Kapitel 35

77 6 8
                                    

###Vi har lavet en cover bog 'Cover girls' det vil være fedt hvis I ville bruge 2 minutter på at tjekke den ud! Alt info omkring bogen står i første kapitel 'sådan fungere det' Håber I vil tjekke den ud! Når nu til bogeeeeeen!###

"Hiløj drenge" Siger jeg glad mens jeg hopper ind i bilen. "Hilløj Brooke" Hviner Mikey glad.Det skal nok blive hyggeligt!!

...

Cal kaster et kedeligt salatblad lige i smasken på mig. Mikey gisper forfærdet og belærer Calpal nogle meget vigtige bordmanerer, lige før han flækker af grin, og kaster et salatblad i Cals hoved. #Modent.

Vi har faktisk hygget os rigtigt meget! Bortset fra at vores mandlige tjener, som flirtede med BÅDE Mikey og Calum! Struds det var sjovt!!! Flækkede fuldstændigt af grin! De sad begge og så helt skræmte ud da han gik! Ahaha! Cal tager sig gispende til munden og viser hans mobil til Mikey. Mikey kigger halv skræmt på Cal, de sender hinanden nogle uforklarlige blikke og kigger derefter ømt på mig? Altså hvad er der nu?!

"Du bør nok læse det her B" mumler Calum akavet og rækker mig sin iphone X, blærerrøv!

Jeg læser hurtigt overskriften 'Ashton Irwin er hurtigt færdig med den første og videre til den næste' Struds! Det kan umuligt være godt! Struds struds struds!!! Jeg læser hurtigt videre.

'Vi har fået afvide af anonym kilde at Ashton Irwin og Brooke Parker har slået op i forgårs!' Imens jeg læser bliver jeg mere og mere chokeret! Min mobil bliver kimet ned, typisk.. Men jeg ignorere det og læser videre.

'I dag er Ashton Irwin blevet set kysse med modellen Isabel Morgan! Bruger han Isabel Morgan til at komme sig over Brooke Parker? Eller har de haft noget imens Brooke Parker og Ashton Irwin var sammen? Hold dig opdateret her, vi lægger mere ud så snart vi kender svarene!'

Hvordan ved de vi har slået op? Ingen af os har sagt noget til nogle! Jeg har ikke engang sagt noget til Mason! Åhh nej? Mason bliver fucking rasende, han sagde endda at Ash ikke skulle såre mig! De eneste jeg har sagt det er til er Jayden, Olivia, mine forældre og Jessica som jeg stadig har kontakt til. Jeg ved at ingen af dem nogensinde kunne finde på at gå bag om min ryg på den måde, så den eneste mulighed er at Ashton har sagt det til nogen han ikke kan stole på. Ellers er der en som har overhørt mig! Sikke noget forbandet tis!

Jeg kigger chokeret over på henholdsvis Michael og Calum, som begge kigger på mig med en tyk form af medlidenhed i deres blik.

De har ondt af mig, hvorfor har de ondt af mig?! DE SKAL IKKE HAVE ONDT AF MIG!

"I skal altså ikke have af ondt mig men Ashton!" Siger jeg bestemt.

De svarer ikke men Calum, som sidder tættest på mig tager min hånd, hvilket får mig til at trække vejret dybt, og tænke mig en ekstra gang om.

Jeg vil få en masse hate nu, altså mere end jeg fik før! Nu er jeg jo Ashton Irwins ekskæreste!

Åhh gud har virkelig tisset mig i øret. Eller vent hvad fanden snakker jeg om?

Gud er en kvinde, det ved alle da! Og en kvinde tisser ikke en anden kvinde i øret!

Gud kan virkeligt bare ikke lide mig!

Jeg lægger stille mit hoved på Calums skulder og tænker det hele hurtigt igennem!

Jeg skal for det første helt sikkert have et filter på mine Instagram kommentarer! Jeg skal også have forklaret en hel del over for Mason! Han er helt 100 Ashton hater nu! Hvilket der slet ikke er nogen grund til! Altså jeg er ikke Ashton hater, man vælger ikke selv hvem man kan lide eller hvornår! Han var ærlig og stoppede det, før han gjorde noget han ikke vil kunne leve med!

Michael tager min hånd over bordet, "Vi er her for dig, altid! Uanset hvad pressen og fansene siger! Vi elsker dig Brooke! Og du skal ikke tro andet!" Siger Michael meget seriøst, hvilket får mig til at få håret i øjne! Han er så sød! Det er noget af det sødeste jeg længe har hørt!

"Tak Michael, det betyder virkeligt meget!" Svarer jeg berørt.

"Du skal ikke takke! Men skal vi ikke køre dig hjem? Inden der kommer for mange paparazzier?" Siger Michael med et smil.

Jeg nikker og rejser mig.

Inden vi går ud af døren tager Calum min hånd, "Jeg har dig uanset hvad! Vi går hurtigt igennem, prøv at luk dem så meget ude som muligt!" Siger han seriøst til mig.

Michael tæller til tre, og åbner derefter døren. Vi løber ud, og prøver at komme igennem mængden af paparazzier så hurtigt som muligt.

På den anden side af paparazzierne holder den bil vi skal med, vi nærmest hopper ind i den, lige i det døren til bilen lukke begynder chaufføren at køre.

"Jeg vænner mig aldrig til det! Hvorfor er det lige man vil blive paparazzi?" Spørger Mikey undrende.

"Fordi man ikke kunne blive andet!" Griner jeg.

Jeg tager min mobil op af tasken og ser en masse hate, der er få, MEGET FÅ gode kommentarer, hold da helt op! Fans kan virkeligt være onde! Michael ser min chokeret blik og hapser min mobil. Inden han hapsede den opdagede jeg 9 ubesvaret opkald for Mason. Struds altså. Kunne det ikke være nogen af de mange andre Brooke's på jorden der havde det sådan? "Du skal ikke tage dig af dem!" Siger Michael alvorligt. "Nå, hvad er din kode?" "Min kode?" Spørger jeg forvirret. "Ja, jeg skal ligesom sætte en stopper på det her, på en eller anden måde!" "Jaer okay 5767" svarer jeg. Han låser den ubesværet op. "Sødt" mumler han. "Hvad?" Spørger jeg endnu en gang forvirret. "Din kode er 5sos!" Griner han. "Hvaaaaad thh nej da!" Prøver jeg fake at benægte, jeg får bare et grin som svar.

Michael går ind på min insta og begynder at filme.

"Hej, jeg er Michael fra 5 seconds of summer! Jeg vil gerne have jer til at stoppede med alle de hate kommentarer! Brooke er vores, bandets ven og vi kan ikke lide at se hun får hate!" Efter det slutter han videoen og lægger den op.

"Så det skulle forhåbentlig sætte stopper for meget af haten!" Siger han alvorligt.

Jeg tror faktisk aldrig jeg har set Michael så alvorlig, som han har været i dag?

///
Halløj fruends.Endnu et kapitel. Det begyndte at gå op af bakken for vores søde Brooke, men nu går det lidt ned igen. 
Vi ligger nr. #17 i Teenficton! Ihh omg tak!!

Hej Hej

Ord: 1107

Skrevet: 21-07/18

Udgivet: 1-09/18

Mys Amalie & Amanda

She is kinda hotWhere stories live. Discover now