Deel 6

147 9 5
                                    


JIMINIE NEEEE! Hij springt het water in en kan nog net me mond dicht doen.
Ik kom boven en zie iedereen lachen. Haal me haar uit me gezicht en ga op de rand zitten. Iedereen springt het water in waardoor ik weer nat word. Lekker dan , nu ik toch al heelemaal nat ben ga ik ook maar het water in . Na een tijdje ligt de helft op hun ligstoelen ik zit aan de kant naar jungkook en suga te kijken hoe raar ze aan het doen zijn. Dan komt jungkook naar me toe gezwommen en vraagt of ik mee kom zwemmen en hij kijkt me aan met een schattig bunny face. Ik knik en we zwemmen een beetje rond tot suga zegt dat hij alvast eruit gaat en alleen met jungkook ben. Ik spring op kookies rug en zie dat hij schrik en ik moet lachen en merk nu pas hoe warm ik vanbinnen word en zeg tegen mezelf krijg ik misschien gevoelens voor kookie ?nee vast niet. 

Na het zwemmen gaat de bbq aan een jin pakt het vlees , ik heb me onesie aangetrokken waar ik nu buiten mee aanzit omdat het wat kouder word. We zitten met z'n alle een beetje te kletsen tot jin de aandacht van iedereen wilt . Hey ik heb een leuk idee voor morgen! We kijken hem vragend aan , WIE HEEFT ER ZIN OM MORGEN MEE TE GAAN NAAR EEN PRETPARK! iedereen schreeuwt ja!! en we zijn mega anthousiast. Na het eten gaan we met z'n alle bij een zelfgemaakt kampvuurtje zitten in een rondje , ik loop naar binnen en kom als een super vrolijk meisje naar buiten gerend met marshmallows. Jongens kijk wat ik gevonden heb ik geef ze aan iedereen en ga weer bij het kamvuurtje zitten met me marshmallow op een stokje. Ik zie uit me ooghoek Kookie naar me kijken en tis moeilijk me lach in te houden dus kijk ik zijn kant op en lach naar hem en maak een gebaar van dat ie naast mij kan komen zitten. RM Jin en Suga  zijn binnen aan het gamen en nu zijn jimin en v aan het voetballen en ik en jungkook zitten nog bij het  kampvuur .

Pov Jungkook

Ik zit nog als enige met jade bij het kampvuur en zijn beetje aan het praten , Jade ? Mag ik je wat vragen , jade schud ja en ik zeg : hoe vind je het bij ons en mis je je moeder?  Ze kijkt me aan en zegt ik mis me moeder wel maar het is beter zo en natuurlijk vind ik het met jullie leuk , jullie zijn zo lief en zorgen goed voor mij. Ik glimlach en bloos tegelijkertijd "waarom gebeurd dat steeds als ik met jade praat?" Opeens vraagt ze aan mij wil je een nummer zingen voor me ? Ik zeg zenuachtig welke wil je kleintje van me en besef nu dat ik dat hardop zei . Jade bloost en zegt ik ben geen kleintje en ik wil dat je paper hearts zingt zegt ze met een onschuldig stemmetje. Ik lach naar der en begin : Remember the way you made me feel, Such young love but something in me knew that it was real . Zo zing ik het nummer veder en eindig met de zin : Don't think I would just forget about it Hoping that you won't forget. Ik zie tranen in der ogen en vraag wat er is en ze antwoord : dat was zo mooi kookie en ze komt naast me zitten en knuffelt me stevig en zegt je bent echt heel lief kookie . Ik word rood en zeg jij ook kleintje en ze port me in me buik en we lachen het samen uit .

We lopen naar binnen omdat het al laat word en iedereen maakt zich klaar om te gaan slapen , als iedereen klaar is loop ik naar jade der kamer , ze doet open en zegt: hey kookie wat is er ? Ik kwam je weltrusten wensen ze geeft me een knuffel en zegt: das lief van je kookie en geeft een kus op me wang ik begin te blozen en zeg tot morgen lieve Jade en loop weg. Omg gebeurde dat nou echt  en waarom voel ik me zo fijn vanbinnen? Ik laat het maar en ga naar me bed en denk na over vandaag en Jade en val in slaap met de gedachte over hoe leuk morgen waarschijnlijk gaat worden.

DEEL 6
Sorry voor het korte hoofdstuk had niet de goede inspiratie
Volgend hoofdstuk gaat jade met BTS naar een pretpark
OMG I WANT THAT TOO
stem voor het volgende hoofdstuk ❤️❤️
Love u all❤️❤️❤️

Is this Real?Where stories live. Discover now