Part 35

3.4K 196 32
                                    

"Θελω να σου κανω τοσα πολλα αρκει να με αφησεις..."

Και αυτό ήταν ένα χαστούκι που χρειαζομουν για να ξυπνήσω απ' τον λήθαργο που μου δημιουργούσαν τα φιλιά του.

Έβαλα τα χέρια μου στο στήθος του και τον έσπρωξα απαλά.

"Πέρασε η ώρα και ποιος ακούει τα κορίτσια έτσι και αργήσω." του λέω χαμογελώντας αθώα.

"Κατάλαβα..." είπε και ξεφυσηξε.

Σηκώνομαι από πάνω του και φτιάχνω το τζιν μου.

"Κοίτα Άρη δεν νομίζω να γίνει κάτι μεταξύ μας και όταν λέω κάτι ενώ κάτι παραπάνω από αυτό που κάνουμε τώρα." του εξηγώ όσο πιο απλά μπορώ και πραγματικά τα νιώθω αυτά τα λόγια.

"Για ποιο λόγο να μην γίνει κάτι παραπάνω;" σηκώνετε και αυτό και στηρίζει το ένα του χέρι στον γοφό μου.

"Άρη είμαι μόλις δεκαπέντε και δεν σκέφτομαι το έχω σκεφτεί καν πόσο μάλλον να κάνω κάτι περισσότερο και είμαι επίσης σίγουρη πως δεν θα κρατήσει ακόμα περισσότερο αυτό μεταξύ μας. Ας μην κοροιδευομαστε."

Η αλήθεια είναι πως το είχα σκεφτείς αρκετές φορές πως θα ζητούσε να πάμε την σχέση μας ένα βήμα παρακάτω αλλά είμαι μόλις δεκαπέντε και δεν νιώθω έτοιμη να το κάνω. Ξέρω πως έχουμε μια διαφορά ηλικίας η οποία δεν είναι ναι μεν μεγάλη αλλά είμαστε σε διαφορετικά στάδια. Ο Άρης έχει συνηθίσει να κοιμάται με μια κοπέλα από το πρώτο βράδυ αλλά εγώ δεν νιώθω έτοιμη και δεν πρόκειται να αναγκάσω τον εαυτό να κάνω κατι για το οποίο δεν νιώθω έτοιμη.

"Για ποιο λόγο να μην κρατήσει η σχέση μας, δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το λες αυτό." ξαφνικά ο τόνος του έγινε πιο κοφτός και απότομος.

"Γιατί πολύ απλά εσύ θες κάτι που εγώ δεν μπορώ να στο προσφέρω. Έχεις κάνει υπομονή εδώ και τρεις μήνες και το ξέρω πως αργά ή γρήγορα πως θέλεις να ξεδωσεις και εγώ  δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό." αυτά τα λόγια με πληγώνουν και εμένα αλλά με το να πετάω στον ουρανό μένοντας στο ροζ μου συννεφάκι δεν πρόκειται να με βοηθήσει σε τίποτα.

Άρης Ρον.

"Γιατί πολύ απλά εσύ θες κάτι που εγώ δεν μπορώ να στο προσφέρω. Έχεις κάνει υπομονή εδώ και τρεις μήνες και το ξέρω πως αργά ή γρήγορα πως θέλεις να ξεδωσεις και εγώ  δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό." που να ήξερες κι όλας πως εδώ και τρεις μήνες κοιμάμαι με διαφορετική κοπέλα κάθε βράδυ.

Στην αρχή νόμιζα πως έμαθε για την «εκδίκηση» αλλά μετα χαλάρωσα. Δεν ξέρω γιατί αλλά με την ιδέα πως μπορεί να να μάθει χάνω ένα χτύπο από την καρδιά μου.

Behind The SmileΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα