23.bolum

32.1K 932 62
                                    

Düzenlendi...

Berat ağa hızlıca banyoya geldiğinde gördüğü tek şey bir köşeye sinmiş korkuyla karşıya bakan bir şilandı hemen şilan'ın yanına gelerek  yüzünü iki avucu'nun içine alarak ona baktı berat ağa

"Şilan ne oldu iyimisin?" Diye sordu şilan korku dolu bakışlarla berat ağa'nın arkasından bir noktayı işaret ederek konuştu.

"O..orada biri var " dedi. Berat ağa şilan'ın gösterdiği yere bakınca hiçbirşey yoktu

"Şilan orada birşey yok" dedi . Şilan başını hayır anlamında sallayarak yanıtladı onu

"Var bak orada elinde bıçakla biri var " dedi. Berat ağa  tekrar baksa da birşey göremedi.

"Şilan kendine gel orada birşey yok " dedi silan berat ağa ne derse desin başını sallıyor ve karşıyı gösteriyordu. Berat  ağa onu ayağa kaldırarak banyodan çıkardı şilan ise korkarak etrafa bakıyordu  berat ağa şilan'ı yatağa yatırarak başını okşadı.

"Sen biraz uyu kendine gel " dedi ve odadan çıktı.

Şilan ne kadar korksa da uyumak iyi olabileceğini düşünerek gözlerini kapattı ama bu kısa sürmüştü çünkü üstünde ki bir ağırlıkla açtı karşısın da korkunç biri vardi şilan olan gücüyle çığlık attı.

"Aaaaaaaaaaaaaa"

Şilan'ın sesiyle berat ağa dahil herkes odaya bir anda girmişti. Berat ağa hızlı adımlarla şilan'ın yanına gelip endişeyle seslendi

"Ne oldu şilan " diye sordu ama şilan ağlamaktan cevap veremiyordu.

Azat oda'nın her tarafına baktı ama kimse yoktu. Şilan korkuyla berat ağa'ya sarılmıştı gördüğü şey çok korkunçtu berat ağa şilan'ın sarılmasıyla kollarını şilan'a sardı. Dicle sinirle odadan çıkarak kendi odasına girdi onları böyle görmek canını sıkıyordu. Azat abisi'nin şilan'a sarıldığını görünce odayı terk etti o onun karısıydı ama gönlüne bir söz söyleyemiyordu . Berat şilan'ı kendinden ayırarak yüzüne baktı.

"Ne oldu şilan niye bağırdın " diye sordu şilan korkuyla berat ağa ya baktı

"Üstümde korkunç bir yaratık vardı "dedi berat ağa inanmayan bir sesle

"Yine rüya görmüşsündür şilan "dedi  şilan başını sağa sola sallayarak cevapladı onu

"Hayır ağam uyumamıştım "dedi berat ağa ayağa kalkarak ona baktı.

"Evde ailemizden başka kimse yok şilan kim gelipte sana böyle birşey yapsın "dedi silan berat ağa'nın kendisine inanmadığını anlamıştı oda ayağa kalkarak bağırmaya başladı.

"Ağam ben doğruyu söylüyorum odada korkunç bir şey vardı" dedi. Berat ağa şilan'ın bu aralar iyi olmadığı için uydurduğunu sanarak devam etti onu sakinleştirmeye

"Saçmalama şilan odada kimse yok kendine gel biran önce "diyerek odadan çıktı. Onunla beraber herkes çıkmıştı kimse şilan'a inanmıyordu. Şilan odada tek kalınca korkuyla odaya baktı emindi ama kimseyi inandıramamıştı.

"Hepsi bir rüya olabilir şilan " dedi kendi kendine ve odadan çıktı.  Merdivenlere gelecekti ki bir anda kendisini odasında buldu korkuyla etrafına bakınırken etrafındaki siyah adamları gördü korkuyordu çığlık atmak için ağzını açacaktı ki bir el ağzını kapattı kıbırdayamiyor ses çıkartamıyordu korkudan ölecekti ama ne sesini duyan biri vardı ne de kıpırdayacak hali bayılmadan önce tek duyduğu ses o karanlık adamlardan gelen sesti.

"Öleceksin "

Berat ağa'nın içi rahat etmemişti. Şilan'ı öyle görünce korkmustu.

"Ne oluyor bu kıza "dedi kendi kendine ici rahat edememiş ve şilan'ı görmek istemişti merdivenlerden çıkarak şilan'ın odasına geldi kapıyı tıklattı ama ses yoktu. Kapıyı şilan'a birşey olmuş korkusuyla açınca yerde baygın yatan şilan'ı gördü hemen onu yerden kucaklayarak kaldırdı ve hızlıca odadan çıktı bir taraftan bağırıyor bir taraftanda şilan'ı kendi odasına götürüyordu.

"Azat doktor çağır"

Azat abisi'nin sesiyle hemen doktoru arayarak konaga çağırdı ve korkuyla abisi'nin odasına geldi şilan'ı baygın görünce kalbi sıkışmıştı. Ona birsey olması azat'ı kalbinde yaralardı. Doktor gelince şilan'ı muahane etmiş ve korkudan bakıldığını söyleyerek gitmişti. Berat ağa şilan'ın kendi odasında kalması ve biraz dinlenmesi gerektiğini söyleyerek bütün aileyi odadan çıkarıp şilan'ın odasına girmisti oda şilan kokuyordu. Yatağa yatarak yastığı eline aldı kokladı ne olmuştu da berat ağa böyleydi daha dün vurduğu kıza şimdi  birşey olacak diye korkuyordu.

"Bana ne yapıyorsun şilan "dedi ve yastığı kokladı onun kokusu niye bu kadar huzurlu hissettiriyordu ki onu kokuyu içine çekerken gözleri kapandı berat ağa'nın...

Şilan rahat bir uyku çekerek uyanmıştı nerede olduğuna söyle bir bakınca burası berat ağa'nın odasıydı. "Ama ben ne ara geldim buraya" dedi sonra aklına gelenlerle korkuyla etrafına bakti.

Berat ağa hışımla odadan çıkarak bağırmaya başladı.

"Azaaaaaat"

Azat abisi'nin sesiyle yukarı çıkınca abisini şilan'ın odası'nın önünde buldu soru sorar bir şekilde bakınca berat sinirle bağırmaya başladı.

"Bu odada ne kadar eşya varsa hepsi toplanıp yakılacak " dedi merdivenlerden inerek salona geldi. Sultan hanım hızlı adımlarla salon'a gelen torununu görünce

"Ne oldu  oğul? "dedi  berat ağa  sinirle salondakilere bakarak

"Biri şilan'a büyü yapmış şilan'ın gördüklerini bende gördüm kim yaptı ona bu büyüyu" dedi. Sultan hanım  şaşkın bir şekilde torununa baktı.

"Büyümü? " Diye sordu

Şilan berat ağa' sesiyle odadan çıkıp merdivenlere geldi tam salona gelecekti ki konuşmaları duydu.

"Evet babanne büyü söyleyin bana kim yaptı bunu"diye bağırdı

Şilan şaşkındı kim yapabilirdi ki bu kötülüğü ona tamamen  salona girmişti ki duyduğu iki sesle olduğu yerde kaldı

"Biz yaptık"

Supriz bir yb. Nasıl olmus oy ve yorumlarınızı bekliyorum bu bölüme sınır koycam

50 oy 50 yorum sınır geçilince bölüm gelecek






mardin güzeli Kuma(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin