Psikopat Kız ( 36. Bölüm )

10K 490 17
                                    

Aylin'den


Anıl'la nişan gecemizden beri konuşmuyoruz ve bu benim canımı fazlasıyla sıkıyor bir mesaj atsa arayıp heber verse bir şey demeyecem ama ne aradı ne sordu demek bu kadar çok istemiyordu beni. Tamam yüzsüzlük yapıp nişan yaptım ama ne kadar aşık olursam oluyum onu zorla yanımda tutamam. Telefonumu alıp mesajlara girip ona bir mesaj attım.

Gönderilen :  Nişanlım :)

Anıl bak biliyorum benimle nişanlanmak istemiyordum ama gerçekten istemiyorsan söyle babama söylersen nişan bozulabilir hem merak etme ortaklığı bozmaması için babamlada özel konuşurum

Yazıp gönderdim. Ben telefonda mesaj beklerken Gizem sınıfa girdi. Bir şeyle düşünüyor gibiydi. Yanıma oturduğunda sinirli olduğunu anladım. Tam ne oldu diye soracaktım ki mesaj sesi ile telefonuma yöneldim. Korkarak kitidi açtım sonrada mesajı tıkladım.

Gönderen : Nişanlım :)

Ne saçmalıyorsun Aylin. Sırf senin şımarıklığın için babanın nişanı bozup ortaklığı bozmayacağınımı sanıyorsun. Üstelik ortaklık bizim evliliğimiz üzerine kurulu. Biz evlenmezsek ortaklık bozulur ve babalarımız iflas eder.

Okuduklarım karşısında şok olmuştum. Nasıl ya ben babamın benim için bu nişanlılık saçmalığını uydurduğunu sanıyordum. Ama bütün ortaklık bizim üzereymiş çok saçma. Babam bunu bana neden söylemedi. Bense sırf benim için bu nişan işini ayarladığını sanmıştım. Bu konuda hayal kırıklığına uğradım resmen. Her neyse benim sorunum bu kadarda önemli değil Gizem'in sıkıntısı daha önemli.

" Ne oldu  " diye sorduğumda bana baktı ve sanki bunu sormamı bekliyormuş gibi herşeyi anlatmaya başladı.  Bu Emir'in ne derdi var anlamıyorum. Hem Gizem'in hayatına burnunu sokuyor hemde benden uzak dur diyor. Ben bunları düşünürken Gizem'in bir den aklına bir şey geldi. Ve sonra bana ailesini anlatmaya başladı. 

" Bir sürü kuzenim oldu " dedi son olarak bende ona gülümseyerek kendi kuzenlerimden bahsetttim. Bütün dersleri hep beraber sohbet ederek geçirdik. Arada Feride yaptığımız espirileri anlamdı bizde Gizem'le onun bu haline güldük. Sonunda son ders bitmişti. Tam beraber çıkacakken Ekin gelip Gizem'le bir şey konuşmak istediğini söyledi.

Gizem 'den

 Tam sınıfatan çıkacakken Ekin yanıma gelip konuşmak istediğini söyledi. Tüm sınıf gittikten sonra sırama oturdum ve oda gelip yanıma oturdu.

" Aydın konusu ne Gizem " dedi sesi hafif sinirli çıkmıştı.

" Aydın'a gidecem benim annem sandığım kişi annem değilmiş gerçek annemde Aydın'da yaşıyormuş ben de onun yanına gidecem " dedim. Biliyorum pek açıklayıcı değildi ama sonra ona uzun uzun anlatırım.

" Ordamı kalacaksın yani sürekli " diye sordu. Demekki Emir herşeyi ona anlatmıştı.

" Hayır "

" Peki neden Emir'e öyle dedin "

" Kavga ediyorduk sinirden dedim " diye kendimi savunmaya başladım.

" Neden kavga ettiniz " diye sordu. Çok soru soruyordu ve bu benim sinirimi bozuyordu.

" Offf  Ekin çok soru soruyorsun son bu soruna cavap verecem başka yok. Emir'in etrafında bana zarar vermek isteyen çok kişi varmış. Ha çok merak ettim şimdi kim neden bana zarar versin ki " dedim. Ekin gözlerini kısmış bana bakıyordu.

" Çok mu merak ediyorsun." siye sorduğunda kafamı olumlu anlamda salladım. Biranda kolumdan tutup arabasına doğru sürüklemeye başladı. Sessiz bir araba yolculuğundan sonra bir barın önüne gelmiştik. Merakla Ekin' e  baktım. Omuz silkti ve  arabadan indi. Tabi bende arkasından gittim. Barın kapısında şu filmlerdeki gibi iki tane kocaman adam duruyordu. Ekin elimi tuttu ve iceriye girdik. Ben etrafı şaşkınlıkla izlerken Ekin beni bir masaya doğru götürdü. Masaya yaklaşınca orada oturan kişinin Emir olduğunu anladım.

" Bunu niye getirdin " diye bağırdı Emir. Bana " BU"  dedi inanamıyorum.

" Abi farkında değil misin ? sen uzaklaştırmaya çalıştıkça o daha fazla zarar görüyor " dedi. Demek Can'ın söylediği doğruydu Emir ben zarar görmüyüm diye beni kendinden uzaklaştırıyordu.

Bu gün altı bölüm bir den yayınladım umarım beğenmişsinizdir.  Gelecek bölümlerde çok farklı şeyler olacak.  Vote ve yorum yapmayı unutmayın hepinizi cok seviyorum : )  <3 <3 <3

Psikopat KızWhere stories live. Discover now