Sabrina weggestuurd!!!

8 1 0
                                    

P.o.v Wesley

Twee maanden later
Iedereen is aangekomen en er is een soort gemeenschap aangemaakt met een stamleiders Wesley de oorlogsleider Nate stamleider en Elena stam wijste zijn de vaste leden en dan zijn er nog vijf gekozen leden.

"Vandaag zijn we bijeengekomen om te beslissen wat we doen met het kamp" begon Nate de vergadering "ik zeg dan we net als wilde dieren de zwakste leden uit de stam verjagen" deelde ik mee "dat had je wel anders kunnen verwoorden maar ik ben het wel met je eens" zei Elena toen. "Oké wie is dan het zwakst volgens jouw wezel" vroeg Nate toen "Sabrina zonder twijfel" antwoordde ik toen.

"Oke dus jij zegt dat we Sabrina moeten wegsturen" vroeg Elena toen "correct" reageerde ik daarop "laat de raad stemmen schrijf ja om sabrina weg te sturen en nee om haar in het kamp te laten" was alles wat Nate zij, en daarna begon de gehele raad te stemmen, en de uitslag was unaniem namelijk 7 tegen 1 om haar uit het kamp te verbannen. "Haal Sabrina maar" zei ik tegen een aantal mensen die dat dan ook meteen deden en niet veel later kwam Sabrina onze richting in. "Sabrina we hebben besloten om je te verbannen uit het kamp omdat je gewoonweg geheel nutteloos bent." Was alles wat Nate zei waarna ik opstond en haar hardhandig het kamp uitwerkte.

Zodra ik terug was begon ik weer te praten "Oke we hebben weer vlees nodig dus ik zou zeggen let's hunt" iedereen was het hiermee eens dus ik stuurde er een jachtpartij uit. Als deze partij eenmaal op weg is ga ik op mijn bed een beetje zitten lezen.

Drie dagen later
Ik besloot een beetje te oefenen met zwaardvechten. Dus ik loop naar mijn hut die er nog steeds hetzelfde uitziet en pak mijn zwaard. Hierna loop ik richting de leren trainingspoppen die er staan en begon er een reeks slagen op uit te oefenen, maar helaas voor mij was dit mij niet gegund want niet veel later kuch 5 minuten kuch kwam de commandant met het nieuws dat Nate en ik klaar waren met de test dus we moesten onze spullen pakken en onze hutten vernietigen, Nate deed meteen wat hem gevraagd werd en niet veel later ik ook, 'Oke mijn spullen kan ik hierin wel vervoeren' dacht ik terwijl ik een tas pakte. "Dames en heren vanaf vandaag mogen jullie weg uit dit kamp ik heb Nate en Wesley de opdracht te geven alles binnen 10 minuten te vernietigen dus schiet op pak je spullen en ga naar jullie barakken" riep de commandant vanaf ons podium "Nate kwam mijn tent binnen en zag mij met een zelfgemaakte tas zitten "kan jij ook iets niet maken" vroeg die toen ik besloot hier niet op te reageren en Nate vroeg toen "is het goed dat jij het kamp vernietigd dan zorg ik dat iedereen hier weg is?" "Ja tuurlijk" beantwoorde ik zijn vraag. "Mooi" zei hij toen en hij liep weg, ik pakte een fakkel en sloeg er een vuurtje op met behulp van een vuursteen, ik wachtte nog een kleine 2 minuten zodat de commandant zijn woorden waar bleken te zijn en begon met het vernietigen van het kamp, ik wist dat er geen bomen kapot konden gaan omdat we die allemaal hadden weggekapt. "Oke let's begin" zei ik toen en terwijl iedereen toekeek stak ik mijn eigen hut in brand hierna liep ik het gehele kamp door totdat iedere hut in de fik stond ondertussen was iedereen ook al weg.

Ik wachtte even om er zeker van te zijn dat de gehele kampement weg was. En begon toen iedereen zijn spoor te volgen. Dit was gelukkig niet zo heel moeilijk omdat het een zeer grote groep was maakte ze dus ook zeer duidelijke sporen. Niet ultra veel later stond ik alweer op het terrein van de barakken ik liep meteen door naar de kamer van Jurre mij en Nate. Maar toen ik daar aankwam zag ik nog niemand dus begon ik te lopen naar de kantine. Waar blijkbaar een hele bijeenkomst was, ik besloot een grap uit te halen dus ik pakte een geweer en schoot in de lucht letterlijk iedereen schrok zichzelf kapot. "Hahaha je had jullie gezichten moeten zien" riep ik uit "godverdomme" hoorde ik uit een aantal kelen komen.

Ik liep dwars door alle mensen naar de voorkant van de zaal waar de commandant met Nate en Lisa stonden.

Chaos Through time 2 (dutch)Where stories live. Discover now