op bezoek bij Nate

10 0 0
                                    

p.o.v.Wesley

Ik was eindelijk klaar met de inrichting van het huis en besloot om even mijn auto te showen bij Nate thuis (ik had hem en zijn moeder een keer naar huis gevolgd). Dus ik rijd even naar zijn huis toe (het is niks vergeleken de mijne) dat duurde op normaal tempo ongeveer 2 uur dus ik besloot alle regels maar te laten voor wat ze zijn en te gassen, en na een uurtje rijden was ik aangekomen, ik parkeerde de auto achter zijn huis, 'mooi daar staat een raam open' dacht ik toen.

Ik klom naar binnen en deed mijn stemveranderaar aan. "Ja kom we gaan weer naar boven Elena" hoorde ik Nate zeggen 'shit snel de kast in' dacht ik bij mezelf, ik griste snel een wapen mee dat op het nachtkastje ligt.

 "Ja kom we gaan weer naar boven Elena" hoorde ik Nate zeggen 'shit snel de kast in' dacht ik bij mezelf, ik griste snel een wapen mee dat op het nachtkastje ligt

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Elena kwam alleen de kamer binnen en riep "schiet een beetje op in de wc ik wil weer verder gamen!" 'Dit is mijn kans' bedacht ik toen. Ik rende naar haar toe greep haar vanaf achter mijn mes tegen haar keel en het net gestolen geweer naar de deur gericht toen ik voetstappen hoorde, "he scha... wie ben je en laat haar gaan!" Schreeuwde Nate toen "mwuhaha deze kleine teef gaat met mij mee ik wil even een leuk spelletje spelen met haar" zei ik toen en terwijl ik het zij voelde ik haar verstijven. "Dacht het niet klootzak" zei Nate toen. Hij pakte zijn geweer en schoot me in mijn pik.

Ik zakte ineen en riep met mijn stemveranderaar nog steeds aan "klootzak rot Fegelein ik vermoord je nog een keer kut dit doet pijn verdomde Fegelein" toen schoot hij me in mijn hoofd en was ik stil

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Ik zakte ineen en riep met mijn stemveranderaar nog steeds aan "klootzak rot Fegelein ik vermoord je nog een keer kut dit doet pijn verdomde Fegelein" toen schoot hij me in mijn hoofd en was ik stil.

The end



















No Just kidding
'Oke als hij me en stoot geeft tegen mijn voet sta ik op als een zombie' besloot ik en inderdaad niet veel kater kreeg ik een tikje tegen mijn voet. Ik sprong op en liep op een rare manier naar hij toe. BAM BAM hoorde je en nu viel ik weer neer. "Godver hoe kon die nog lopen ik had een headshot" zei Nate toen "kom we bellen even een ambulance voor hem maar wel beneden ik wil niet langer bij dit... ... ... ding zijn" zegt Elena dan met een lange pauze voor ding.

Gelukkig had ik alles geblokkeerd dus konden ze niet bellen. Ik stond op en dacht 'Let's go downstairs' dus ik liep naar de trap die ontiegelijk hard kraakte en dus Nate kwam kijken en toen die mij zag lopen (dit keer zonder masker en alles) schrok die zich kapot. "He kut Fegelein voordat je me nog een keer neerschiet kan je ook gewoon naar mijn postuur kijken he". Schreeuwde ik toen. Nate kijkt naar mij met een blik van verwarring, kwaadheid en iets dat ik niet kan plaatsen. "maar even, hoe kan jij nog leven of lopen?" "Voor mij een weet en voor jouw een vraag shitty little bastard" zei ik toen het laatste stuk fluisterend.

Ik kwam de woonkamer binnen en keek rond naar de reactie's van de rest. Nate zijn moeder kijkt met een verwarrende blik, Elena heeft een mix van verwarring en woedend, en zijn zusje kijken angstig terwijl ze "ZOMBIE" schreeuwen.

"Hallo allemaal!" Zei ik vrolijk, waar door Nate zijn moeder nog verwarrender kijkt, Elena kwader word, en Nate zijn zusjes stoppen met schreeuwen. "Je bent een zak klasse 1 weet je." Zeg Nate met een mix van irritatie en woede in zijn stem. "Oh dat weet ik." Zeg ik terug waardoor ik een klap tegen mijn hoofd krijgt. "Waar was dat voor?" Vraag ik aan Nate. "Dat is voor in mijn huis inbreken, een mes tegen mijn vriendin der nek te houden, en mijn zusjes te laten schrikken...lul!" Zei Nate, het laatste wat hij zei kwam na een kleine stilte en hij weg loopt.

"Wacht even! Je schoot hem neer?!" Schreeuwt vraagt zijn moeder vol ongeloof. "Hoe leeft hij nog?!" Schreeuwt vraagt zij aan Nate terwijl zij naar mij kijkt, en ik herhaal precies het zelfde wat ik tegen Nate zei.

Een paar uur later.

"Nou het was leuk om er te zijn maar ik moet maar eens gaan" zei ik terwijl ik zie dat het langzamerhand 5 uur word.
"Ja, de groeten!" Zei Nate rustig terwijl zijn zusjes schaap achtig stonde te zwaaien en zijn moeder opgelucht eruit ziet. En ik loop de deur uit, doe mijn auto van het slot, stap in en rij terug naar huis. 'Zijn moeder na het wel goed hoor, een beetje te goed voor mijn gevoel.' Dacht ik bij mezelf terwijl ik de oprit op rij.

Flashback

"En toen gooide ik de tomaat naar zijn hoofd!" Zei ik tegen Loena en Emma die toen begonnen te lachen terwijl Nate zijn moeder niet erg blij toe keek, ze buigt haar hoofd een beetje naar Nate en fluisterde iets naar hem maar hij zei niks terug. Elena zei wel iets terug maar wat geen idee en daarna leekt zijn moeder rustiger en blijer te worden. En veel ste snel. maar ondanks dat bleef ik door gaan met mijn verhaal.

Heden

Eenmaal mijn auto te hebben geparkeerd loop ik mijn huis binnen en doe de lichten aan eet wat en ga dan naar bed sinds ik niet echt iets meer te doen heb voor vandaag. Maar in slaap vallen kan ik niet.

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Nov 20, 2018 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

Chaos Through time 2 (dutch)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant