hoofdstuk 37

83 4 4
                                    

DE ONDENKBARE GEHEIMEN ll THIRTY SEVEN

P.O.V. Alison

Ik keek Stefan doordringend aan. 'Oke Oke..' zei hij met tegenzin. 'Het is no big deal, het enige wat ik kan is super snel rennen. en ik ben best sterk.' Zei hij lachend. 'Stefan dit is serieus er zitten gevaarlijke mensen achter ons aan die jou eigenlijk al gedood hebben.' 'Oke wat gaan we doen.' Ik keek hem duivels aan. 'Ik weet misschien wel wat.'

Ik zat aan tegenover Stefan in een oude schuur. 'Oke dit is het complete bos.' Ik maakte met me vingers een cirkel in de kaart. 'Ze houden zich daar ergens schuil en wij moeten weten waar. Heb je iets van Claire mee?' Stefan gaf een borstel. Ik legde het op de kaart neer. Nou moest het maar even goed gaan. 'Omdat jij familie bent moet dit wel gaan lukken.' Ik sneed in Stefan's en liet de druppel bloed op de kaart vallen. Ik begon dingen te mompelen en drukte de druppel plat met de borstel. Ik zei de laatste zin wat harden en deed mijn ogen open. De druppel verschoof naar een plek in het bos. Ergens in het midden stopte het. 'Daar is het. Pak stille schoenen want we moeten mensen verassen.'

'Dit is echt vet,' fluisterde Stefan in mijn oor. Ik gebaarde dat hij stil moest zijn. 'Vampieren horen alles.' Wat hij vet vond? We vlogen letterlijk door het bos. Dan hoorden ze ons niet aankomen. Ik zag ze in de verte zitten om een kampvuurtje. Ik gebaarde dat Stefan omhoog moest en dan aan de andere kant. Hij vloog weg. Na een paar minuten zag ik hem een afstandje van ze staan. Ik deed een waarheidsspreuk, waardoor ze hun eigen lijf kregen. Ze lichtten alle drie op. Clarissa werd Claire.. Wat we al wisten. Britt was de tweede... BRITNEY!!!?? En Ricardo.. RICK!!!?? Wat is dit? Ik legde mijn handen op mijn voorhoofd. Stefan's zus en haar vriend zijn de gevreesde Reblid en team, om het nog niet over Britney te hebben. Ze keken rondt en zagen mij staan. Nu begon het dan echt.

P.O.V. Stefan

Claire! Britney! en Rick!! zijn zij?.. Dit kan niet waar zijn. Ik zag ze naar Alison staren. Er kwam een licht straal van Alison af en raakte Claire. Claire viel voor me neer. Ze keek me aan. Ik gaf haar een harde trap tegen haar hoofd en tilde haar bij haar kraag omhoog. 'Omdat je me hebt vermoord.' Ik gooide haar tegen een boom. 'Britney.' Schreeuwde ze maar het klonk meer als. 'brisssnyy' Ze wees naar me. Britney stond nu recht voor me met haar handen om me hoofd. Klaar om mijn nek te breken. Ze zakte in elkaar van de pijn. Alison stond lachend aan de andere kant van de plek. Ik rende weg en Britney kwam achter me aan, alleen was ze sneller. Haar tanden kwamen te voorschijn en er kwamen zwarte lijnen rond haar ogen. Ze trok me mee terug en gooide me neer voor Ricardo. Hij hield me vast met een staak voor me. Alison stond voor ons. De staak kwam richting me borst. Ricardo werd weg getrapt. Achter me stond Caroline. 'Carolineee.' zei Rick bizar eng. Caroline pakte Britney vast en ze was weer weg.

P.O.V. Caroline

Ik trok Britney mee naar een afgelegen plek. Ik trok een grote tak uit de grond en stak hem in haar buik. Ze gilde het uit. 'Omdat je bent gegaan met Collin.' Ze trok de staak eruit. Ik schopte haar been onder haar vandaan. Ze gooide een zwart balletje naar me toe. Het raakte me en viel toen op de grond. Lachend pakte ik het op. 'Denk je echt da-' Het balletje ontplofte en er kwam een rookwolk vervain uit. (voor mensen die het niet weten, daar kunnen vampiers niet tegen) Mijn huid verbrande op alle plekken waar het kon. Hoestend lag ik op de grond. Rick kwam de rookwolk inlopen. Britney was nergens te bekennen. Rick tilde me op en gooide me tegen een boom aan. Met nog steeds pijn van de vervain lag ik op de grond. In de verte zag ik Josh aan komen lopen. Hij verandere in Claire. 'RICK STOP!' Rick keek om. Claire.. Josh.. Claire-Josh begon met Rick te overleggen. Ik kroop naar de staak en stond op. Ik stak de staak in Rick zijn hart en hij viel op de grond. Ik hoorde iemand achter me. Britney gooide een stak en ik bukte achterover. De staak schoot over me heen zo in het hart van Josh. Hij viel neer naast Rick. Ik schoot weg.

De ondenkbare geheimenWhere stories live. Discover now