Kapitel 30

89 13 4
                                    


 Jeg åbner den anden side af mit skab hvor jeg finder mine absolut babyer frem, nemlig mine sorte Valentino hæle. Jeg er absolut forelskede i dem. Jeg holder min makeup naturlig dog med et tvist, en rød læbestift. Så det matcher min kjole, som nemlig er rød.

...

"EJ!" Udbryder jeg. Mason kigger på mig og opdager straks at jeg tabte den lækre brune sovs ud over min røde kjole.

"Ej" siger han rigtig skuffet

"Jeg havde virkelig glædet mig til den sovs der" Siger han og griner af mig, der står med halvåben mund. Jeg tager det yderst klamme våde viskestykke og klasker ham lige i numsen. Han giver mig et surt blik og rækker tunge. Modent. Meget modent. Jeg giver ham fingeren og starter mit forspring. Det går hurtigt op for mig at han ikke følger efter mig man bare står og glor på mig som jeg var dum :(

"Vi ses kiddos" Råber min far.

"Husk beskyttelse Brooks" Tilføjer min mor

"Hader jer" Råber jeg til dem.

"Elsker jer" Når mor lige at råbe får far lukker døren,"Øhm, Ma.."

"Smut du op og gør dig klar lilsøs jeg skal nok klare den uden din frygtelig hjælp" Av

"Tak din hval" Og væk er jeg.Jeg skifter hurtigt til en anden kjole og giver mit hår og makeup en kærlig hånd, for det har det i den grad brug for!

...

De fleste af gæsterne er kommet, vi mangler Luke og Ash. Når man snakker om solene. Luke giver mig et kram og går derefter hen til Cal og Mikey. Ash giver mig et hurtigt kram og kysser mig på panden. Mason hoster og sender Ash truende blikke. Jeg dasker Mason på armen. Han tager sig til armen og tuder falsk hvilket resultere til at jeg igen klasker ham. Jeg får yderste fortjente high fives af drengene som underholdt følger med i hvad der sker. Mason kigger rundt på drengene mens han peger på dem Typisk.

"Mason, jeg håber det er okay men jeg har altså inviteret Jessica"

"Det fint bette" Svarer han som om det var det mest ligegyldige nogensinde -.-

En smuk naturlig pige kommer gående ind af døren.

"Isabel Morgan! Længe siden" Udbryder Mason i glæde.

Jeg kan mærke at Ash stivner? Jeg kigger forsigtigt op på ham. Han smiler skævt til mig.

Mason trækker sig fra krammet. Isabel kigger først nu og får øje på Ash som står og smiler stort til hende, hun smiler stort tilbage? Er der noget jeg ikke ved? Hmm. Jeg lader det vel bare ligge vil nødig ødelægge Mason's fest...

...

"Jess?" Spørger jeg og tager endnu en slurk af min Strawberry Margarita.

"Hvad så Brooks?" Spørger hun halv interesseret.

"Øhm synes du ikke Ashton er lige lovligt meget sammen med hende der Isabel?"

"JO! De er hele tiden sammen, altså man skulle tro at de var kærester eller sådan noget" Hun fortryder hurtigt hvad hun sagde og holder sig får munden. "Ej øhm jeg" Prøver hun."Ahaha det gør ikke noget Jess!" Griner jeg af hendes reaktion.Hun ånder lettet og bestiller os en omgang shots. Jeg kigger over på Ash. Han smiler, mere end når han er sammen med mig. Han ser lykkelig ud. Rigtigt lykkelig ud. Isabel kigger på mig og lægger hovedet på skrå hun smiler et lille uskyldigt smil. Ashton kigger og i en hulens fart er mit hoved begravet i min drink. Isabel griner lidt over min reaktion og snakker derefter videre med Ash. Vores shots er kommet i mellemtiden. Jeg er den sygeste svag drikker så 5 mellem shots er mere end nok til at få mig helt i hegnet.Jess løfter mit hoved op og tårer en tåre væk? Græder jeg? Det må være alkoholen. "Hvad så sweetie?" spørg Jessica."Det ligemeget!" Siger jeg og smiler til hende." LAD OS FÅ DRUKKET NOGLE SHOTS!" Udbryder jeg. Jeg får underlige blikke fra folk i baren, Jess griner af mig og bælder hendes 5 shots. Jeg kigger skeptisk på mit første shots.

