8.bölüm

53.7K 1.3K 272
                                    

Düzenlendi...

"Boynuna ne oldu yenge"

Şilan ne diyeceğini bilmiyordu. Yüzü kırmızı'nın her tonunu almıştı. Zümra hala bir cevap bekliyordu şilan tam ağzını acmış birşey diyecekti ki berat ağa ondan önce davranarak yanıtladı zümra'yı

" yataktan düştü"

Zümra abisinden aldığı cevapla tamam anlamında başını salladı. Şilan sinirle berat ağa'ya bakıp mutfaktan çıktı ve odasına girdi.

"Hayvan herif yoğutulmamış odun morartmış boynumu" dedi kendi kendine

Berat ağa şilan'ın arkasından gelerek kapıya yaslandı küçük karısını izliyordu. Alışmıştı karısına şilan berat ağa'yı görünce sinirle bakmaya başladı berat ağa hala öyle bakıyordu şilan'ın siniri birden gecmiş. Gülümseyerek berat ağa'ya yaklaşıyordu ki dicle'nin gelmesiyle gülümsemesi ve durması bir oldu dicle samimi olmayan bir gülümsemeyle berat ağa'ya baktı.

"Aşkım yapıyorsun burada"

Berat ağa dicle'nin sesiyle kendine gelerek dicleye baktı.

"Ne işim olabilir dicle burası benim odam olduğuna göre burada olmam daha normal degilmi?" Dedi

Dicle'nin suratı düşmüştü ama dicle aklına gelenle sinsice gülümsedi kendi mutlu olamıyorsa kuması şilanda mutlu olmayacaktı. Dicle şilana dönerek

"Şilancığım sana da korhan ailesinin ağası olan merdanın selamı var"

Şilan duyduğu isimle berat ağa'ya baktı. Berat ağa sinirlenmişti kendi karısına başka bir adam nasıl selam gönderebilirdi. Sinirli bir şekilde dicleyi odadan cıkardı. Şilan korkuyla berat ağa'ya baktı berat ağa hızlı  bir şekilde kapıyı kilitleyerek şilan'a doğru döndü.

"Neyin oluyor lan o adam senin" diye bağırdı.Şilan korkuyla kekeleyerek

"A.. Arkadaşımın abisi" diyebildi sesi titremişti.Berat ağa sinirle

"Yalan söyleme laaan" diye bağırdı

Çıldırmıştı berat ağa hızlı adımlarla şilan'a yaklaşarak sertçe kolundan tuttu sıkıyordu. Şilan acı ve korkuyla ağlıyordu.

"Vallaha ağam sadece arkadaşım'ın abisi"dedi doğruydu arkadaşı'nın abisiydi

"Yalan söylemee"

"Aah"

İşte bir kadın şiddeti daha berat ağa şilan'a inanmadığı için dövmüştü. Şilan artık aldığı darbelere dayanamadı ve bayılmıştı. Dicle gülümseyerek kaynanası zeyno hanımın yanına oturdu. Zeyno hanım ne olduğunu anlamamıştı ama yukarıdan gelen seslerle bütün konak toplanmıştı.

"Ne oluyor bu ses ne" dedi zümra korkuyla dicle görümcesine küçümseyen bakışlar atıp

"Berat ağam şilanı dövüyor sesler onlardan geliyor" dedi. Zümra sinirle dicle yenğesi'nin üzerine  yürüdü

"Yine ne yalan attında dövüyor abim şilan yengem'i" diye bağırdı.Dicle kaslarını catarak baktı zümra'ya

"Benim sucumun olduğunu düşünme zümra şilan elin erkekleriyle konuşuyorsa bu benim suçum degildir" diye bağırdı.Azat sinirle dicle yengesine baktı.

"Ağzını bozma dicle yenge Şilan yengem öyle biri degildir" dedi

Zeyno hanım bu durumu keyifle izliyordu. Sesler kesilince zümra ve azat hariç herkez salona geçmişti. Berat ağa sinirli bir şekilde merdivenlerden inerek zümra'ya baktı.

mardin güzeli Kuma(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin