Part 8

4.7K 298 8
                                    

Άρης POV

"Έλα ρε μαλακά έκανες τίποτα;" ρώτησε ο Παύλος από την άλλη άκρη της γραμμής .

"Με αυτήν που έχω μπλέξει τι να κάνω ρε . Όπου πάω σπέρνει τον πανικό." του απάντησα.

"Γιατι το λες αυτό ρε μαλακά τι έγινε;" με ξανά ρώτησε . Πολλές ερωτήσεις κάνει αυτός και δεν θα του βγει σε καλό και θα του το κλείσω στα μούτρα.

Αλλά τελικά απάντησα."Γιατί η ηλίθια μόλις με είδε στο κλαμπ έφυγε και πήγε να την βιάσει ένας ανώμαλος. Τώρα είμαι στο σπίτι της και εκτελώ καθήκοντα σωματοφύλακα . Διαταγή του άλλου του ηλίθιου του αδερφού της." 

"Η Νεφέλη που είναι τώρα;"

"Κοιμάται . Γιατί ρωτάς, μήπως ανησυχείς;" τον κορόιδεψα. "Βασικά δεν κοιμάται είναι ξαπλωμένη και κοιτάει τον τοίχο κάνοντας πως κοιμάται." συμπλήρωσα.

" Πρώτον σιγά μην ανησυχούσα και δεύτερον αυτή είναι η ευκαιρία σου. Αυτή πιστεύει πως έχεις πίστει πως κοιμάται. Εσύ θα πάς στο δωμάτιο της και θα καθήσεις και  χαϊδεύοντας το μαλλιά της και λέγοντας της γλυκολογα. Έτσι θα την κάνεις να σε πλησιάσει και να σε εμπιστευτεί. Και στο τέλος θα της δώσεις το τελειωτικό χτύπημα. And that's all. " μου είπε και μου έκλεισε το τηλέφωνο πριν του απαντήσω. Λογικά θα ξέρει πως θα τον βρίσω .

Δεν πάει καλά το παιδί. Σιγά μην κάνω τέτοιες φλωριες εγώ.

Μπήκα στα δωμάτιο της αλλα μπορούσα να καταλάβω  πως δεν κοιμόταν  γιατί το σώμα της ήταν  πολύ σφιγμένο . Ανέβηκα στο κρεβάτι της  και άρχισα να της χαϊδεύω τα μαλλιά.

Δεν το πιστεύω πως κάνω τέτοιες φλωριες!!

Νεφελη POV.

Άκουσα την πόρτα να ανοίγει αλλά δεν εδωσα σημασία . Ο Στέφανος θα είναι. Ένιωσα το κρεβάτι να βυθίζεται από την μια πλευρά πίσω από την πλάτη μου και ένα χέρι γεμάτο τατουάζ , που σίγουρα δεν είναι του αδερφού μου, άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά.

"Έπρεπε να είχα έρθει νωρίτερα. Δεν έπρεπε να τον αφήσω να αγγίξει ούτε τρίχα από τα μαλλιά σου." άκουσα την χαρακτηριστική βαριά και τόσο μεθυστική φωνή του και μπορώ να πω πως ξαφνιαστικα αλλά δεν αντέδρασα.

Το πολύ πολύ να έχει πιει λίγο παραπάνω και να μην ξέρει τι λέει.

"Τελικά είσαι πιο δυνατή από ότι φαίνεσαι. Άλλες στην θέση σου θα είχαν σπαραξει στο κλάμα ενώ εσύ έμεινες όρθια. " συνέχισε.

Behind The SmileΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα