Kapitel 3

251 22 4
                                    

Jeg vågner, igen af lyden af mit vækkeur meeen er faktisk ret frisk, altså wtf hvem er lige frisk når man lige er vågnet? Ja det skal jeg nok svare på, åbenbart mig idag altså wtf. Men altså jeg rejser mig og slukker mit vækkeur og tager tøj på. Jeg ligger et lille lag makeup (bare det normale foundation og maskara) og går ned for at tage morgenmad, som forventet ER DER IKKE KØBT ÆBLER så der er kun de der klamme bananer! Om jeg vil have en? NEJ!! Jeg kigger i køleskabet og så heldig jeg er ligger der jordbær, mums.

...

Jeg er lige blevet færdig med Fysik, Engelsk og matematik alle fag er røv syge men Liz min matematik lære er faktisk mega sød <3 Men altså jeg har spisepause og er på vej nej til mit skab med mine ting. "Heyy Broo" jeg vender mig om og ser Lelia "Heyyy girlllll" "er du klar til at gå?" "jup, skulle faktisk lige til at spørge dig om det samme." Vi går ned i kantinen op lige pludselig skriger Lelia op, wtf. "Øhm hvorfor skriger du? Er der en sygo mand efter dig eller?" jeg er faktisk ret bange for der er en sygo mand efter hende, det tror jeg også resten af kantinen tror da de kiggede meeeget bange her over lige før, hihi. "Nej, NEJ tvært imod MIN MOR HAR KØBT 5 SECOND OF SUMMER BILLETER OG SIGER JEG MÅ TAGE EN VEN MED OG DET SKAL VÆRE DIG!" Skriger hun. "Okay okay chill girl. Hvem er de der 5 second of winter?" siger jeg og griner lidt fordi jeg godt ved det er summer, hæhæ. "Det er SUMMER! Og de er et MEGA kendt punk/rock band som sjovt nok også har gået her!" siger hun nu med en normal stemme. "Nåårh så de er et boyband?" "NEJ! De er et punk/rock band!" okaay er det ik os et boyband eller er det bare mig? Men de ligner hun er reeet stor fan så jeg lader den bare lægge;)


"Når hvornår er den koncert så?" spørg jeg for det er jo meget relevant hæhæ. "Det er nu på fredag så om 3 dage! OH MY GOD DET ER JO OM 3 DAGE!!" "Okay hvor er det henne?" "En halv time her fra" "okay jeg spørger lige Jena.

  SMS samtale B= Brooke J= Jena

B: Hejj Jena, Lelia har fået 2 billetter til en koncert her på fredag. Må jeg godt tage med"

J: Jo selvfølig må du det<3 Hvor er det og hvem er det med?

B: Taak, det er en halv time herfra og med et band der hedder 5 second of summer;3

J: Okay, sover du så hos Lelia efter?

B: Ja det gør jeg<3

samtale slut

"Det kan jeg godt og sover hos dig efter hih" "okay nice og det havde jeg også regnet med"

...

Hjemme

Jeg ligger endeligt bare i min seng og tjekker facebook da jeg kommer i tanke om 5sos koncerten på fredag og at jeg ikke har hørt en eneste sang. Upsi. Jeg går ind på youtube og søger på 5 second of summer og finder en sang der hedder 'she's kinda hot'

"My girlfriend's bitchin' 'cause I always sleep in

She's always screaming when she's calling a friend

She's kinda hot though

Yeah she's kinda hot though

(Just an itty bitty little bit hot)"

Okay den er faktisk ret god men klokken er ved at være mange (22:34) så jeg tror jeg vil gøre mig nat klar så jeg tager mine nat shorts og trøje og self tager det på og går ud på toilettet hvor jeg gør det man nu gør fjerner makeup, børster tænder og sådan også er jeg ellers os bare godnat klar.

  ...

Jeg vågner ved at en irriterende tung ting lander på mig og gæt hvem? Jaaa du gættede rigtigt, Mason! " OH MY GOD fjern dig fra mig din flodhest!" jeg er virkeligt ikke et sjovt menneske-zombie om morgen! "Neej jeg ligger lige så godt her imens jeg maser dine knogler" griner han og lige idet han fjerner sig begynder vækkeuret med sin dumme bib lyd "årg få det til at stoppe! Mason sluk deeet" jeg orker virkeligt ikke den lyd omg, men altså han slukker den hæhæ jeg rejser mig og tager noget tøj på, og lidt makeup tænker at tøj beskrivelser er lidt nederen så tjek lige det fab billede der er af det.;)

She is kinda hotWhere stories live. Discover now