Bölüm 1: Uyanış

15.2K 468 118
                                    

Merhabalar merhabalar, bu Wattpad'de ilk hikayem. Geçen sene polisiye kitabım basıldı. Benim için harikalar ötesi bir deneyimdi. Bu hikayeyle ilgili çok farklı fikirler var aklımda. Basitçe anlatayım, ben kanlı aksiyonlu filmlerini, dövüşmeli kitapları seven değişik bir kız olduğum için bu da anormal bir zombi hikayesi. Önceki kitabım ya da bu hikayemle ilgili soruları olan herkes yorum ve mesaj atabilir. Her hafta en azından bir bölüm yazmaya çalışıyorum. İlk bölümler kısacık, ufacık ama sonra uzuyor. Fikirleriniz benim için çok önemli. İyi okumalar!

- IvanaTamburrino (Aslında adım Ecem)

---

Gözlerimi açtım. Etrafı saran leş kokusu yüzünden en son ne yediysem kustum. Ne yediğimi zorlasam önümde çirkin bir görüntü oluşturan kusmuğumun içinde görebilecek olsam da hatırlamıyorum. Ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Annemin yüzünü hatırlamıyorum. Kimsenin yüzünü hatırlamıyorum ki, kendi yüzümü bile. Ayaklarımın ucu hariç, etrafı görmemi engelleyen yoğun bir sis var. Nerede olduğumu anlamak için etrafa kulak verdim. Esen hafif rüzgar dışarıda olduğumu hatırlatıyordu...

İnsan yok.

Öten kuşlar, havlayan köpekler yok. Sanki şehir yok olmuş gibi.

Olanları hatırlamaya çalıştım. Beynim anıları kapalı duvarlar ardına itmişti. Hatırlamaktan korktuğum bir şey vardı, ama neydi?

Kıyafetlerime baktım. Tişörtüm ve kalın yırtık kotum kan içindeydi. Ama acı hissetmiyordum. Benim kanım değil.

Ne kadar korkunç bir şey yapmış olabileceğimi düşünürken hafızamı kaplayan kalın kapıların kilitleri yavaşça açıldı, görüntüler netleşmeye başladı. Hava bile kan kokuyordu. Ama bir gram bile utanç hissetmiyordum.

Her ne olduysa, bunu ben yapmamıştım. Onlar yapmıştı.

Salgın.

Salgın: SavaşHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin