Závěrečné slovo autorovo

2.4K 137 14
                                    



Zdravím,

takže Ve svitu luny jsem dopsala a s klidem můžu říct, že mám teď hodně smíšené pocity ohledně jejího dokončení. Jsem ráda za to, že jsem to dotáhla do konce, to určitě, a děkuju svému spásnému nápadu lunu přepsat z jejích prvotin z roku 2015, kdy jsem sice už psala, ale můj styl byl...vulgárnější, menší slovní zásoba, Cathlia neměla celou svou osobnost.

Prvotní myšlenka na tohle dílo není z mojí hlavy, ale z hlavy té nejúžasnější slečny co znám, a to Serenity. Ta postavila základy Cathlie a napsala několik kapitol. Pak už nevím jak to přesně bylo, ale pravděpodobně nebyl čas na její dokončení, a protože já si ten nápad zamilovala, vybrečela jsem si, abych mohla lunu dokončit. Doufám, že jí tenhle celý koncept potěšil a nechytá se někde za hlavu, co jsem to s tím provedla.

Už když jsem psala zhruba třicátou kapitolu napadlo mě, že by luna mohla mít pokračování, nakonec jsem se po dlouhé úvaze rozhodla, že jí ponechám takto, s jedním dílem, jelikož mám hromadu nápadů na další díla a také vím, že bych druhý díl ošidila a ochudila, a to nechci.

Proto tu můžete časem ještě očekávat takový prolog, aneb co bylo před tím, než se Cathliina babička dostala do nemocnice a tak dále.

Tak a teď bych se chtěla dostat k poděkování.

První a největší díky patří právě Serenity, která tenhle koncept navrhla a poté, když jsem si vzala do převážné péče její miminko, pomohla mi vymýšlet věci okolo. Tam bych byla ztracená, takže pokud to čteš, děkuji ti, jsi úžasná.

Další poděkování patří @Grennyx. Tohohle korektora a betaře si snad ani nezasloužím, a bez něj by byla luna nejspíš kostrbatá a gramaticky mimo. Takže děkuji ti za tvůj čas který si mi věnoval, a který mi věnuješ u dalších rozepsaných děl. Pokud se stanu uznávanou spisovatelkou, o které se budou děti učit ve škole, jistě tě zmíním ve svých pamětech :D.

Dalším, komu bych chtěla moc poděkovat je autorka coveru @FemmeFragile. Když si vezmu že ode mě jako podklad dostala pomalu rozpixelovaný obrázek a ještě vypadající jinak, s přáním co bych chtěla změnit a ona z toho vykouzlila takovou nádheru...No nemám slov, seš skvělá a moc ti děkuji.

A moje poslední poděkování patří Vám všem. Jste úžasní, to co předvádíte, když mi tu bouráte statistiky v přečtení, když hlasujete pro můj příběh, nebo mi napíšete jak se vám líbí...to je prostě to nejlepší, co můžete mně, autorce, dát. Je to pro mě nakopávačka, a motivace nejen psát ale i neustále se zlepšovat a mít určitý pocit ,,hrdosti" že to co dělám, se lidem líbí. Jsem Vám moc vděčná, děkuji. <3

Tak tyto vyčerpávající slova zakončím ještě jedním poděkováním a doufám, že se třeba sejdeme i u dalších mých příběhů. Nejen současně vydávaných, ale i budoucích.

Mějte se krásně,

W.

Ve svitu luny Where stories live. Discover now