NO CHAPTER :(

1.9K 66 8
                                    

Oké, hoi! Het spijt me als ik jullie enthousiasme over een nieuw hoofdstuk nu even verpest, maar ik heb een paar dingen die ik moet melden.

Bij het vorige hoofdstuk heb ik aan jullie gevraagd of jullie een boek 5 wilden, of meteen naar boek 7. Veel van jullie gaven aan het toch leuk te vinden als ik een boek 5 ga schrijven. Om jullie een plezier te doen, zal ik dit dan ook doen :)

Nu komt hier nog een langere duidelijkere uitleg over, later, maar ik wil alvast een paar dingen melden erover:

Door naar boek 5 betekent geen boek 4. De zomervakantie van boek 4 zal nog deels geschreven worden en aansluiten bij de hoofdstukken van dit boek. Deze zullen vanaf volgende week ook gewoon gepost worden!! Ook in boek 5 zullen enkele stukjes van boek 4 terug komen.

Ook zal boek 5 minder de verhaallijn van de originele serie aanhouden. Dat betekent dat ik dialogen meer ga aanpassen en ik delen van het originele boek oversla, omdat ik het leuker en belangrijker vind om over Kate te schrijven. 

Voor nu was dit het wel. De komende weken dus gewoon weer hoofdstukken over de zomervakantie! (wel duurt het daarna even voordat ik door ga met boek 5, maar ik hou jullie op de hoogte!)

Bedankt als je dit lange saaie bericht hebt gelezen :)

X Vienna 

Slytherin girlWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu