Kapitel 14

8K 39 8
                                    

Sömn började ta över min kropp och jag började flytta in i en bekvämare position på soffan. Liam märkte att jag kämpade för att bli bekväm, han lyfte filten av oss och slog ner en kudde på knäet och visade mig att jag kunde lägga mig, tveksamt gjorde jag som han sa och lade huvudet långsamt ner på kudden och sträckte mina ben ut på soffan och sedan dra dem tillbaka till en böjd position. Han satte filten tillbaka över oss, värmen tröstade mig. Överraskande var jag ganska bekväm.

"Tack." Viskade jag till honom, han tittade ner på mig och jag log mjukt.

Vi fortsatte att titta på filmen, hans hand började sakta röra sig genom mitt trassliga hår. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes mår bra att få några händerna som leker med mitt hår. Eftersom det kändes fantastiskt. Vi satt så för resten av filmen, hans hand var nu placerad på min höft och jag kunde känna att han blev trött också.

När filmen kom till slut stängde jag av den, vilket lämnade oss båda i fullständigt mörker. Fortfarande lite freakt out från filmen lutade jag över Liam, försökte hitta lampan men mina armar var inte tillräckligt långa så jag gick upp på knäna och lutade igen, fortfarande inte kunna nå jag flyttade och satte ett ben på den andra sidan av honom. Precis när jag var på väg att slutligen sätta på lampan på sig kom det själv. Förvirring sprang genom mig men när jag äntligen tittade över såg jag Liams hand på lampan och slog på den. Han log mot mig och visade sina tänder, gud hade han ett sexigt leende. Hans leende blev till något som bara kan beskrivas som lust och förförelse. Han tittade ner på min nu långtgående position. Mina kindar blev röda och jag skulle precis hoppa ner för att komma ifrån honom men han stoppade mig genom att placera händerna på varsin sidan av mig, hans händer grep mina höfter. Jag rörde mig inte. Jag kunde inte flytta.

Han hade låst mig i ögonblicket och stirrade på mig med sina gröna ögon. Jag kunde känna att mina kinder började spola igen när jag tittade bort från honom. Han grep mina höfter hårt och fick mig att få tillbaka mitt fokus till honom. Utan nervös vana slår jag ner på min läpp utan att veta vad jag ska göra. Jag var fångad i denna position med ett stadigt grepp som var Liam händer.

"Du är vacker, du vet det rätt?" Hörde jag honom säga till mig men mitt sinne ville inte acceptera att det var det han sa.

"Vad?" Sa jag.

"Jag sa .. Du är vacker", sade han igen och tog en händer av mina händer och använde den för att luta upp mitt huvud så jag tittade på de finkorniga ögonen igen. Mitt sinne sprang i cirklar och försökte ta reda på vad i helvete hände just nu.

"Tack." Viskade tillbaka och tittade tillbaka till mina händer igen.

Jag kände att han justerade sig själv så att han satt upp strax. Han använde sin hand och lutade mitt huvud upp igen, men i stället för att lägga tillbaka den på min höft strök han i ansiktet och stirrade i ögonen, instinkt tog över mig och ögonen började stänga. Han tog sin andra hand i mitt ansikte och mina ögon öppnade något för att se vad han gjorde. Han såg ut som han studerade mitt ansikte, ögonen gick från mina ner till mina läppar och tillbaka igen. Han gjorde det några gånger, jag kunde känna min hjärtfrekvens ökning.

"Fuck it!" Var allt jag hörde innan han drog mitt ansikte till hans kraschar hans läppar ner på mina fångar mig i en fantastisk kyss.

Efter några ögonblick släppte hans grepp på mitt ansikte lite. Han drog sig bort och tittade bara på mig. Mina ögon var breda och jag hade tydligt förvirring skrivet över mitt ansikte.

Gillade jag vad som just hände? Och jag ville ha mer. Utan att tänka ytterligare en sekund mer grep jag hans ansikte som han hade min och kysste honom. Så snart våra läppar träffade kände jag gnistor som flyger genom min kropp. Det var en sådan ny känsla men en fantastisk på det. Han flyttade läpparna mot mina, hans händer var tillbaka på mina höfter, han grep dem tätt och gjorde en mjuk känsla att fly från min mun.

Vad fan?! Varför gjorde jag det?

Han tog tillfället i akt att släppa tungan i min mun och massera min tunga med hans. Ett stön kom, men det var från mig den här gången.

Han njöt av vår kyss?

Min kropp kände mig alla slags nya känslor, de var beroendeframkallande och jag kunde inte få nog av dem, mina höfter hade en egen tankar uppenbarligen och började slipa mot honom när vår kyss fördjupades. Jag kunde känna mig något svårt under mig, det tog mig en liten stund att inse att han fick svårt på grund av mig! Hans händer rusade upp på min rygg och till nacken, där han grep det och höll huvudet fortfarande, han nafsade tag om min underläpp och bet försiktigt i den. Ett stön kom från mig den här gången och de chockar oss båda. Hans händer rörde sig från min nacke tillbaka ner i ryggen tills de låg strax ovanför min röv, jag kunde känna honom knyta och frikoppla sina nävar och försökte bestämma om han skulle flytta sig lägre eller inte. Jag kysste honom svårare att flytta tungan i munnen och försökte berätta för honom att det var bra. Min rörelse måste ha fungerat för att nästa sak som jag visste var hans händer på min rumpa och klämde fast och hålla ett fast grepp om den.  Detta fick min kropp att reagera, mala mina höfter hårdare i hans ljumska, en låg grum kom från honom, han rörde läpparna från mig och kysste ner från min käk ben och ner i nacken där han stannade vid den mjuka huden mellan min nacke och min axel . Han stannade ett ögonblick och ett stön kom ut.

"Liam... Snälla.." Stönade jag.

Han började omedelbart att suga på min nacke och träffade på den mjuka huden. Mitt huvud flög tillbaka och gav honom tillgång. Jag var i fullständig och fullständig vördnad med det sätt han fick mig att känna just nu. Jag ville aldrig att detta skulle sluta. Plötsligt strålade bil strålkastare ljuset in igenom fönstret. 

"Liam, någon kommer hem.."  viskade ner till honom när han fortsatte sitt angrepp på min nacke. Ännu ett till stön kom från min hals, hans ena hand rörde sig på min skjorta mot mina bröst, han greppade tag om mitt vänstra bröst i handen när han fortsatte att suga på olika delar av min nacke.

"Liam.." Det kom ut mer som ett stön än vad jag förväntade mig. Som bara orsakade honom att suga hårdare.

"Liam.. Isac eller min mamma.. Åh min .. Liam .. Vi måste sluta .." Han flyttade tillbaka till min mun och kysste mig djupt igen innan han drog bort och hjälpte mig att lyfta mig av hans knä. Jag kunde se den stora bulan i hans byxor när han stod upp. Han gick mot mig och lindade armarna runt mitt midja och placerade pannan mot mina.

"Det går inte att motstå dig" Sa han innan han kysste mig på pannan och gick mot trappan precis som Isac kom igenom dörren.

Brorsans bästavännerWhere stories live. Discover now