16. Asur.

334 29 4
                                    

-Hiányzik.-sírtam el magam mégjobban.
-Tudom. Nekem is.-mondta. Nem szóltunk egymáshoz csak az én sírásom hallatszott még álomba nem sírtam magam.

-Ezt nem mondod komolyan!-förmedt rám Natasha.
-De. Komolyan mondtam. Vissza akarok menni New Yorkba és élni tovább az életem, végezni tovább a munkám. Nektek is ezt kéne tenni. Vigyázzni a földre, ahogyan eddig is.-mondtam nagyot sóhajtva.
-Gemma ezt nem teheted!-szólalt meg Wanda.-Szükség van rád! Emma egyre köze..
-Elég!-rivaltam rá.-Nem akarok Emmáról hallani. Felőlem azt csinál Fadaralral amit akar. Nem érdekel én itt végeztem!-emeltem fel a hangom.-Annyi minden történ és olyan gyorsan, hogy egyiket se volt időm feldolgozni. Ezek után senki ne várjon tőlem csodát.-hajtottam le a fejem.
-Jó!-kiabált mérgesen Clint.-Ha te nem teszel semmit.....akkor majd mi megoldjuk! Ez a dolgunk! Bosszúállók vagyunk! Menj haza majd mi megoldunk mindent.-mondta és kiviharzott a  teremből. Nem sokkal utána az ikrek is majd Natasha és Bruce is. Majd már csak Thor, Tony és én maradtunk a teremben.
-Biztos ezt akarod?-kérdezte Thor mély, dörmögős hangján.
-Igen.-válaszoltam egyhangúan és csak őket figyeltem.
-Jól van.-rázta meg a fejét sóhajtva aztán ő is ki ment a teremből.
-Meg haragudtak rám.-dőltem hátra a székben.
-Nem. Nem haragudtak meg csak....feszültek.-válaszolta Tony.-Tudod ez a sok minden, hogy Arabella a Kapitány és Em...
-Hogyne tudnám.-nevettem el magam kínomban.-Rohadtul tudom!-csaptam az asztalra és ki viharoztam. Az egyik folyosó fordulóban hallottam a csapatott ahogyan beszélnek Fadaralról. Úgy döntöttem nem hallgatózok és tovább indultam a szobámba. Ahogy megláttak, egyből csendbe burkolóztak.  Lehajtott fejjel mentem el mellettük gyors léptekkel a szobámba. Becsaptam magam után az ajtót majd nagyokat lélegezve temetem a kezeimbe az arcomat. Leültem az ágyra és csak néztem ki a fejemből.
Ez lesz a jó megoldás. Vissza megyek New Yorkba, folytatom a munkám és minden vissza vágódik a rendes kerékvágásba.
Ezen gondolkoztam mikor az asztalomon lévő könyveken megakadt a szemem. Oda sétáltam majd mindkettővel a kezemben ültem vissza az ágyra.
A három királyság.
Ez volt írva a bordó színű könyvre. A másik sötét kék színben pompázott.
Képességek.
Olvastam le róla az írást. Tudom mit rejteget a bordó színű, de még a másikkal nem volt dolgom. Ki nyitom kemény fedelét és megcsap a könyvnek az illata. A lapok kicsit sárgák, megviseltek egy szóval régiek. Elkezdtem keresgélni, hogy mit is rejt valójában.
Periglin gyógyításai.
A jéggel való gyógyítás egyszerű, kiváló és veszélyes. Hatalmas koncentráció kell ahhoz, hogy valaki neki fogjon gyógyítani. Ha a betegnek például, belső szerve sérült akkor még nagyobb figyelmet szentel magára az egész. Ha egy pillanatra is kizökken az illető akkor másodpercek alatt meg fagyassza  a gyógyítani kívánt szervet.

Nem gondoltam volna, hogy ezzel a képességgel gyógyítani is lehet. Azért ha belegondolok nem is akarom tudni még a végén bele halnék. Inkább gyógyulók pár hónapig minthogy halál közeli veszélyben pár másodperc alatt.

A küzdelemhez való képességet hamar meglehet tanulni bár csak tanítókkal. A trónörökösnek nagyobb figyelemmel megy csak. Ha egy pillanatra is megérzik a nagyobb erőt elborulhat az agy és hatalmas pusztítást végezhet vagy kisebb dolgokat amik veszélyesek másokra. Ezt mind a tudta nélkül. Ezért is kell minden kis mozdulatra és erő felgyülemlésre figyelni.

Hát ez sok mindent meg magyarázz. Mint mikor felgyújtottam a házat és Wanda miattam sérült meg vagy amikor Natashat akaratom ellenére bántottam.

Edelgund.
A tűz irányítása is veszélyes bár nem ismert. Az ide való képességeket csak is egy Edelgundi tudja megtanítani.

Zamfir.
Hatalmas pusztítást végző teremtmények. Veszélyesek és jobb kerülni őket. Nagyon könnyen megtudják kaparintani a számukra tetszetős helyeket.

The truth. || 𝚂𝚝𝚎𝚟𝚎 𝚁𝚘𝚐𝚎𝚛𝚜 || {BEFEJEZETT} •2018•Where stories live. Discover now