Droping met haar en survivalen?!

6 1 0
                                    

Elena's POV:
'Ik heb hem eindelijkp iets weten te vertellen ongelofelijk.' Dacht terwijl ik naar de pizza tent liep.

"Hè!" Hoorde ik iemand van links roepen. En het is... Sabrina? "Ja jij!" En ze loopt met haar team op me af. "Ik wilde gewoon laten weten dat aan het einde van de week Nate van mij is." Ik voelde woedde omhoog komen maar ik bleef cool. "En hoe zo zou dat mij moeten boeien en waarom ben je geïnteresseerd in hem? Ik dacht dat je alleen op de jongens die het populairst zijn valt." Zei ik cool

"Inderdaad." Ik trek een verbaast gezicht. "Hij is de populairste jongen geworden na dat gedoe met Niels. En wat dat jou zou moeten boeien. En waarom omdat we weten dat je een oogje op hem hebt." Ik probeerde mijn cool te behouden. "Ik zou het niet weten waar je het over hebt."zei ik met een beetje woedde in mijn stem. "Als het je niks boeit waarom klink je dan toch een beetje boos?" Ik zei niks. "Ga je gang, zeg maar niks maar als je niet snel genoeg ben is hij van mij." En met dat liepen ze weg.

"Alles goed?" En ik draai om en zie mijn zus Sarah. Iemand met zwart middelmatig lang haar. En blauwe ogen. Ik knik ja. "Nou heb je hem iets vertelt?" Zei ze en ik werd een beetje rood. "I-i-ik he-e-eb hem gezoend en vertelt dat ik hem knap vindt." Zei ik stotterend.

"Lekker bezig zusje!" Zei ze lachend. "Maar uuuh waar is Nate?" Vroeg ze toen. "Je bent toch niet weg gerent?" Ik knikte alleen. "*zucht* laat ook maar kom op de rest wacht." Zei ze toen vrolijk. Ik hoop maar dat ze hem niet vinden.
(Ze zou eens moeten weten!)

Nate's POV
Een paar minuten later dan dat we hem laast hebben gezien.

Ik ben aan ze ontsnapt gelukkig. Ik ga de hoek om ja hoor daar is de pizza tent. Maar voor dat ik überhaupt dicht bij kan komen hoor ik Sabrina en haar groep aan komen. Ik duik gelijk een speelgoed winkel in en doe mij pet een beetje lager en deed net of ik niet wist welke game ik moest kopen. Een team mate van Sabrina kwam binnen om mij te zoeken en een paar zatten bij de uitgang te wachten. Ik ontloop de gene die binnen was en toen ze naar buiten ging en ik zeker was dat het veilig was liep ik ook naar buiten. En ging de pizza tent binnen.

Na het eten

We waren klaar en de meeste waren al vertrokken behalve Elena. Toen ik betaald had ging ik richting de deur en Elena kwam achter mij aan. "Moet je niet met de andere meiden mee?" Vroeg ik en ze knikte nee. Dus we liepen door de stad terwijl we aan het praatte waren. Uiteindelijk waren we in een verlaten stuk van het park. "Nate?" Vroeg ze "ja?" Zei ik. Vind je mij leuk." Vroeg ze "Je bent een hartstikke leuke meid jij en bent de enige waar ik zolang over games kan lullen." Ze nam diep adem. "Zo bedoelde ik het niet." Ze terwijl ze rood wordt. Ik snapte het even niet maar kort daarna werd ik ook een beetje rood. "Ik heb er wel de laatste tijd aan gedacht." En toen was het stil voor een paar seconden. Een paar seconden die voelde als eeuwen. Het leek wel of tijd had gestopt voor een moment en alleen ik kon bewegen. "We kunnen het proberen?" Zei ik toen. Ze keek vol blijdschap op en ze gaf me een knuffel. "Dank je dat je het me op ze minst laat proberen." Ik knuffelde alleen terug.

Een paar dagen later

Het is een paar dagen geleden dat ik en Elena zijn gaan date. De rest wist er pas van sinds gisteren toen we werden betrapt door haar zus. Ik was heel even bang dat ik moest gaan rennen. Gelukkig lachte ze alleen en liep ze weg om het aan de rest te vertellen.

Maar dat maakt niet uit. We zatten in het vliegtuig op weg naar Oekraïne om via daar naar de grens van Oekraïne en Rusland te gaan.

Een paar uur later

Eenmaal daar aangekomen moesten we even wachten op een paar andere teams. Uiteindelijk kwam Djeno (kort met geel haar.) zijn team en Sabrina haar team. Die gelijk op me af kwam. "Als je die teef van je zat ben sta ik te wachten." Elena wou wat zeggen maar ik was haar voor. "Als dat gebeurt spring ik liever van de Dom toren dan met jou uitgaan." Zei ik toen en iedereen ging helemaal uit zijn dak. En wezel zat er bij zo van hou je bek ik wil slapen.

Chaos Through time 2 (dutch)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt