någon ska skada dig." Han lutar sig närmare mig och kysste min nacke, han låter så ångestfylld och jag älskar ju verkligen honom. 

Han placerade sina händer på varsin sidan av mina höfter och greppade tag. Han lyfte upp mig och satte försiktig ner mig i hans knä. Han stirrade in i mina ögon och jag stirrade in i hans ögon. Herregud han är så fin.
Plötsligt känner jag hur hans händer rusar upp på min rygg och till nacken, och nafsade tag om min underläpp och försiktigt bet han tag i den. Hans händer rörde sig från min nacke ner tillbaka till ryggen tills de strax var ovanför min röv.

Plötsligt rycks min dörr upp helt vidöppen. Jag kollar chockat upp mot dörröppningen och ser Isac stå vid dörröppningen, han ser lite chockad ut men det ändras snabbt till ett äcklat ansiktsuttryck.

"Ursäkta att jag stör i er Sexakt, vilket jag helst inte vill veta någonting om.." Säger han

"Jag skulle bara säga att vi hade beställt pizzor och pizzorna är här nu om ni vill ha." Lade han till.

"Vilka Vi?" Frågar jag nyfiket.

"Ja, jag och några heta tjejer. Nej jag bara skojar. Vilka tror du? Det är ju mina boys." Säger han sarkastiskt.

"Men kom ner om ni vill ha något annars äter vi upp det." Säger han och går ner för trappan utan att stänga dörren efter sig.. som vanligt då med Isac.

Jag kollar på Anton med en frågande blick.

"Ska vi går ner?" Frågar jag

Han kollar på mig och utan att jag är beredd lyfter han upp mig i hans famn och går mot dörren.

"Ja, Prinsessan" svarade han och kysste mig.

Han bar mig ner för trappan och satte ner mig försiktigt på köksbänken. Han flyttade snabbt blicken ifrån mig och kollade på något bakom mig. Jag hoppar ner från köksbänken och vänder mig om. Där bakom andra sidan av köksbänken står Liam, blåmärken på kroppen och i ansiktet.

Han kollar upp emot mig men jag kollar snabbt bort ifrån honom och vänder mig emot Anton.

"Babe, kan du ta en pizza till oss två?" Frågar jag Anton för att försöka distrahera honom ifrån Liam.

"Visst, älskling." Svarar han och kollar ner på mig och ger mig en kyss på munnen innan han går och tar en pizza till oss.

Jag går fram till Vardagsrummet och startar Tv.

"Ska ni se något på Tv?" Skriker jag ifrån vardagsrummet så att Isac och hans kompisar ska höra mig.

"Ja." Hör jag någon viska tätt intill mitt öra. Jag vänder mig om och ser Omar stå bredvid mig med en pizza på sin tallrik.

"Okej, vad ska ni se på?" Frågar jag stelt och tar ett steg ifrån honom.

"Babe, trodde vi skulle gå upp på ditt rum igen och fortsätta?" Jag vänder mig om och ser Anton stå vid första trappsteget med två tallrikar.

"Okej då, gå du upp så kommer jag snart. Jag ska bara ta dricka, Vad vill du ha för något?" Frågar jag Anton som börjat gå upp för trappan redan.

"Cider." Säger han och blinkar åt mig.

Jag går till köket och öppnar kylskåpet. Jag drar ut 2 cider som ligger vid våran "Alkoholparti" som vi har i kylskåpet.

"Vad tror du att du gör?" Jag möts av Isac ståendes bredvid mig som en jävla hök.

"Tar ut 2 cider, vad fan ser det ut som?" Säger jag kaxigt.

"Lilla gumman, jag bestämmer här och jag bestämmer att du ej får dricka för du är bara 17 år och inte 18 år ännu." Retas han.

"Okej då, Anton kanske ska ha 2 cider för sig själv så då kan ju han få för han är ju faktiskt 19 år." Det var han nog inte beredd på. Snabbt smiter jag förbi Isac och springer upp för trapporna och in på mitt rum där Anton är.

Jag stänger dörren efter mig och blir helt chokad när jag kom in. Anton sitter i min säng med 2 tallrikar med pizzor och det är nästan helt mörkt i rummet förutom TV skärmen som lyser upp rummet. Han ler och klappar med sin vänstra hand att jag ska komma och sätta mig.

Jag räcker cidern till honom, jag lutar mig fram emot honom och ger han en kyss.

Brorsans bästavännerDär berättelser lever. Upptäck nu