2.1 Liefde van mijn Levi

96 9 23
                                    

opgedragen aan xChocolateAndBooksx cuz Cataleya hehe

Yup, dit was al ooit gepubliceerd, maar het had een goeie herschrijf beurt nodig. Dus bij deze tadaaa ben weer terug 

---

DE VORIGE KEER BIJ SAY CHEESE
'Wacht, Levi!' Dani stormt de kamer binnen denkend dat hij ook in de schreeuw-modus staat, maar hij zit rustig op de donkergroene lakens van zijn bed.

Hij scrolt fronsend door zijn meldingen heen en rolt met zijn ogen. 'Irritant kind,' mompelt hij voor hij whatsapp opent. Net door zijn typen door, doet hij zijn telefoon verbaasd van zich af als hij gebeld hoort. 'What the fuck,' hoort Dani hem zeggen als hij opneemt.

'Levi!' hoort Dani dan door de telefoon krijsen. Ze schrikt van haar hysterische stem van de Levi fangirl. 'Liefde van mijn Levi!' Het meisje lijkt buiten adem te zijn geraakt. 'Alles goed!'

Aflevering 1: Liefde van mijn Levi
POV

Aflevering 1: Liefde van mijn LeviPOV

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kijk. Nou ja, kijk, het is altijd hetzelfde bij ons. Ook al houd ik van ze tot de maan en terug, het is altijd hetzelfde met familie weet je. Gesjeesde student Max links en perfecte Einstein Angelique rechts van mij. Daartussen zit ik gepropt met fronsende ouders tegenover me die mijn broer en zus als de enige twee opties van opgroeien kunnen zien. Max de Putjesschepper of Angelique de Dokter. Ook bekend onder de motto's Max is Maximaal Brak en Angie is Fancy.

Ik zit met de ridders van de Ronde Tafel des Doem met een kalende koning Arthur en zijn sceptische vrouw.

'Dus Ley,' Max trapt plagerig tegen mijn schenen aan, 'hoe zit het nou met die jongen die je aan het fixen bent?' Hij wiebelt met zijn borstelige wenkbrauwen en proest bijna zijn aardappelpuree uit zijn mond als hij in de lach schiet. Waarschijnlijk door mijn geschokte mond. Kutkind. Hij komt haast niet meer bij als ik hem een waarschuwende blik geef. Op dit soort momenten wens ik geadopteerd te zijn en niet hetzelfde bloed als die sul te hebben.

'Ma-ax,' mompel ik geïrriteerd binnensmonds. 'Dat zou je niet vertellen.' Ik sla mijn armen over elkaar heen en zucht. Maar twee tellen wachten tot mams ontploft.

Eén.

Twee.

'Max!' roept mijn moeder dan verachtelijk. 'Cataleya houdt zich daar niet mee bezig!' Ze werpt hem nog een dwingende blik. Niet net als jou, lijkt ze ermee te zeggen. Max rolt met zijn ogen. Vorige week had hij per ongeluk gelult dat hij seks heeft met zijn vriendin. Het was niet echt een verassing. Ze hebben al drie jaar. Elise is het enige constante in Max' leven. Ik ben al lang blij dat het niet thuis is, we deelden een kamer, ik hoef dat beeld echt niet in mijn hoofd te hebben.

Ik snap wel dat hij is weggegaan. Ons rijtjeshuis is met zijn vijven aardig knus en om nou nog steeds zijn kamer met mij te moeten delen, is voor hem ook niet echt wenselijk. Gelukkig voor mij. Ik heb een grotere kamer nu. Jammer genoeg, mag ik zijn spullen niet weg doen, omdat hij om de twee weken thuis moet komen. Zoals vandaag. Hel.

Liegen duurt het langstWhere stories live. Discover now