Kapitel 11

8.4K 37 13
                                    

Jag vaknar upp av ett pipande ljud. Jag öppnar mina ögon och hasar mig upp sittandes på sängkanten och trycker av alarmet.
Klockan är 05:02 på morgonen också på en Tisdag..

Jag vevar min morgonrock runt omkring min kropp och tar på mig ett par tofflor innan jag går ner till köket. Isac är ändå inte uppe nu liksom, han ligger säkert inne på sitt rum och snarkar.

Jag går ner för trappan och in i köket. Öppnar kylskåpsdörren för att se vad vi har idag för något smarrigt att äta.

Nah, de är inte så himla mycket här som vanligt då alltså.. jag tar fram Yoghurten och ställer den på köksbordet tillsammans med en sked och en skål.

Efter att jag hade ätit klart så gick jag upp till badrummet, och  tvättade mitt ansikte, bristande tänderna och sminkade mig tillslut. Jag sminkar mig aldrig för mycket bara lite lätt, foundation, lösögonfransar, mascara, eyeliner, puder, Highlight, contour, och sist så gör jag mina ögonbryn med den bästa utav alla såklart är det Anastasia beverly hills Pomade.

En stund senare

En bil står utanför huset och tutar. Jag kollar in i bilen och på förarsidan sitter Anton. Han ler mot mig när vi får ögonkontakt och jag springer snabbt ner för trappan och tar på mig mina skor och springer ut till honom.

"Hej babe" säger Anton och lutar sig närmare mig när jag satte mig på passagerarsätet

"Hej" säger jag och kysser honom

"Kör du mig till skolan som vanligt?" Frågar jag och ler, Anton nickar och börjar köra iväg.

Anton parkerar utanför skolan och jag tar bort säkerhetsbältet, jag tar tag i dörren och öppnar den men då känner jag hur en hand placeras på min arm och rycker mig tillbaks in i bilen. Jag vänder mig om fundersamt mot Anton.

"Jag tror du glömde något." Säger Anton lutandes mot mig

Jag ler lite smått.

"Säker på det?" Säger jag och försöker retas lite med honom

"Ja" svara han

Jag lutar mig mot honom och pussar honom snabbt på läpparna men det slutar med att jag sitter i Antons bil och hånglar.

"Anton... Jag.. måste gå" mumlar jag fram emellan och han suckar innan han släpper ifrån sig

"Älskar dig" säger jag snabbt och går ut ur bilen och stänger dörren.

Jag vinkar Hejdå till honom och han kör iväg. Jag går snabbt in mot skolan för att inte komma försent till min första lektion.

~~

Jag sitter längst bak i klassrummet och lyssnar på vad Maria har och säga. Maria är vår historielärare.
Jag sitter där och halvlyssnar på vad hon säger medans jag sitter och kladdar på ett skrivblock lite med min bläckpenna. Några bord bredvid mig så hör jag hur några killar i min klass sitter och skrattar och tramsar sig med varandra.

"Öööj Jonna" viskar dom halvt

Jag vänder blicken mot dom och så klart så är det ju. Jimmy, Calle, Ryan, William som ropade på mig. Dom är klassen Fuckboys och det ända som gör är att röka på och skola hela tiden.

"Vad?" Viskar jag tillbaka

"Snygg röv" viskar Ryan och ler konstigt mot mig

Jimmy, Calle och William bara skrattar när Ryan sa det. Jag försöker bara att skaka av mig det ingen idé att ge idioter uppmärksamhet.

~~

20 minuter senare så ringer klockan och jag skyndar mig ut till mitt skåp igen för att slippa alla människor som ska trängas före. Snabba steg går jag mot korridoren där mitt skåp men då hör jag någon som ropar efter mig.

"Jonna, va inte så svår fångad"

Stegen ökar bakom mig och personen går snabbare mot mig. Jag hinner inte kolla bakåt, jag börjar små jogga. Fan vart ska jag ta vägen? Paniken stiger inombords. Då plötsligt får jag syn på en handikapptoalett, snabbt springer jag in mot den och stänger dörren med en smäll och låser dörren.

Någonting slår sig emot dörren.

"Du kan inte sitta där inne för evigt, Jonna du vet att jag kommer ta dig förr eller senare" säger rösten och jag ger mig rysningar i hela kroppen

Dom kommer tillbaks för att hämnas på mig.

Brorsans bästavännerWhere stories live. Discover now