AFGESTUDEERD

8 0 0
                                    

P.o.v. Wesley
Na de woordenstrijd die ik met Nate heb gevoerd weet ik dat ik heb gewonnen. Dat was ook niet moeilijk want ik had gewoon goede comebacks, hierdoor had hij geen kans om het van mij te winnen. Maar ja we moeten denk ik even naar de eetzaal "kom Jurre we laten deze twee even alleen en dan gaan we even eten" zei ik toen maar "sgoed waarschijnlijk ook het beste want anders zien we ze weer naakt rondlopen om hun kleren te zoeken. En dat hoeven wij natuurlijk niet te zien ofwel Wesley" reageerde hij ik lachte alleen even als antwoord.

Na een kleine 20 minuten kwamen ook Nate en Elena naar buiten gelopen "er was niks engs te zien hoor" deelde Nate ons mee "mhuhu" gaf ik toen als antwoord. We waren klaar met het ontbijt en en gingen we naar de klas oude wapens dit was natuurlijk mijn lievelingsvak omdat ik als de beste met de wapens overweg kan.

"godverdomme wezel waarom ben jij hier zo goed in?" vroeg Nate niet veel later aan mij hierop antwoordde ik met "oefenen oefenen en  nog eens oefenen" hierna bromde hij nog wat geïrriteerd maar hij nam wel genoegen met het antwoord en hij besloot mijn tip op te volgen en begon te oefenen. "Nate gebruik je rugspieren meer  dan worden je armen minder zwaar belast en kan je het langer volhouden."

Na deze tip die Nate meteen opvolgde merktte hij dat het inderdaad beter ging en hij werd zelfs de tweede van de klas (ik natuurlijk gewoon nog eerste maarja)

een kleine twee weken later die vol zaten met examens

"eindelijk de examens zijn voorbij" begon Nate hierdoor begon ik alleen maar te lachen want wat best grappig is is dat alleen de beste 3 bij het 'speciale'team komt de rest word gewoon een commando oftewel een van de beste van het leger maar iedereen wou natuurlijk bij de beste drie zitten. "ik had niet verwacht dat we nog examens hadden" zei Elena en Nate was het geheel met haar eens 'logisch ook want het zijn vriendje en vriendinnetje en het zou me niks verbazen als ze ook gaan trouwen, maar ik zag dat deze keer het gemeend is en dat hij ook niet had verwacht dat er nog meer examens zijn.

"Allemaal even bijeenkomen in de eetzaal want ik wil de resultaten van het examens bekendmaken" kwam er ineens uit de luidsprekers die overal in de barakken zijn geplaatst. en we liepen dan ook snel naar de eetzaal om naar de resultaten te luisteren oftewel te kijken wie er in de top drie zijn gekomen en wie er niet bij zijn gekomen. "wedden dat Sabrina niet geslaagd is" mompelde ik tegen Nate die de weddenschap met groot plezier aannam.

"de mensen die de top drie net niet gehaald hebben zijn er dit jaar eigenlijk maar 1 persoon en dat is Elena ze kwam net 0.2 punten te kort en haar zus Lisa heeft 0.1 punt meer gescoord dan haar dus vandaar. Met dat gezegd te hebben gaan we over naar de zogeheten 'special three forces' die bestaat uit Lisa op de derde plek en dus een commandant Wesley op de tweede plek als tactisch specialist en generaal, op de eerste plek Nate alleen maar omdat Wesley blijkbaar niks weet van hoe je een modern wapen in elkaar zet heeft Nate een 0.01 hoger dan Wesley en hij is dus de Teamleider en Commandant der Generaals der Nederlanden zoals zijn volledige titel luidt.

"rot op! Dat is een bestaande titel?" riep Nate toen "ja meneer Drake dat is een bestaande titel, maar dan gaan we nu verder met de personen die niet zijn geslaagd en dat is er gelukkig ook maar een en haar naam is Sabrina." meteen keek iedereen haar aan en je zag gewoon dat ze tranen moest binnenhouden. "ik vind het wel rot voor haar" zei Nate "nee hoor ze heeft het aan derzelf te danken." Zei Jurre die een echte hekel aan Sabrina heeft.

"Jullie kunnen nu allemaal vertrekken iedereen behalve Nate Lisa en Wesley" 'dat was de commandant ben benieuwd wat die van ons wil' dacht ik bij mezelf. "Aangezien jullie de special three forces zijn hebben jullie het recht om elk bataljon te leiden maar je hebt dan wel een specifieke ketting voor nodig, namelijk de zwarte leeuw, dit is om d rang aan te geven dus ik geef jullie er allemaal 1" ik dacht ineens aan de kettingen die mijn geheime dienst droeg: heer iemand met een zwarte wolven ketting vraagt naar u. Ik werd aangestoten waardoor mijn gedachten onderbroken werden.

wij werden weggestuurd en we moesten terugkomen als een zo'n ding dat hij aan ons heeft gegeven afging, volgens mij heette het een pieper, maar ze zouden proberen dat gedurende deze dag niet te doen. Ik besloot maar eens naar de dichtstbijzijnde autodealer te gaan om een auto voor voor mezelf te kopen, ik zag dat het twee dealers naast elkaar waren en besloot toen maar om bij beide één auto te kopen.

Ik kocht inderdaad twee auto's de eerste was een MCLaren Spider 570 (deze mclaren)

Ik kocht inderdaad twee auto's de eerste was een MCLaren  Spider 570 (deze mclaren)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ook kocht ik een range rover defender 90 omdat deze god in bossen kan rijden.

(zoiets maar dan in de als range rover)De range rover werd naar de basis gebracht zodat hij helemaal kogelvrij kon worden gemaakt, ikzelf reed er met de mclaren naartoe om dat hier ook bij te doen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(zoiets maar dan in de als range rover)De range rover werd naar de basis gebracht zodat hij helemaal kogelvrij kon worden gemaakt, ikzelf reed er met de mclaren naartoe om dat hier ook bij te doen.

twee kleine uurtjes later waren de auto's klaar om te gaan en ondertussen had ik een villa aan de rand van de stad gekocht. hier liet ik de rover naartoe brengen en weer reed ik in de mclaren naar de villa toe.

( deze maar dan wat groter en met een zwembad)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( deze maar dan wat groter en met een zwembad)

Chaos Through time 2 (dutch)Where stories live. Discover now