Deel 2

189 12 2
                                    


Ik kom huilend me kamer in en pak me laptop erbij , ik wil weg zo snel en zo ver mogelijk. Ik ga tickets bestellen en besef me dan waar wil ik heen? Ik denk diep na en dan weet ik het ZUID-KOREA , ik wou daar altijd al heen zelfs toen ik nog niets wist van BTS.
huilend bestel ik een vliegticket voor morgen avond om 8uur ik ben bang maar het moet ik kan anders niet meer. Ik heb genoeg geld om de komende tijd door te brengen in korea ookal maakt het me allemaal niet meer uit. Stiekem pak ik me koffer in met kleding voor een paar wekend en al me belangerijke spullen zoals : Laptop , een ketting die ik gekregen heb toen ze overleed en me paspoort , ik heb alles ingepakt en met rode ogen val ik op bed in een diepe slaap.

TRRR TRRR ik schrik wakker van me wekker en kijk op me mobiel en zie dat het 10 uur is ik heb toch weekend dus hoef niet naar school. Ik ga naar beneden omdat me moeder weg is naar haar werk. Ik loop de trap af en bak 2 boterhammen en loop weer terug naar boven. Ik moet een uur van te voren op het vliegveld zijn dus hou de tijd goed in de gaten. Ik zet me BTS afspeellijst op en "No More Dream" speelt af en babbel gezellig mee. Ik ga me eerst maar is ff douche en maak me klaar om te gaan vliegen straks. Tis 5uur  ik ga naar beneden en ik denk dat ik er klaar voor ben en schrijf een briefje voor me moeder.

Lieve mama
Ik trek het al een heele lange tijd niet meer thuis
Ik wil nie meer in angst leven dus ik ga , ik ga de wijde wereld in
En neem miss later ooit contact, Zorg goed voor jezelf.
Groetjes Jade.

Ik bel een taxi voor naar schiphol ik check of ik al me spullen heb en na een kwartiertje staat der een taxi voor me deur.
Vaarwel huis denk ik , ik sluit de deur en er stromen tranen langs me wang ik stap in echt zeg waar ik heen moet , na een uurtje ben ik op schiphol met alles bij me ik kijk op me mobiel en zie dat het half 8 is en om 8uur vertrekt me vliegtuig, ik haal nog ff een broodje voor onderweg en loop richting me vliegtuig ik geef me kaartje en stap in . Dit is het dan en tranen stromen weer langs me wang , na een tijdje word er omgeroepen dat we onze gordel om moeten doen en dat we zo opsteigen en daar gaan we dan Goodbye nederland. Ik check me mobiel en zie een leuke BTS foto voorbij komen en denk wat als ik ze ooit tegenkom. Na een tijdje val ik in een diepe slaap tot ik opeens wakker schrik en er om geroepen word " We gaan zo landen in korea" wacht wat heb ik zo lang geslapen en denk ook gelijk aan wat er gebeurd is allemaal en weet nie of ik blij of sad moet zijn.
En dan gaan we landen en het enige wat ik denk ik
Hello, Korea.

Er staat een taxi met mij naamboordje erop aaah duidelijk daar moet ik dus heen. Ik zeg tegen de taxichauffeur : I need to go to the city. Hij kijkt me vragend aan en zegt iets int koreaans volgensmij spreekt hij geen engels pfff lkkr dan. Ik zoek op google translate op wat "de stad" int koreaans is en zeg dat tegen de taxichauffeur en ja hoor eindelijk. Ik word afgezet en loop rond in de stad en zie dat het al 7uur savonds is pfff ik ga maar een fastfood zaak zoeken. Ik kom aan in een fastfood restaurantje en ga zitten en check me mobiel "5 gemiste oproepen" ik laat het maar gwn en er komt een ober en bestel de pittige ramen noodles. Ik heb de tijd om na te denken en de tranen beginnen te komen. Dan komt de ober met me eten en hij vraagt: are you ok? Ik zeg : yea im fine en hij loopt weg en ik kijk in me galerij en zie allemaal fotos van in nederland. En begin nu ook echt te huilen zonder dat ik het door heb , na een tijdje word ik aangetikt en zegt diegene iets in het koreaans ik zeg excuse me? En dan zegt ie: gaat het wel ik zag je huilen ?  ik blijf naar me mobiel kijken maar besef dat ik die stem ken ergens van ken  en dan draai ik me naar die persoon en......

Wordt vervolgd. wat denken jullie wat er gaat gebeuren?
Dit was deel 2
Binnen nu tot 2dagen en nieuw hoofdstuk!!!!
HAVE FUNN en deel dit natuurlijk met de nerlandse army's!!!

Is this Real?Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz