2.5 kwaadaardige Ant-Man

75 9 13
                                    

Omdat @Ankharah het boek in één keer heeft uitgelezen een nieuw hoofdstukje ^_^

LAATSTE KEER BIJ SAY CHEESE
'Beloof het,' onderbreekt Levi Nicole. Hij doet een pluk blond haar achter haar oor en raakt haar wangen zachtjes aan zodat ze niet weg kan kijken. Zijn gezicht komt dichterbij om met zijn wanhopige blik in haar gezicht te branden. 'Beloof me dat Zinzi er niet achter komt. Pas als ik weg ben.'

Ze staart hem nog een paar tellen aan. Hij ook. Nicole voelt zijn adem, maar nog erger, ze voel zijn verdriet.

'Oké! Fuck, oké!'

Aflevering 5: kwaadaardige Ant-Man

Voor alle mensen die ooit met Levi Vos te maken hebben, heb ik een paar gouden tips

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Voor alle mensen die ooit met Levi Vos te maken hebben, heb ik een paar gouden tips. Of een soort Levi Vos als je toevallig een sociaaloverspannen, onzekere, verliefde jongeman kent.

Eén: zoen niet met hem als hij een vriendin heeft, daar wordt hij lichtelijk geprikkeld van.
Twee: lieg ook niet over het feit dat je hebt gezoend met hem, dan raakt hij gefrustreerd als een ongesteld meisje zonder chocola.
Drie: vertel hem niet dat als twee gebeurt en hij de leugen wil doorzetten voor zijn ex, dat er immens veel mensen mee moeten doen met zijn leugens. Vooral niet als hij één van deze mensen tot het binnenste van zijn hart haat.

Tja, ik brak regel drie. Ik haat het als ik mijn mond voorbij praat. Sorry not sorry tho.

'Fuck!' Hij springt van zijn blauwe fiets af, schopt het een eindje verderop, trekt aan zijn haren en scheldt alsof zijn leven eraf hangt. 'Fuck die vieze bitch!' Hij slaat met zijn vuist tegen de bakstenen muur. 'Slet!' schreeuwt hij ertegenaan alsof die arme muur hem net heeft lopen betasten. 'Waarom vervloekt ze mijn leven!' Hij slaat weer met zijn vuist tegen de muur, met elke lettergreep in zijn woorden. 'Vies kutkind! Ik haat haar!'

Dus ik herhaal: breek de regels niet. Krijg je drama van. Ce n'est pas moi, die als een soort waterballerina in de rivier van drama zwemt. Levi, man, op dit moment is hij drama. Ik zie gewoon een wandelende Titanic voor me.

Zwaar hijgend draait Levi zich om en zakt hij met zijn rug tegen de muur naar beneden om uiteindelijk op de grond te zitten. 'Ik haat haar,' mompelt hij nog, terwijl hij naar zijn bloedende knokkels kijkt. Het is net een soort Hulk die tevoorschijn komt. Toen de Hulk dat tenminste nog kon, niet die vage Bruce Banner van Infinity War. Ik ergerde me aan zijn personage. Wat een flut dude.

'Lieve lieve Tamponmaatje,' ik trap tegen de muur aan en voel de klap door de dunnen stof van mijn schoen heen komen, 'ik weet dat je haar haat.' Er zit een vieze veeg op mijn All Stars. Ach, ze waren toch nooit lang wit gebleven.

Hij rolt met zijn ogen en legt zijn handen als slappe sokpoppen naast zich. 'Dani haten? Dat is een lichte understatement.' Hij trekt wat gras uit de grond tot hij een spin ziet kruipen langs de muur. Net alsof hij zonder reden wil verzitten, trekt hij zijn jas recht en verschuift hij een beetje opzij. Bij zijn beweging blijven zijn ogen gericht op de onschuldige Itsy Bitsy Spider die morgen wel weer door de regen wordt weggespoeld. Ik grinnik. Levi is bang voor spinnen. Kneus. Schattige kneus.

Liegen duurt het langstWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu