Kapitel 1

15.5K 61 18
                                    

Anton ställde ner chips skålen på Tv bordet och satte sig ner i soffan.

"Kom och sätt dig här bby" sa Anton och
klappade med händerna i knäet.

Jag satte mig i Antons knä och vände mig mot honom och kysste honom.
Hans händer gled sakta ner till min röv och kyssarna blev mer passionerade.

"HALLÅ" Skrek någon vid ytterdörren

Anton slutade kyssa mig

"Ja." Svarade Anton och fortsatte sedan att kyssa mig.

Mina händer genom söker hans kropp. Mina kyssar går sakta ner till hans nacke.
Stegen hörs högre och högre, också visslandet.

"Oj, störde vi er eller?" Sa Isac och skrattade
medans hans kompisar knuffade till honom och tyckte det var roligt.

"Ja faktiskt." Svarade jag tillbaka lite kaxigt

Anton reste sig upp och tog upp mig i hans famn innan han började gå mot gången där killarna står för att gå upp till mitt rum. Sittandes runt Antons famn medans han går förbi killarna.

"Fuck you!!" sa jag och pekade Fuckyou åt dom alla

Anton knuffade ner mig i sängen och drog av sig sin tröja innan han la sig ovanpå mig. Kyssarna blev våtare och grovare. Vi båda började bli väldigt otåliga nu. Jag drog av mig mina kläder och började där efter att knäppa upp Antons byxor. Vi fortsätter med våra blöta kyssar som har över gått ganska snabbt till hångel medans jag drar av hans byxor.

Antons pov
Jag kysser hennes nacke och nafsar i hennes öronsnibb.

Hon rycker ifrån mig och biter ett hårt tag om mina läppar. Jag trycker ner henne och lägger min kropp över hennes. Jag lägger mina ben mellan hennes och drar så hennes säras.

Hon är så våt att det rinner och jag får lust att slicka det så jag släpper henne och kryper snabbt ner mot hennes våta fitta. Saften rinner ner. Jag slickar upp det och hon stönar och ber om mer. Då leker jag med tungspetsen över hela fittan, jag byter och trycker in tungspetsen så hårt jag kan. Hon tar tag i lakanet och pressar in sina naglar och stönar högt. Fittan spänner sig. Det är tajt och jag låter tungan gå in och ut i henne.

Vibrerar tungan mot hennes g-punkt och sen smeker jag hennes väggar. Slickar dem lena väggarna samtidigt som jag trycker in två fingrar i hennes röv. Kan känna fingrarna på andra sidan med tungan. Glider in i samma takt. Försöker komma in så långt in de går. Hon fortsätter att stöna högt och sexigt. Då trycker jag in ett finger till tills jag har alla fingrar i hennes röv. Hon stönar högre.

Jag börjar slicka på hennes fitta och kör in mina fingrar i hennes fitta med den andra handen. Hon spänner sig igen men jag håller kvar alla mina fingrar i hennes röv och i fittan och slickar hennes goda, nyrakade fitta.

Hon har lite ont men gillar de och slappnar av igen. Jag lägger henne på snedden och kör in min kuk i hennes fitta.  Efter en stund Lägger jag henne på magen och kör in kuken i hennes fitta. Jag drar ur och ber henne att öppna munnen.

"Mmm bby" stönade jag fram samtidigt som jag kom i samma sekund sväljer hon varje droppe och fortsätter suga efter mer.

Brorsans bästavännerWhere stories live. Discover now