Kapitel 10

153 15 2
                                    

Jeg står over ved mit skab og som fucking altid kommer der en glad hoppende Lei, men nej ik  i dag, Like what? Jeg kan høre Lei's grin, så jeg kigger i den retning det kommer fra, huuuh. Hun går sammen med hende den nye, tror det var hende der Olivia-.-

Leila synsvinkel

Jeg kigger over på en meget forvirret Brooke der giver mig seriøst-har-været-væk-i-en-dag blikket, eller det regner jeg i hvert fald med hihi. Jeg skynder mig at tage min mobil op af lommen og som den sygeste klods jeg er ryger den lige ud af hånden på mig, jeg kan se Broo løbe med flere 100 kilometer i timen herover, hun løber faktisk ind i en hvilke så ret sjovt ud da han vælter med hovedet direkte ned i skralderen.

" Er. DEN. OK?"  "Slap af din bette bro" hahaha føler mig sjov i dag, veeent min mobil jeg havde helt glemt den nu er det mig der løber med over 100 kilometer i timen, mens jeg løber lavet jeg det VILDESTE rullefald ever, jeg tager min mobil. ÅMG neeej den er gået i stykker. Min fucking 7'er. Det koster flere tusind vis af kroner:( Jeg går over til broo og Olivia med liidt tåre i øjnene, ups. "Se Broo er det ikke mega slemt?"

"Søde skat, der er kommet et højst en og en halv flænge oppe i hjørnet, ahahaha". "Broo det ik sjovt, kan du ikke se det" jeg stikker min mobil lige i øjet på hende eller meget tæt på, hihi.

"Kan ikke se det søtte ven" jeg giver hende blikket og siger meget fornærmet "det hedder ikke søtte med søde;))"  "jeg er her os" kommer det lidt (meget) flabet fra Olivia.

Normal (Brooke) synsvinkel

"Jeg er her os" kommer det mega flabet fra Olivia, havde helt glemt hun var, men det R hun dsv-.-

"Åh sry, er der noget jeg er gået glip af?"

"Nej ik rigtigt, eller ikke andet end at vi har en projektopgave for hvor vi tre er i gruppe sammen. Det er i samfundsfag"

"Okaaaaay, super, har vi det i dag?"

"Nope" siger Lei og kigger på mig også ned på hendes mobil, op på mig igen og så giver hun mig blikket, ik min skyld ;3

Jeg. Kan. Ikke. Lide. Hende! Altså Olivia ikke Lei, høhø, ej ik igen!

"ring ring ring! Klokken er i stykker så jeg skal sige det men TIL TIME ALLE!" Råber/skriger vores rektor, ret komisk endeligt at den bare sådan er gået i stykker men time.

Vi skal have matematik med Liz, kan sku endeligt meget godt lide Liz, hun har Luke's gode egenskaber eller faktisk omvendt,hæhæ. Lei står og ser mega dum ud, eller hun ser ret hjernedød ud, gad vide hvad hun tænker på? Men altså vi går til time sammen med Olivia."Ej det er bare mega mærkeligt ikke at være, populær, eller er sådan lidt populær men er sådan 100% på at jeg snart er mega populær altså se mig lige" siger Olivia og svinger hendes lange lyse hår, "Øhm" jeg når ikke rigtig at sige mere inden Olivia afbryder mig "Shhh, har i set ham drengen, med det brune hår på vores overgang, hvad er det nu han hedder, er sikker på det er noget med Ma" ej hun taler bare ikke om min bror-.-"Øhm, Mason?" "JA! Han er gude lækker, vi kunne være et godt " "Det er min bror" afbryder jeg inden hun kommer for godt i gang. Vi er små 100 meter fra, matematik lokalet. Jeg kigger over på Olivia der sætter farten lidt op, ved ikke hvorfor, men pludselig er hun hende ved matematik lokalet. Lei kigger chokeret på mig, "Sikke et snakke hovede, var Broo" "Ahaa, du lød som min mormor" Lei giver mig et mega fornærmet blik "men du har ret, mormor" "I det mindste er jeg ikke et kinderæg" siger hun meget fornærmet "AHH, sådan noget siger men ikke til den snart meget populær pige på skolen." siger jeg som Olivia ville have sagt det. Vi flækker af grin indtil Lei spørger om noget jeg helst ikke vil snakke om "Håber det er ok jeg spørger, men hvorfor bor de i plejefamilie?" "Kan vi snakke om det efter skole hjemme hos mig?" "Ja, selvfølgelig, men du behøver altså ikke sige det hvis du ikke har lyst" det er på tide at mine eneste og bedste ven jeg nogensinde har haft skal vide det, den første jeg siger det til måske også den sidste, hun har fortjent det. Lei tørre en tåre af min kind og krammede bagefter, kan virkelig ikke leve uden hende, hun er bare noget jeg ikke kan leve uden, heller have hende for evigt også leve uden mobil

"Er du OKay, hon?"

jeg kigger bare og smiler lige så klamt da jeg mødte hende første gang, hun griner ret så meget, så jeg begynder også at grine;3

...

"Jeg bor i plejefamilie fordi, døde i en bilulykke..."

"Har man lov at spørge hvad der skete?"

"Ja, vi kø kø,kø" min stemme knækker og tårerne triller ned af mine kinder

"Hvad mener du med vi?, var du med i ulykken?"

"Ja, mig og Mason var heldige at overleve"

"Hvordan skete det, Broo?"

"Det hele startede med...."

///

Hilluuuuuu

Muhahaha, jeg er så ond at stoppe kapitlet lige her, stakkels jer, ej glæd jer til at få sandheden om Brooke's fortid;3

Har i hørt om det med Ariana? Så mega synd, vi har det sku helt dårligt, har ikke rigtig nogen ord. Sry for fejl det er IKKE rettet igennem;)

Ved VIRKELIG ikke hvad jeg skal skrive udover der er 964 ord, ok kort kapitel

såå....  veeeent lidt der var sku også Leila's synsvinkel med ughh, nu har jeg ikke mere, hæhæ

Sia Pizziz

-Møs Møs Amalie

She is kinda hotWhere stories live. Discover now