Deel 8

134 9 8
                                    

Pov Jade

We gaan opzoek naar een eettentje en we komen langs een pizzatentje waar ik gelijk zeg : jongens hier gaan we eten!!!! " want ja pizza is mij lievelingseten"
Ik bestel een stuk pepperoni met pepers en derest een normale pepperoni behalve kookie die doet hetzelfde als mij. Waarop J-hope zegt: oehhh ze eten nu zelfs al hetzelfde waardoor ik ga blozen en kookie geeft hobie een speelse klap op zn bovenarm. Na dat we gegeten hebben gaan we veder . Jin zegt dat we nu de achtbanen gaan doen , en iedereen gaat mee .
Suga kiest de eerste achtbaan uit en dat is meteen de heftigste van alle achtbanen in het park. "Je houd ook wel van heftige achtbanen he " zeg ik tegen suga.

Pov Suga

In de wachtrij van de falcon sta ik met Jade te praten over vanalles en nog wat. Op een duur vraag ik aan haar of ze iets heeft met kookie waarop ze wegkijkt en waarneer ze terug kijkt zegt ze nee maar kookie zei dat ie wel me eerste vriendje wou zijn maar idk of het een grapje was want we weten onderhand hoe kookie is he zegt jade een beetje lachend en blozend. Maar umh Jade vind jij kookie leuk? vraag ik aan haar waarop ze eigelijk niet een duidelijk antwoord geeft en zich omdraait en met V en Jimin begint te kloten. Mhhh ik laat het maar gaan ookal heb ik wel het gevoel dat er wat speelt.

Pov Jimin

Ik en V zijn samen een spelletje aant spellen op mij mobiel omdat de wachtrij inmens lang is, V begint me te vervelen terwijl ik aan het spelen ben dus ik doe me mobiel maar weg en begin hem terug te vervelen. Zo raken we in een mini-stoeipartij. Opeens draait Jade zich om terwijl ze volgens mij met suga aant praten was. Ze port V in z'n zij waardoor V met haar gaat kloten en mij een beetje vergeet. Iknow ik hoor het niet erg te vinden maar vind het toch wel een beetje vervelend, ze is hier nog maar net en kent ons ook pas net dus het voelt voor mij allemaal een beetje apart terwijl ze wel een heel leuk meisje is.

Pov Jade

Terwijl ik kloot met V en Jimin zijn we aan de beurt. We kunnen er allemaal tegelijk in maar moeten in 2 tallen. Iedereen maakt al snel tweetallen waardoor ik alleen kom te staan tot RM ook alleen blijkt te zijn. Kookie is met Jin. Jimin en V zitten voorin. J hope en suga zitten achterin want die vinden t nogal eng. Ik en RM zitten achter Jimin en V en achter ons zitten Kookie en Jin. Als we eenmaal zitten en de beugels zijn gechecked worden we naar achter getrokken om afgeschoten te worden.  Ik merk toch wel dat ik t best spannend vind en zodra we afgeschoten worden grijp ik snel RM zen arm vast uit angst. Gelukkig vind hij het niet erg en doet hij er niks aan terwijl hij zegt: "Rustig maar t komt goed tis zo over." Dit gaf een rust gevend gevoel waardoor ik mn armen ook omhoog deed net zoals V en Jimin deden. Aan t einde van de rit vond iedereen t geweldig en lopen we naar beneden. Ik loop een beetje achteraan en ineens tikt kookie me aan en vraagt aan me: "Wat was dat nou tussen jou en RM?"

Pov Kookie

In de achtbaan zat ik achter Jade en RM en zag dat Jade RM zen arm vast pakte. Ik dacht meteen wat is dit en schoot spontaan in een jaloerse bui. Tis niet eens mn vriendin waarom doe ik er zo over? Ik vind der echt heel leuk dus ik denk dat dat de reden is dat ik zo snel jaloers wordt. Ik vraag haar zometeen wel wat er was. Na de achtbaan vraag ik aan Jade wat er was tussen haar een RM. Waarop ze antwoord dat ze gewoon bang was en dat haar eerste reactie was. Gelijk kwam er een opluchtings gevoel. We lopen verder en we pakken nog wat achtbanen. Ik probeerde telkens naast Jade te zitten in de hoop dat ze mijn arm vast pakte tijdens t ritje maar telkens zat ze al naast iemand anders. Behalve bij de laatste, daar zat ze naast mij. Deze vond ze blijkbaar ook best eng en ze pakte tijdens t ritje mn arm vast uit angst. Daarbij voelde ik meteen vlinders in mn buik.

Pov Jade

Ik pakte in de laatste achtbaan Kookies arm vast. Naar dat deed ik eigenlijk express want zo eng was de achtbaan niet. Ik wou gewoon Kookies arm graag vast houden want nadat Suga vroeg of ik hem wel leuk vond begon ik er over na te denken en vind m eigenlijk best leuk.
Ik besluit alleen t nog rustig aan te doen en wil niet meteen een relatie dus ik ga de rest van de dag er niet echt met m om. We gaan nu richting de uitgang maar ik wil nog wat kopen voor de jongens. Maar Jimin heeft het idee er een spelletje van te maken. We hebben namelijk nog een half uurtje voor t park dicht gaat. Jimin vraagt aan de vrouw van de kassa om een papier en een pen. Hij schrijft al onze namen op en scheurt het papier in stukjes. Hij zet zen petje af. En doet alle papiertjes erin. Iedereen haalt er een papiertje uit en moet voor die gene een cadeautje kopen. Maar t leuke is, we gaan 1 voor 1 naar binnen en wanneer de ene iets gekocht heeft en het buiten aan de ander heeft gegeven gaat de persoon die iets gekregen heeft naar binnen. Als eerste is RM die naar binnen loopt maar ik ben zo bezig met denken wat ik ga kopen voor J hope dat ik niet eens doorhad voor wie die iets had gekocht en wat het was. Dus ik kijk even rond wie er mist van de groep en Jimin is degene die weg is. RM had blijkbaar een hoodie van het park gekocht voor Jimin. Als Jimin terug komt geeft hij een Cadeautje aan Kookie. Kookie kreeg een zakje met bijzondere steentjes die je uit kon kiezen. Kookie loopt vervolgens naar binnen en na een paar minuten komt hij naar buiten met een 2 dingen. Een super grote knuffel van een roze konijn en een kleine hartjes knuffel. Ik begin meteen te blozen want ik weet al dat het voor mij is. Hij loopt richting mij en J hope begint meteen te schreeuwen: OEEHHHHH GOEIE MOVE KOOKIEEEEEE!! V begint super hard te lachen en ik ga stuk om zen pinda lachje. Want dat is echt t cuteste aan V. De rest is aan t lachen en ik geef Kookie een knuffel daarna ga ik naar binnen. Ik weet nog dat J hope heel sad was toen zen lollie op was dus ik haal nog 6 van die zelfde mega lollies. Zodra ik naar buiten loopt begint tie te springen als een klein kindje en spint hij zen propellertje rond met zen vinger zodra ik de lollies geeft krijg ik een knuffel van hem en loopt hij weg. Zo gaat het nog even door tot iedereen is geweest en lopen we naar de auto. Als iedereen zit valt bijna iedereen na een paar minuten in slaap behalve ik en Kookie. Ik zit voorin met hem dus we zetten de radio wat harder en zingen lekker mee terwijl de rest slaapt. Halverwege t liedje kijken we elkaar aan en begin ik te blozen maar stop niet met naar hem kijken en t lijkt alsof de tijd een beetje langzamer gaat....

WORD VERVOLGD
omg wat zou er gebeuren!!!
Als je wil weten wat er gaat gebeuren tussen die 2 wees dan voorbereid op het volgende deel!!!

Love u all!!

Is this Real?Where stories live. Discover now