BEER!!!

9 0 0
                                    

P.o.v Wesley twee dagen na waterval incident.
Het beloofd een rustige dag te worden en ik bedacht me dat ik wel eens een latrine hut kan maken. (Hut om te plassen en poepen) dus ik ging naar het bos om wat boomstammen te halen voor de planken 'ikzelf ongeveer 18 planken nodig hebben en dan nog wat touw voor een deur' dacht ik bij mezelf dus ik pakte twee boomstammen en begon met het maken van de hut.

3 uur later

Ik ben eindelijk klaar met het maken van de latrine hut en keek even om me heen,' volgens mij wilt die Elena al een tijdje iets vragen maar durft ze dat gewoon niet' en meteen nadat ik dat dacht kwam ze op mij af lopen "Wesley wat is dat" vroeg ze toen ze eenmaal bij me was "dit is wat jullie een wc noemen" antwoordde ik alsof het de normaalste zaak van de wereld was. "Ik heb het gevoel dat je al een tijdje met iets zit, dus waar zit je mee" vroeg ik toen aan haar "nou ik vind het een beetje raar om bij een jongen te slapen" antwoordde ze toen" Nate en ik maken wel een hut voor jou" zei ik toen.

Nate en ik begonnen de volgende dag meteen met het creëeren van een hut voor Elena, na een beetje met elkaar gepraat te hebben besloten we te beginnen met het maken van een rugwerk zodat ze in ieder geval een dat boven haar hoofd heeft.

Na dit gemaakt te hebben wat vrij weinig tijd had gekost besloten we om er een muur tegen de voorkant aan te zetten die je omhoog kan halen zodat ze een deur had, dit maakte ik in een uur tijd vanwege dat dit heel nauwkeurig moet gebeuren, na dit ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na dit gemaakt te hebben wat vrij weinig tijd had gekost besloten we om er een muur tegen de voorkant aan te zetten die je omhoog kan halen zodat ze een deur had, dit maakte ik in een uur tijd vanwege dat dit heel nauwkeurig moet gebeuren, na dit gedaan te hebben begon Nate met het dicht maken van de zijkanten "Nate niet doen daar zouden we ramen met luiken kunnen plaatsen zodat ze altijd verlichting heeft" zei ik toen waarna Nate stopte en ik planken begin te pakken voor een werkje van 30 minuten.

De hut van Elena is nu ook klaar dus eigenlijk hoeft er niks meer te gebeuren. 'Misschien is het leuk om een vlag of iets te maken' dacht ik toen en ik ging natuurlijk meteen aan het werk ander had je natuurlijk van uitstel komt afstel, ik begon met het maken van de verf, ik had rood zwart en wit nodig voor de vlag die maakte ik dus ook. Hierna pakte ik uit Nate's hut een wit doek en begon daarop aan beide kante te verven, uiteindelijk zag het er prachtig uit als de vlag van Wolvanië.

————————————          —————————-         ——————————                 ————————       ——————-(Het witte boven de streep is ook nog van de vlag)Ik plaatste de vlag op een stok die vrij lang en stevig was en plaatste die op mijn hut

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

————————————          —————————-         ——————————                 ————————       ——————-
(Het witte boven de streep is ook nog van de vlag)Ik plaatste de vlag op een stok die vrij lang en stevig was en plaatste die op mijn hut. "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" hoorde ik ineens aan de overkant van de open plek, 'shit snel mijn wapens'dacht ik terwijl ik ze pakte mijn zwaard deed ik in zijn schede aan mijn riem en mijn boog liet ik hier liggen wel pakte ik mijn bijl en mijn dolken zodat ik zeker gevechtsklaar was, snel rende ik naar de bron van het geluid achter me hoorde ik eerder dan ik het zag dat er twee personen rende 'Nate en Elena zijn het in ieder geval niet gelukkig maar' dacht ik toen,

Eenmaal aangekomen bij de bron van het geschreeuw stopte ik met rennen omdat ik schrok van de beer 'ik hadden speer mee moeten nemen' bedacht ik me plots ik keek om me heen en zag dat Elena en Nate blijde ongewapend waren aangekomen en ook zij keken vol angst naar de beer, 'daar op de grond een lange rechte tak' 'nice' dacht ik bij mezelf ik pakte de tak en bond razendsnel een van mijn dolken vast aan een van de uiteinden. "Steken wezel" hoorde ik Nate nog roepen waarop ik reageerde met "alsof ik dat niet weet" hierna wachtte ik tot de beer zich omdraaide vanwege het geluid wat deze inderdaad deed, hij richte zich op en hier had ik op gewacht want nu kon ik hem recht in zijn hart steken wat ik dan ook deed. Rechts van mij hoorde ik Elena ineens iets schreeuwen "Lisa Lisa is alles Oke"?

Lisa antwoorde met "ja het gaat ik ben alleen" hierna zei Nate "we laten jullie alleen kom wezel" en ik liep achter hem aan naar het kamp. Hier zagen we dat er met onze spullen was geknoeid dus we liepen langzaam het gehele kampement door tot we een jongen zagen die van ons eten aan het eten was dus richtte ik mijn sper op hem "WoW rustig Dude" zei de dief toen "rustig wezel dat is Djeno we nemen hem wel mee naar Lisa en Elena" zei Nate toen waarop ik alleen knikte. "Breng hem maar alleen dan markeer ik vast hun kampement plaats O en neem de beer mee dan kan ik nog een deur voor jou maken" zei ik toen "sgoed wezel" kreeg ik als antwoord waar ik best blij mee was want dan kon ik weer aan de slag.

Een tijdje later kwam Nate eraan met de beer die ik dan ook meteen vilde en begon te properen, zodat ik er later een deur van kon maken, dit was nu gedaan dus kon ik even mijn zwaard slijpen, ik pakte mijn wetsteen en begon met het weer scherp maken van mijn zwaard, 'zo dat is klaar laten we gaan kijken hoe de beer eruitziet' dacht ik bij mezelf. En dit deed ik dus ook. Een kleine wandeling later waren we terug bij de berenhuid en zag ik dat die klaar was voor de deur die ik van plan was te maken. Dit deed ik dan ook snel, en zo was ik ook snel klaar en plaatste ik de deur in Nate zijn hut.

Chaos Through time 2 (dutch)Where stories live. Discover now