Part 11

5K 260 18
                                    

( ο Άγγελος⬆⬆, θα τον δείτε προς το τέλος)

" Καλημέρα." είπα στους γονείς μου και τον Στέφανο που έπαιρναν το πρωινό τους στην τραπεζαρία.

"Καλημέρα. " με χαιρέτησαν κι αυτοί ομόφωνα.

"Νεφέλη μετά θα σε πάει και θα σε γυρίσει ο Γιώργος από το σχολείο." με ενημέρωσε ο πατέρας μου.

"Αυτό ειναι υπερβολικό μπαμπά,αφού πάντα πάω με τα κορίτσια." κλαψουρησα . Πάντα ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές πανει στον πατέρα το λεγόμενο «puppy face»

Με κοίταξε αρχικά σοβαρά αλλά το βλέμμα του άρχισε να μαλακώνει. "Καλά..." υπέκυψε. " Θα πάς με τα κορίτσια αλλά θα σε παίρνει ο Γιώργος γιατί έχεις αμέσως μετά μποξ. Α και να του δώσεις τον σάκο με τα πράγματα σου" μου είπε.

"Οκ." είπα και σηκώθηκα να κάνω αυτό που μου είπε αφού είχα τελειώσει το πρωινό μου .

"Α Νεφέλη ..." με σταμάτησε η φωνή του πατέρα μου "... έχουμε καλεσμένους σήμερα, την οικογένεια που σου έλεγα τις προάλλες."

" Εντάξει. Τι ώρα τελειωνω το μποξ και αυτοί τι ώρα θα έρθουν;" ρώτησα.

"Μποξ τελειώνεις στις 6 και οι καλεσμένοι μας θα έρθουν  στις 8 ." μου απάντησε η μαμά.

Έφυγα από την τραπεζαρία. Έδωσα τον σάκο με τα απαραίτητα του μποξ στον Γιώργο και έφυγα με τα κορίτσια για το σχολείο. Τους είπα για τον Γιώργο και για το kick boxing και είχαν την ίδια άποψη με εμένα, πως το θέμα με τον Γιώργο είναι υπερβολή του πατέρα και πως το μποξ είναι τέλεια ιδέα.

[...]

"Νεφέλη θέλω να σου πω κάτι." μου είπε η Σαννυ ενώ καθόμασταν σε ένα παγκάκι κατα την διάρκεια του διαλείμματος. Τα άλλα κορίτσια ήταν ακόμα μέσα και γραφαναι διαγώνισμα.

"Πες μου." την παροτρυνα να συνεχίσει.

"Έχει σχέση με τον θετο αδερφό μου..." ψέλλισε και κατάλαβα κατευθείαν που το πάει.

Η Σάννυ έχει χάσει τον πατέρα της πολλά χρόνια πριν, περίπου 13 χρόνια πριν όταν αυτή ήταν 2 χρόνων. Η μητέρα της έφτιαξε ξανά την ζωή της πριν έξι μήνες με ένα 45χρονο . Αυτοί αποφάσισαν να συζήσουν πριν από δύο μήνες και μαζί τους τώρα μένει και ο γιος του , ένας 21χρονος τον οποίο η Σάννυ δεν τον χωνεύει καθόλου και με τα δίκια της.

"Τι έγινε;" την ρώτησα ελπίζοντας να μην ειναι αυτό που φαντάζομαι.

"Νεφέλη μπήκε στο μπάνιο την ώρα που ήμουν και εγώ μέσα και δεν είναι η πρώτη φορά και άλλες τόσες έχει μπει στο δωμάτιο μου χωρίς να χτυπήσει." Και ναι έγινε αυτό που σκεφτόμουν. "Νεφέλη κάτι δεν πάει καλά με αυτόν." μου είπε με σπασμένη φωνή.

Behind The SmileΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα