Part 6

5.9K 303 37
                                    

( Έμιλυ ⬆⬆)

"Τον μαλακα, τον ηλίθιο, τον άχρηστο!!" Φώναζε σαν υστερική. "Μην δουνε τα αγόρια ψηλή ξανθιά γαλανοματα αμεσως να της την πέσουν!" συνέχισε να φωνάζει η Έμιλυ. 

"Έμιλυ ηρέμησε!" της είπα με ήρεμο τρόπο. 

"Πως να ηρεμήσω; Πες μου ,πως;!" συνεχισε στον ίδιο τόνο.

"Εμιλυ βγαλε τον σκασμο, ηρεμησε  και πες μου τι εγινε !" της φωναξα. 

"Καλά,καλά. " είπε σηκώνοντας τα χέρια της σε στάση άμυνας "Αλλά ηρεμησε και εσύ."

"Ήρεμη είμαι!" είπα με τα νεύρα μου να υπερφορτωνονται "Λοιπόν πες μου τι έχει γίνει και έχεις κάνει το Στέφανο χριστουγεννιάτικο δέντρο έτσι όπως τον έχεις στολίσει εδώ και μισή ώρα;" της είπα πλέον ήρεμη.

"Τον ανώριμο,τον παλιοεγωισταρο, τον σαβουροπηδουκουλα, την κάμπια, το γαϊδούριτο ξεσαμαροτο , τον παπαρ-" 

"Εντάξει το πιάσαμε ... παρακάτω." την διέκοψαν . Ήθελα να ξερα που τα βρίσκει ολα αυτο που μου εχει πει εδω και μιση ωρα.

"Εγώ τον έχω κορώνα στο κεφάλι μου-"

 "Μα δεν τα έχετε." την ξανά διεκοψα. 

"Μην με διακόπτεις." γρυλισε και με κοίταξε με βλέμμα που σκοτώνει. "Λοιπόν που είχα μείνει; Α ναι... εγώ τον έχω κορωνα στο κεφάλι μου και αυτός πίνει καφεδάκι με την κάθε ξανθοψιρα ." είπε και ήταν απολυτως φανερό πως έχει νεύρα που σκοτώνει άνθρωπο. Και το χειρότερο ...ήμουν το κοντινότερο άτομο προς το παρόν.

"Λοιπόν για να καταλάβω, διεκοψα το μποξ γιατί ήρθες εδώ σαν κυνηγημένη επειδη είδες τον αδερφό μου με μια κουκλ-  ένα ξυλαγγουρο;" αναρωτηθηκα και αυτή εγνεψα καταφατικά. "Κοριτσακι μου πας καθολου με τα καλα σου αφού με έστειλες στον άλλο κόσμο και ξαναγύρισα από την τρομάρα μου όταν σε είδα κλαμμενη, άφησες και το μάθημα ζωγραφικής ενώ ο διαγωνισμός σου είναι σε περίπου τρεις μήνες για τον ηλίθιο τον αδερφό μου που πάει με το κάθε τσουλακι; Και το καλύτερο είναι πως δεν το ξέρει καν ότι το γουστάρεις." Είπα με ανασηκωμένο φρύδι ετοιμη να της ορμηξω και να της ανοίξω το κεφάλι στα δύο .

Με αγάπη πάντα !!

"Έχεις δίκιο." μου είπε ηττημένη.

" Το ξέρω το ξέρω αλλά επειδή είμαι καλή κολλητή,μην χέσω, θέλεις να πάμε για καφέ; " την ρώτησα αλλά αυτή εγνεψε αρνητικά κοιτωντας με πονηρά.

"Πιτογυρα και ταινίες στο δωμάτιο με το home cinema!" είπαμε ενθουσιασμένες και οι δύο ταυτόχρονα.

Behind The SmileΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα