Part 3

6.2K 333 39
                                    

(Ο Στέφανος ⬆⬆)

"Λοιπόν... Πέρυσι τα είχε με μια κοπέλα την Ελένη. Ήταν η πρώτη του σχέση μιας και είναι από τα αγόρια της μια νύχτας. Βέβαια δεν ήταν ερωτευμένος ή κατι τετοιο γλυκαναλατο που σκεφτεστε εσεις τα κοριτσια μολις ακουσετε για σχεση." το προσωπο του κυριεψε ενα υφος που δηλωνε αηδία.

 Κλασικος Στεφανος. Μην ακουσει κατι για σχεση βγαζει εξανθήματα. Ενω μιλουσε εβαλε μπρος και ξεκινησε να οδηγαει προς το σπιτι.

" Απλώς του άρεσε να την πηδα- να έρχονται πιο κοντά εννοώ.." έσπευσε να διορθώσει αυτό που πήγε να πει μετά το δολοφονικό μου βλέμμα και μου χαμογελασε αθωα.

" Ναι συνέχισε όμως γιατί δεν μπορώ να καταλάβω εσύ τι ρόλο παίζεις." του είπα γιατί με έτρωγε η περιέργεια και αυτά που μου έλεγε δεν με βοηθούσαν.

"Τίποτα το ιδιαίτερο απλά έγινε κάτι ανάμεσα σε εμένα και την Ελένη σε ένα πάρτυ και μαθεύτηκε σε όλο το σχολείο . Έτσι αυτός έγινε ρεζίλι που ένα αγόρι ένα χρόνο μικρότερος κατάφερε να πηδήξει την γκόμενα του..-"

"Πρόσεχε πως μιλάς." τον διέκοψα γιατί δεν μπορώ να τα ακούω τόσο 'ωμά', όχι ότι εγώ δεν βρίζω ή κάτι τέτοιο απλά το κάνω σε συγκεκριμένες περιστάσεις και δεν ειναι ιδιαιτερα ευχαριστο να ακους για την ερωτηκη ζωη του αδερφου σου.

"Καλά,καλά." είπε ηττημένος.     "Επίσης  πέρυσι του πήρα την προεδρία και αυτό τον νευρίασε ακόμα περισσότερο." ολοκλήρωσε αλλά εμένα μου γεννήθηκε μια ακόμα απορία.

" Κάτσε ,για μισό αφού  πέρυσι αυτός ήταν τρίτη φέτος τι δουλειά έχει στο σχολείο μας ;" απόρησα.

"Έμεινε στην ίδια τάξη από απουσίες." μου απάντησε χαλαρός καθώς άλλαζε ταχύτητα.

Με τούτα και με κεινα φτάσαμε στο σπίτι . Εγώ όπως πάντα πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο μου μιας και ήξερα ήδη ότι οι γονείς μου θα είναι στην δουλειά .

Έβαλα τα βιβλία μου σε σειρά στο ντουλάπι πάνω από το γραφείο μου και μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι μου φορώντας ακουστικά και άκουγα μουσική.

[....]

Όταν βαρέθηκα να ακούω μουσική η ώρα ήταν έξι το απόγευμα.

Γενικώς όταν ακούω μουσική χάνομαι σε έναν άλλο κόσμο. Στον δικό μου κόσμο. Εκεί που όλα είναι έτσι όπως τα θέλω . Χωρίς απρόοπτα και χωρίς δυσάρεστα γεγονότα.

Τελικά αποφάσισα να πάω να φάω κάτι γιατί είχα να φάω από το πρωί. Έτσι και έκανα .

Behind The SmileΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα