13. Ding dong the bitch is back

108 19 38
                                    

A/N Ik wil jullie trouwens echt even bedanken voor al jullie stemmen en reacties!! Je maakt er echt mijn dag mee :D

EERDER IN SAY CHEESE (cheesecake Darkancy )
'Weston gaat sowieso zaterdag naar de homobar met zijn vriendje. Je laat me toch geen derde wiel zijn met dat kleffe gedoe?'

Hij grijnst en laat mijn handen dan uiteindelijk toch los. Zijn rechterhand steekt hij uit alsof we een soort bedrijfsdeal maken. Toch schud ik hem.

'Tot zaterdag dan,' lacht hij enthousiast.

Aflevering 13: Ding dong the bitch is back

Ik weet niet wat ik van Arwen, het vriendje van Weston, had verwacht. In ieder geval niet hoe hij er in het echt uit ziet. Misschien omdat Weston zo openlijk gay is, verwachtte ik onbewust ook zoiets terug te vinden in Arwen. Een soort roze vlaag van flair en sassiness. In ieder geval iets dat hem laat uitblinken. Weston valt zeker op met zijn blond geverfde afro en uitgesproken persoonlijkheid. Niet dat daar iets mis mee is, integendeel, ik heb nog nooit zo veel kunnen lachen als met Weston. Hij durft dingen te zeggen waar veel juist voor schamen. Het blijkt achteraf echt zonde te zijn geweest dat ik hem op zijn eigen feest zo weinig heb gesproken. Misschien was ik dan niet zo bezig geweest met andere dingen.

'Eerste keer naar een homobar?' Arwen heeft zijn rijbewijs al gehaald en brengt ons in zijn auto. De kleine, rode auto past totaal niet met de macho uitstraling die hij in zijn kleren overbrengt. Leren jasje, gemillimeterd haar en een piercing in zijn lip. Hij ziet er eigenlijk hartstikke badass uit. En dan heb je Weston. Ik zoek nog steeds naar wat ze gemeen hebben.

'Eerste keer, ja.' Ik knik en haal mijn schouders. 'Ik weet niet waarom ik er nooit heen ging. Ik...'

'Ga eens aan de kant!' kapt Arwen me af. 'Vuile nicht! Leer eens rijden!' Hij kijkt even in de spiegel om te zien of Weston mee kijkt. 'Die nicht achterin kan trouwens ook niet echt rijden,' lacht hij. 'Ik zou niet instappen met West achter het stuur.'

'Hey!' Weston stopt abrupt zijn gesprek met Jake en richt zich op zijn vriendje. Hij komt alleen niet echt met een tegenargument. 'Nou, uh, ik kan wel beter dansen dan jij!' roept hij dan ook maar. Arwen moet hard lachen en houdt die glimlach nog lang op zijn gezicht vast. Ik kijk van Weston, die met zijn ogen rolt, naar een geamuseerde Arwen, die zijn grijns maar niet van zijn gezicht kan halen. Misschien hoef je niet eens veel gemeen te hebben. Soms klikt het gewoon.

'Maar je bent er nooit geweest, omdat je er niet klaar voor was?' maakt Arwen de zin voor me af. Hij kijkt even opzij om in te voegen en schakelt daarna soepeltjes naar de volgende versnelling. Zodra hij langs de gehate auto rijdt steekt hij zijn middelvinger naar hen op. Dan, alsof er niks is gebeurd, richt hij zich weer op mij in afwachting op mijn antwoord.

Ja,' glimlach ik, nog verrast van zijn reactie, 'precies dat. Is dat raar?'

'Aangezien ik weet wat je dacht, kan het nooit een rare gedachte zijn, hè Dani.'

Ik schrik als hij een snelle bocht opzij neemt en dan gelijk hard op de rem drukt om te parkeren. In een reflex pak ik de deur en mijn stoel vast. Ik hoor de riemen strak gaan als Jake en Weston door de abrupte stop naar voren schieten.

'Arwen!' roept Weston uit. Hij klikt zijn riem los en pakt Arwen bij zijn schouders beet. 'Je zou rustiger parkeren!' 

'Dit is rustig,' lacht hij als de motor uit doet. 'En we staan toch perfect?' Daar kon niemand iets tegen in brengen. Het is een vraagteken hoe, maar we staan precies in het midden van het vak. Misschien krijgen mensen een rijbewijs voor een reden. Hoe roekeloos je ook bent. Al lijkt het soms, hè, als je kijkt naar hoe sommige mensen rijden, dat het eigenlijk met omkopen ook moet lukken.

Liegen duurt het langstWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu