Psikopat Kız ( 57. Bölüm )

8K 357 23
                                    

" Halana kalırsa biz hiç evlenemeyecez Emir " diye bağırdım gene o cadı kadın tüm sinirlerimi bozmuştu.

" Abartma Gizem yakında ben mi halan mı diye sormandan korkuyorum  " dedi aslında hiçte fena fikir değildi ama Emir bey kimi secer bilmiyorum.

" Ya Emir sen iyimisin ? halana göre evlilik için beş yıl daha beklemeliymişiz beş yıl sonra otuz olacam ben yani yaşlanınca mı evlenecem peki ne zaman anne olacam lütfen mattıklı ol " diye bağırdım. Ben dün herşeyi kadına bırakıp gittiğimde ne yapmış ne etmiş düğünü  beş yıl sonra ertelemiş. Anlamıyorum annemi nasıl ikna etti.

" Öyle bir şey olmayacak Gizem ya bu yada gelecek yıl evlenecez " dediğinde biraz rahatladım.

" O zaman niye böyle diyor halan " dedim sinirle daha sinirim geçmedi geçmeyede pek niyeti yok gibi duruyor.

" Gizem o benim halam ve halama biraz saygı göstermeni istiyorum " dediğinde sinirim tepeme çıktı. Tamam ben saygısız biri değilim ama bu kadının bana olan davranışları ona olan tüm saygımı öldürüyor.

" Halanın bana nasıl davrandığının farkındamısın ? " diye bağırdım.

" Asıl sen halama olan saygısızlıklarının farkında mısın ? " diye sordu. Bana halasını savunması daha da sinirimi  bozuyor.

" Git Emir şuan senle kavga etmek istemiyorum ciddi bir kavga etmeden önce git " dediğimde bir şey demeden  gitti. Bende kendimi yatağa atıp ağlamaya başladım.

Emir ' den

Gizem'in evinden sinirle çıkıp eve gittim. Tamam bende halamın ona nasıl davrandığının farkındayım ama biraz alttan alsa ne olur ? Zaten yaşlı bir kadın biraz ilgi istiyor istediği ilgiyi almayıncada böyle triplere giriyor.

" Geldin mi Emirem " dedi halam .

" Geldim " dedim ve yanlarına oturdum. 

" Bak Emir ben bu Gizem denilen kızı hiç sevmedin bu kızla bir ömür geçmez " dediğinde biraz sinirlendim.

" Onunlabir ömür geçirecek olan kişi benim hala ve Gizem'i seviyorum ona kötü davranman bir  tek Gizem'i değil benide üzüyor " dedim halam şaşkınca bana bakıyordı.  Annem konuşmaya başladı.

" Halacım biz Gizem'i uzun zamandan beri tanıyoruz çok iyi bir kız ve Emir'le bir birlerini çok eskiden beri seviyorlar " dedi.

" Hepiniz o kızı savunun zaten siz sevin ben sevmiyorum " dedi halam  bende bir şey demeden odama çıktım. Telefonu elime alıp Gizem'i aradım.

" Efendim " dedi sesinden hala kızgın olduğu anlaşılıyordu.

 " Özür dilerim  canım " dedim onunla kavgalı kalmayı sevmiyorum.

" Ne " dedi şaşkınca.

" Tamam sen haklısın halam sana kötü davranıyor " dedim .

" Sonunda bunu anladın nerdesin evde misin ? " diye sordu .

" Evet gelmek ister misin evlilik konusunu halledelim " dedi tamam diyip sesimi kapattı. Kısa bir süre sonra kapı çalınca geldiğini anladım. Anneme sıkıca sarılıp selamlaşırken halamın sadece elini sıkmakla yetindi. Uzun bir konuşmadan sora düğünü Eylül ayında yapmaya karar verdik. Şuan temmuz ayında olduğumuza göre az kaldı.

******

Hazal'dan

" Doruk bey istediğiniz dosyalar " diyip dosyaları ona uzattım. Doruk bey dosyaları aldıktan sonra dikkatlice yüzüme baktı.

