47.

367 18 0
                                    

Pov Ellie.

Ik geef het glas met ice tea aan Ashton en pak dan die van mij. "Dus, is er nog wat gebeurd in je leven?" Vraag ik als ik op mijn nieuwe bank ga zitten.

"Hm, eigenlijk wel." Zegt Ashton, die naast me komt zitten. Hij kwam vandaag langs om me te helpen met de bank en een paar kastjes in elkaar te zetten.

"Vertel." Zeg ik en draai me naar hem toe.

"Het is uit tussen Luke en Emily." Zegt Ashton.

"Wát?" Vraag ik verbaasd en ik verslik me nog net niet. Het zal toch niet door mij komen.. door mij kwam Emily erachter dat Luke de vader is van Sienna.

"Ja, het kwam heel onverwachts." Zegt hij.

"Wie heeft het uitgemaakt?" Vraag ik.

"Luke. Ze hadden van te voren ruzie, dat hoorden we beneden en daarna ging Emily boos weg." Zegt hij. "Luke zei dat hij niet meer verder wilde met haar, ze zou het waarschijnlijk niet aankunnen ofzo."

"Ik denk dat ik weet waardoor het uit is.." Zeg ik en bijt kort op mijn lip.

"Oja?"

"Ik kwam Emily tegen in de supermarkt.. kort verhaal, ik vertelde dat Luke de vader is van Sienna en dat wist ze niet." Zeg ik.

"Oh my gosh." Mompelt hij.

"Ja.. ik wist niet dat ze het niet wist. Anders had ik het niet gezegd." Zeg ik en begin me schuldig te voelen. Door mij heeft Luke nu waarschijnlijk liefdesverdriet. Ik wil niet dat hij verdrietig is..

"Niet? Ik ben blij dat je het hebt gezegd. Emily was echt niet aardig en ze was ook niet altijd aardig tegen Luke." Zegt Ashton en hij zoekt oogcontact met me, die ik maar al te best aan het vermijden ben.

"Is hij verdrietig?" Vraag ik zacht en kijk hem dan toch maar aan.

"Ellie, oh my.. ben je serieus?" Vraagt hij met een bezorgde frons.

"Hij is de vader van mijn kind." Zeg ik onschuldig.

"Laat maar, ik ga niks zeggen." Zegt hij met een lachje. "Luke is wel een paar dagen in zijn kamer geweest en als hij weg was dan was hij werken."

Ik knik.

"Nu is hij wel chil. We zijn weer closer geworden met zijn vieren." Zegt hij.

"Mooi." Zeg ik met een oprechte glimlach. Ik ben blij dat ze weer betere vrienden zijn, door Emily was Luke vaker weg bij de jongens.

🌸

"Niet lachen! Dat is echt niet leuk!" Zeg ik lachend en sla Ashton zacht op zijn arm.

"Het was niet normaal!" Zegt hij en hij gaat stuk van het lachen. Hij maakt grapjes over mijn bevalling, waardoor we beiden in een deuk liggen. "Die geur!"

"Nou en! Dat hoort erbij." Zeg ik en probeer serieus te klinken, maar dat lukt niet.

"Ja, maar dan toch." Zegt hij grinnikend.

"Het is logisch dat het stinkt. Je verliest poep, plas, bloed en al die shit." Zeg ik met een lachje en veeg mijn tranen door het lachen weg.

"Ja, oké." Zegt hij en hij zucht diep.

"Maar je had dus ook gekeken?" Vraag ik na een tijdje stilte.

"Ja. Ik wilde zien hoelang het nog zou gaan duren." Zegt hij.

"En, was je geschrokken?" Vraag ik en voel dat elk moment in lachen uit kan barsten.

"Niet geschrokken, maar mijn god. Doet dat niet verschrikkelijk pijn? Het was echt een groot gapend geval." Zegt hij en hij begint ook zacht te lachen.

"Dat is de hél, Ash! Dat doet echt het meeste pijn van allemaal, maar ook dat hoort erbij." Zeg ik en begin ook weer te lachen.

"Waarom lachen we hierom?" Vraagt hij.

"Ik lach omdat jij moet lachen." Zeg ik grinnikend en veeg mijn tranen weer weg. Ik kan altijd zo lachen en zo'n lol hebben met deze jongen.

"Ik dacht echt what the fuck." Mompelt hij terwijl hij ook langzaam op adem kan komen.

Problems  ۵  5SOS ۵ Wattys 2019 WINNERUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum