Deel 9

145 7 4
                                    

Halverwege t liedje kijken we elkaar aan en begin ik te blozen maar stop niet met naar hem kijken en t lijkt alsof de tijd een beetje langzamer gaat....

POV RM
Ik werd wakker van gezang in de auto door jade en kookie maar ik besloot niet mee te zingen want ze hadden het zo leuk. Ik keek gwn naar voren tot ik opeens zag dat de auto naar rechts begon te gaan. Ik keek naar Kookie en hij was totaal in trans. "KIJK UIT!!" Schreeuw ik, Kookie schrikt uit zen gedachten en hij rijd snel weer rechtdoor. "Omg sorry t spijt me zo erg" zegt Kookie. Het is okee koek probeer je gwn even op de weg te focussen.. ik weet jullie crushen op elkaar maar rijden met de hele groep in de auto is een grote taak. "Ik crush helemaal niet op hem!" Zegt Jade met een totaal rood gezicht. J hope en jin die naast me zitten zijn ook al wakker geworden en we schieten met zen alle in de lach. Elke keer als we t over kookie en jade hebben wordt ze rood en iedereen weet dat ze elkaar leuk vinden niemand vind t erg! We vinden t juist leuk dat Kookie in de buurt van een meisje durft te komen inplaats van totaal akward wordt. Jade zet der hoodie op en kijkt saggie naar buiten terwijl wij eigenlijk nog een beetje door kloten.

Pov Jade

"Tis toch helemaal niet erg dat je Kookie leuk vind. Als ik een meisje was zou ik t ook doen" zegt J hope met een lollie in zen mond. Dat liet me wel een beetje lachen.. maar toch ben ik boos! Hoe kunne ze dat nou zo zeggen! Ik ben hier net en werd zwaar gepest en dan doen ze zo! Maar ja he t zijn jongens dus die weten niet beter. Een klein beetje verderop is een tankstation en ik wil een ijsje dus ik vraag of we kunnen stoppen daar. Als we stoppen stappen we uit en J hope rent weer in zen kleine kinder rol naar de ijsjes in het tank station toe. Ik blijf met mn hoodie een beetje achteraan lopen en Jimin komt naast me lopen en slaat een arm om me heen. "Trek je der niks van aan" zegt Jimin "ze bedoelen het alleen maar leuk, nog nooit heeft Kookie naar een meisje gekeken of met der gepraat zonder totaal akward te worden of weg te lopen en nu dat een keer niet gebeurt willen ze hem daar een beetje mee kloten. Zo zijn ze eenmaal maar is niet naar jou gericht"
Ik vind hem wel leuk.. maar ik weet niet of ik hem leuk leuk vind. Ik heb nog nooit een vriendje gehad en al helemaal niet een knappe jongen zoals Kookie gehad die me ooit leuk vond. Dus dit vind ik allemaal nog heel spannend vooral na wat er allemaal gebeurt is voor ik naar Korea kwam. Dit zeg ik ook tegen Jimin. Hij snapt me heel goed maar vertelt me dat ik me geen geen zorgen hoef te maken want Kookie is een schatje. We lopen samen verder achter de rest aan en kiezen en betalen onze ijsjes. Daarna springen we terug in de auto. Ik besluit achterin met V en Jimin te gaan zitten terwijl RM voorin naast Kookie gaat zitten. Suga gaat op RM zen plek. Dit leek iedereen t veiligst ookal zat ik veel liever voorin bij Kookie. Maar denk dat dit gewoon ff het beste is. Ik kloot nog een beetje met V en Jimin en dan valt V in slaap op Jimins schouder. Jimin kijkt me lachend aan en ik ga ook op zen schouder liggen. Hij slaat een arm om me heen en ik val ook in een diepe slaap.

Als we bijna thuis zijn wordt ik wakker en ik vond het een leuk idee en film te gaan kijken thuis maar de rest had eigenlijk nog honger dus we besluiten eerst wat Koreaanse Take out te halen. Iedereen neemt een portie Ramen Noodles en daarnaast bestellen we gewoon wat kleine porties kip en rijst enzo. Als we thuis zijn gaan we een film zoeken na een beetje zoeken besluiten we om The nightmare of Elm Street te kijken. Terwijl we eten kijken we de film met zen alle op bed. Ik zit naast Kookie. Naast Kookie zitten V, Suga, Jimin en J hope. RM en Jin zitten op zitzakken voor het bed. Na een tijdje begint t heel spannend te worden en ik vind t best eng. Ik besluit wat dichter tegen Kookie aan te kruipen. Dat vind hij niet erg en hij doet zelfs zen armen open dus nu lig ik op zen borst. Dat is wel heel erg fijn als ik eerlijk moet zeggen en zen hartslag horen maakt deze film 10 keer minder eng. Iedereen schrikt een paar keer en J hope gooit zelfs zen Noodles over zich heen van de schrik. Hij draait zich naar ons toe en er hangt 1 noodle sliertje aan zen propellertje langs sen gezicht waardoor iedereen in tranen uitbarst van het lachen. We zetten de film even op pauze omdat iedereen de slappe lach heeft en daarna gaan we verder. We kijken de film af en daarna gaan we met zen alle slapen. Alle bedden staan nog tegen elkaar aan geschoven want iedereen was te lui ze uit elkaar te schuiven en alles naar hun eigen kamer te tillen. Als iedereen eenmaal slaapt kijk ik nog even naar Kookie. Wat is hij toch cute als hij slaapt. Ik besluit te gaan liggen. Een paar minuten later voel ik Kookie zich omdraaien in zen slaap naar mij toe en hij kruipt tegen me aan zoals hij daarvoor tegen V aan lag. Ik vind het wel fijn maar hij doet het bij iedereen. Dus besluit te gaan slapen.......

Dat was hoofdstuk 9 alweer !!!!!
Omg bts bijna een auto ongeluk ,
Kookie toch😅😅
Wil je weten hoe het veder loopt!? Volgende week een nieuw deel!!!!!❤️❤️❤️

Is this Real?Where stories live. Discover now