Kapitel 23

105 12 0
                                    

'Har jeg valgt døden?

Er det nu jeg skal dø?

Det må fremtiden vel vise.

Jeg går ind ad døren.

Alting er lyst, helt blændede.'  

Brooke's P.O.V

Der kommer en læge ind og fortæller om Luke, jeg er ikke helt ved min gode side så jeg hører ikke det hele men der var noget med selvmord...Leila kigger forskrækket på mig "Hørte du det Broo?" "Nej""Luke har taget alle hans slanger ud, bla. den maskine der hjælper ham med at trække vejret""HVAD!" ej ej ej...er det min skyld? Hvad har jeg gjort, var jeg for hård?

Jeg skulle aldrig have sagt det til ham, altså hvad tænker jeg på?!

At sige at jeg hader en jeg elsker?!

Jeg hader ikke Luke, det han gjorde var bare forkert.

Det hele er min skyld, hvis jeg havde taget det som en voksen var det her aldrig sket, jeg må virkeligt lære at lade være med at få mine følelser til at flyde over!

Jeg kan ikke klare at det er min skyld, det er min skyld at Mine øjenlåg bliver tunge. Det hele bliver sort.

Leila's P.O.V

Brooke lukker øjnene maskinerne begynder at bippe, nej nej nej. "HJÆLP!!" jeg råber og skriger efter hjælp. Der kommer et hold læger ind og begynder at snakke til Brooke. Lægerne begynder at forklare alt muligt med hun nok skal klarer det. Hun var bare besvimet, puha. Jeg griber chancen for at gå ind og tjekke til Luke, det er ordentligt sygt at han har begået selvmord. Jeg kommer ind på værelset hvor Luke er. Værelse 164. Lægerne har fået slangerne ind i ham igen hvis man kan sige det. En læge kommer over og forklare mig at han ligger i koma.  Jeg kigger på drengene de er alle sammen helt tudefærdige,(Lidt meget cute. Ej okay Lei situationsfornemmelse) Jeg løber over til Cal. Han græder ned i min skulder hvilket må se pænt sjovt ud da han bare er 2 kilometer højer end mig. Igen situationsfornemmelse LEI!!...

Brooke's P.O.V

Jeg vågner i et hvidt rum. Nok det jeg lå i før... "Brooke, Brooke, Er du der" jeg kigger på en venlig dame. "Hej, må jeg se Luke?""Du kan ikke gå" "Kan jeg komme ned i en kørestol?" "Ja selvfølgelig"

Leila's P.O.V

Brooks kommer trillede ind i en kørestol... EYY Brooks godt navn Lei;) Okay Lei, få lige lidt  situationsfornemmelse.Brooks kigger opgivende på Luke. En tåre trille ned af hendes kind...Ashton kigger på hende, han ser såret ud. Calum græder mere end nogensinde før.Brooke kigger stadig på Luke. Hun føler sig skyldig, skyldig i hans selvmord. Selvmord er en ting mange prøver på, men Luke,  tænk han kunne gøre det. Altså, han plejer at være glad og sådan, måske lidt trist nogle gange men ikke sådan, jeg begår selvmord nu trist.Mine tanker bliver afbrudt af et højt langt bip.Jeg kigger på hans hjerte tæller.. Stregen er lige ingen hjerteslag bliver registret. Luke Robert Hemmings er officelt død."Hvor er Luke's mor?" spørg en lægeDrengene ser chokeret ud. Brooke græder mere end før. Jeg tror ikke det er gået op for drengene endnu, de kigger stadig bare chokeret på hjerte maskinen.Jeg kigger rundt i rummet mine øjne er våde. En kold tårer triller ned af min kind" Er han okay?K-ka-an han reddes?" Spørg Calum han kan næsten ikke få de sidste ord ud. Han ved han er død..."J-je-jeg ringer ti-ii-il- h-hans m-mor n-nu" Svare Brooke helt grådkvalt. Brooke ringer til Liz.

She is kinda hotWhere stories live. Discover now