🎵 18 🎵

339 14 0
                                    

~késő délután~

Visszaérve az ügynökséghez felkerestem a fiúkat. Hála ez gyorsan ment mert a maknae line a táncteremben volt és fogalmam sincs, hogy Taehyung miért volt épp a drága tükrünkre felkenődve.

"Sziasztok!" köszöntem hangosan ahogy beléptem hozzájuk és egy Jimin már messziről nekem futott, "Csak óvatosan," mondtam, "Gyertek hoztam sütit,"

"Wow hyung, ezt miért?" nézett rám Jungkook ámulva.

"Miért kérdőjelezi meg mindenki a mai napi tetteim?" mondtam összezavarodottan, "Egyetek, még elviszem a többi hyungnak is,"

"Jin hyungie és Namjoonie együtt vannak a stúdióban, Yoongit pedig ma csak egyszer láttam az is reggel volt a dormban," mondta Jimin.

"Sietek vissza,"

Gyorsan kisétáltam az ajtón majd amilyen gyorsan csak tudtam elrohantam hozzájuk. Pontosan egy felvétel kellős közepén rontottam rájuk.

"Ne haragudjatok, hoztam ilyeneket egyétek meg," mondtam, majd nem zavarva őket tovább indultam Yoongi hung stúdiója felé.

Kopogtam egyszer, kétszer de válaszra sem méltatott. Gondoltam bemegyek, ha már kiszedtem belőle a stúdiója kódját.

"Hyung," kopogtattam meg a vállat.

"Hobie, ne ijeszgess. Mondd, mert sok dolgom van," mondta rekedtes hangján.

"Semmi csak hoztam sütit edd meg," tettem le az asztalára és már menni akartam kifelé.

"Hallgasd meg, ezen dolgozom tegnap este óta és már hamarosan kész," bólintottam és leültem mellé.

[...]

"Hyung, következő slágert írod? A ritmusa nagyon fülbemászó," mondtam mire csak egy legyintést kaptam válaszul, "Én akkor most megyek,"

Visszaindultam a táncterembe, ahol elkezdtünk táncolni hármasban. Két óra táncolás után ajtó kinyílt, amire mind azt hittük, hogy valamelyik tag jött. Mindent folytattunk tovább, ahogy szoktuk, csak később vettük észre, hogy BitNa jött be. Ilyen korán beszéltem volna meg vele. Azt gondoltam csak este jön, ahogy szokott. Úgy látszik, hogy tévedtem.

"Sziasztok," köszönt mikor vége lett a dalnak és befejeztük a mozdulatokat, "Megzavartam valamit, inkább megyek is," mondta és az ajtó felé indult.

"Csak... maradj," mondta Taehyung mély hangon, "Taehyung vagyok. Már sokat hallottam rólad," hajolt meg egy mosoly kíséretében.

"Remélem csak rosszakat," nevette el magát BitNa, "Egyébként Yoo BitNa vagyok. Ismerlek titeket," tette hozzá és ő is viszonozta a meghajlást.

"Oh, akkor nem kellene itt ugrálnod, hogy a BTS-szel vagyok vagy valami? Ilyen biztonságban sem éreztem még magam egy fan előtt," kuncogott TaeTae, "Hány éves vagy?"

"20," válaszolt, amire Tae csak egy 'ohh' adott ki.

Csend ült közénk az a kínos fajta. Senki sem tudott mit mondani. Igazából nem is tudtunk volna mit. BitNa jól ismert minket, emiatt kevés új dologgal tudtunk volna neki szolgálni.

"Miért jöttél ilyen korán?" törtem meg végül a csendet.

"Szerettem volna veled táncolni, de ahogy látom dolgod van. Majd este visszajövök," mutogatott az ajtó felé.

"Mondtuk, hogy nem zavarsz. Ha azt tennéd akkor mindenki itt lenne és nem csak hárman ütnénk el az időt," válaszoltam ezúttal én.

"Gyere pakolj és állj be hozzánk," invitálta Taehyung, "Tudod azt a táncunkat, amit a 3rd musteren táncoltunk,"

"Igen, de azt Te, Hoseok és Jin ssi táncoltátok," mondta.

"Meglehet," lépett hozzánk Jimin, "De annyit látjuk egy egy próbán, hogy mi is bármikor eltudjuk táncolni," magyarázta.

"Igaz,"

"Akkor jössz velünk?" mire csak bólintott és beállt mögénk, majd utánozni kezdett minket.

Ahogy elnéztem annyira gyerekes volt az arca mégis felnőttes. Élvezte és azt a mosolyt, ami akkor az arcát díszítette soha el nem felejtem. Őszinteség és kedvesség sugárzott belőle. Most láttam rajta, hogy nem megjátsza magát, hanem tényleg önmaga. Azzal, hogy megbízott bennem és elmondta a történteket, sokkal másabbnak gondolom a kapcsolatunk. Vagy csak az én érzéseim változtak meg.

"Ügyes voltál," dícsértem meg, "Nagyon jó volt. Sokkal jobb, mint amikor ténylegesen tudnod kell a táncokat," mondtam.

Csak egy halk köszönömöt motyogott el és mosoly jelent meg az arcán.

"Nagyon sokat fejlődtél és remélem, hogy ez így is fog maradni, aztán gyakornok leszel, mert megérdemled,"

"Ne bízd el magad, bármi történhet addig, akár meg is halhatok," mondta, majd mikor rájött, hogy mit is mondott a szájához kapta a kezét és elfutott.

"Meghalni?" néztek rám összezavarodva, "Miről beszélt?" kérdezték egyszerre.

Nem figyeltem rájuk, "BitNa, BitNa," kiáltottam, de már nem hallott. Szerettem volna utána menni, de Jimin megállított.

"Ezt mégis hogyan kell érteni?" nézett rám, "Mit tudsz, amit én nem?"

Almost Love [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now