" İyi misin Hazal "diye sordu aslında pek iyi değilim gece bir sürü kapus görüp uyandım. Hem annemleri rüyamda tekrar ölürken görmek hemde Ekin'in sevgilisiyle evlendiğini görmek bana ağır geldi.

" İyiyim sadece biraz rahatsızım sorduğunuz için teşekkür ederim Doruk bey " dedim. 

" Peki şu Mardin işi için adamlardan hala haber alamadık mı ? " diye sordu.

" Hayır Doruk bey arıyoruz ama bir türlü ulaşamıyoruz " dedim Doruk bey  şirkette yardımcı müdürdü  üstelik Emir'in sağ koluydu yani Emir'den sonra onun sözü geçiyordur.

" Peki hazırlan  Mardin'e gidiyorsun ordaki şubemizde bu olayı iyice araştır polisede haber verecez hep beraber arayın şu sahtekarları. " dedi  bende bir şey demeden eve gittim. Kaç gün kalacağımıda  söylemedi. Off hep ayak işlerini bana yaptırın zaten. Sinirle eşyalarımı çantaya koydum.  İç çamaşırları şortlar iş elbiselerim bir iki tane ayakkapı  günlük t şörtlerim günlük iki elbise tamam fotoğraf makinemide alıyım orda bir iki fotoğraf çekilirim. Eşyalarımı arabaya koydum tam çalıştıracaktım Ekin bey arabaya bindi.

" Ne var " dedim bıkkın bir sesle.

" Seninle geliyorum Mardin'e Emir aradı ve seninle gelmemi rica etti " dediğinde şok oldum ama bir şey demeden arabayı sürmeye başladım. Şirketi arayıp kaçgün kalacağımı öğrendim. Hava alanında arabamı paralı otoparka kaydedip bilet aldık. Bu süre zafında hiç konuşmadık.

******

" Bana kızgın mısın ? " diye sordu evet ona kızgınım ama beni öptüğü için değil beni öptükten sonra sevgilisine koştuğu için.

" Evet  " dedim kısaca uçak koltuğunda kendini dikleştirip bana doğru tam anlamıyla döndü.

" İstediğin kadar kız ama bil ki pişmam değilim tekrar elime bir fırsat geçsin seni tekrar öperim " dedi sinirlenip ona doğru döndüm çok yakındık ama umrumda değil.

" Sonrada sevgiline koşarşın değil mi ? " dediğimde dudaklarıma yapıştı. Her ne kadar onu itmek istesemde yapamıyordum. Beynim ve kalbim bir anlaşma yapmış bana izin vermiyordu. Kısa süre sonra bende ona karşılık verdim. Tam biz böyle muhteşem bir şekilde öpüşüyorkan bir öksürük sesi duyduk ve birbirimizden ayrılıp sesin geldiği yöne baktık. Bir tane teyze elindede iki tane çocuk bize bakıyorlar.

" Ayıp oluyor evladım gidin evinizde ne yapacaksanız yapın " dedi benim yerimde normal bir kız olsa kızarırdı ama ben normal değilim işte.

" Size mi soracaz nerde yapacağımızı  diyince Ekin bana şaşkınca baktı.

" Aaa ama burda çocuk var " dedi iğneleyici tonda.

" O çocuklar süpriz yumurtadan çıkmadı değil mi o yüzden lütfen işinize bakın " dedim ve önüme döndüm Ekin sırıtarak bana bakıyordu.

" Ne var " dedim sinirle sırıtması dahada genişledi.

" Sinirlenince çok güzel oluyorsun " dedi acaba bu sözleri sevgilisinede diyor muydu. Diyordur büyük bir ihtimalle sonuçta sevgilisi tamam çok kıskandım biliyorum ama ben buyum.

" Git sevgiline söyle bunları " dedim ve arkama yasalandım.

" Kıskan prensesim benim sevgilim yok  seni öptüğüm günün sabahı ayrıldık biz " dediğinde şok oldum . Yani Ekin beni öptükten sonra sevgilisine koşmadı.

Psikopat KızWhere stories live. Discover now