"Brooke!Brooke!Brooke!" Hepper Jess. Jeg tager det første shot. Føj! Jess kigger på mig med store øjne. Jeg hælder de næste 4 shots nede uden problemer! Jess bestiller flere og flere shots.

...

"JESS JEG SKAL PÅ TOILET, ALKOHOLDEN VIL UD IGEN" Råber jeg for at overdøven den høje musik. Hun giver mig en tommel op. Jeg svinger besværet hen af dansegulvet og støder ind i Ash. Han går med Isabel, hvilket ikke er nogen overraskelse."Ashton?" Hold kæft Brooke.

"Er jeg ikke god nok til dig eller hvad?" Råber jeg og kigger halv ondt på Isabel. Forhelvede Brooke din bussemand!!

"HVAD?" Råber Ashton. "ER JEG IKKE GOD NOK TIL DIG VAR ASHTON?" Vi har efterhånden fået alles opmærksomhed men det prutter jeg på. Ash bider sig nervøst i underlæben. Idiot."Øhm jeg øhm kender Isabel" Siger han nervøst"Ja, det undre mig ikke" Snapper jeg. "Vi har set hinanden på en bar nogen gange" Isabel kigger undskyldende på mig?

"Jaer, hvad har det noget med noget at gøre?" Skyder jeg efter ham.

Han klør sig i nakken."Hej allesammen" Folk fjerner blikket fra mig og Ash og hen til Michael og Calum, som står på 'scenen'. "Som I kan mærke er stemningen lidt presset" Calum sender mig et skeptisk blik.Nej overhovedet ikke.. Hvad filan tænker du på Calpal -.- "'Ja, så vi tænkte at en god omgang karaoke, kan få denne fest op på benene igen" Fortsætter Mikey."Nogen forslag" Spørger Calum"Teenage Dream med Katy Perry" Skriger Jess."Lige mine tanker" Hvisker jeg til hende og puffer til hende med min albue.Drengene begynder ligeså stille at synge. Jeg kigger nervøst på menneskemængden, folk står bare og glor lidt akavede rundt. Jess begynder at synge med og danse.På en mærkelig måde får hun mig overtalt til at danse med hende, okay jeg er sindsyg fuld så det var nok ik sååå svært igen. 

"You make me feel like I'm living a, teenage, dream.

The way you turn me on. I, can't, sleep. Let's runaway. And don't ever look back. Don't ever look back. My, heart, stops. When you look at me. Just, one, touch.Now baby I believe. This, is, real. So take a chance And don't ever look back. Don't ever look back" Skriger vi med. Folk begynder og danse og synge lige så højt som os. Stemning er lettet og alle har det fedt"Let you put your hands on me. In my skin-tight jeans. Be your teenage dream tonight!" Afslutter de. Calum kigger søgende rundt."Jeg synes at Brooke og Jessica skal komme her op og synge en lille sang for os!" Siger Calum gennem mikrofonen. Jess tager min hånd og trækker mig der op uden besvær. "Hvad skal disse flotte damer så synger?" Spørger Cal.Der kommer en skov af hænder. "Baby One More Time" Råber en pige nede bag i."JA PERFEKT" Råber Jess og peger ned på pigen og laver en luft high five.

"Oh, baby, baby

Oh, baby, baby

Oh, baby, baby,

How was I supposed to know

That something wasn't right here"

Skråler vi med! Livet styrer!

///

Så kære venner det var endnu et kapitel. Huuh? 

Brooke har fået snerten af en lille upcoming affære maybe? Kan Ash finde på det? Det ved man aldrig.

Mys Amalie & Amanda

Ord: 1194

Skrevet: 16. Juli 2018

Udgivet: 26. Juli 2018

She is kinda hotWhere stories live. Discover now