Capitolul 17

743 49 2
                                    

                       -O noua casa-

     " O noua casa,  un nou oras,  un nou liceu, un nou colectiv-AJUTOR!! "

Peste vro 20 de min si-a facut intrarea si Chad. Chad este un tip inalt, blond cu ochii albastri. Ne-a luat bagajele si le-a urcat in masina apoi a intins mana spre mine si a spus:

   -Eu sunt Chad.  Tu trebuie sa fi Amber nu?

   -Da,  eu sunt Amber. Incantata! am spus intinzand mana spre a lui.

  Ne-am urcat in masina si am pornit spre noua mea locuinta. De atunci aveam sa locuiesc cu Chad, matusa si sotul ei.  Nu stiam cine e dar judecand dupa Chad care era un tip ok,  din cate am putut observa,  nu imi faceam griji. Stiu ca o sa vi se para ca sunt fitoasa dar am sa va spun.  Tot drumul pana la noua casa m-am gandit daca o sa am baie separata. 

    **Dupa 30 de minute**

  Am coborat din masina la indemnul matusii.  Chad a mers spre porbagaj si a scos bagajele si le-a adus pe hol.  De afara,  casa arata bine. Era mare, sper si spatioasa, avea etaj si balcon. Sper sa iau camera cu balcon. Pe veranda era um balansoar pe care,  in mintea mea,  era rezervat in exclusivitate pentru mine. Am inaintat spre usa de la intrare.  Am pasit increzatoare inauntrul camerei rugandu-ma ca matusa si sotul ei sa aibe gusturi bune. Cum speram! Casa era geniala: un living mare cu o plasma de 152, o canapea spatioasa si confortabila in care voi sta toata vacanta,  o biblioteca gigantica si plictisitoare,  o bucatarie spatioasa cu in bar super dragut, 3 camere si 2 bai.  Simgura mea dezamagire este ca avem doar 2 bai.  Din fericire camera mea este cea de la balcon. Camera nu are o culoare neutra care ma face sa ma simt bine.  Chiar ma bucur ca nu am dat de o camera plina de roz bombon.  Am un pat de o persoana, deci nu stiu daca o sa pot dormi bine,  eu find obisnuita cu pat de doua persoane. In cel mai rau caz,  ma voi trezi pe jos. Am un dulap cam micut dar mai gasesc eu loc de depozitat haine. Am un birou cu un laptop cam nasol.  Bine ca mi l-am luat pe al meu de acasa. De la balcon, am o priveliste minunata.  Pacat ca de aici pot vedea scoala care, se pare,  ca este situata la 5 strazi distanta.  Voi ajunge repede acolo.

   M-am apucat de despachetat. Mi-am arajat cateva haine in dulap pentru ca restul nu au avut loc. Tipic

mie.  Am coborat la parter epuizata si m-am aruncat pe canapea. Chad a venit langa mine infulecand dintr-o punga de cipsuri.

   -Ce faci? a spus acesta cu gura plina.

   -Am obosit. am raspuns oftand.

   -Mai ai de despachetat?a intrebat Chad.

   -Mai am,de ce  intrebi?

   -Noi mergem la piscina.

   -Noi fiind?

   -Eu si prieteni mei.

   -Ahh.. Nu vin.  Nu sunt pregatita sa vorbesc cu oamenii de pe aici.  In plus,  mai am de despachetat, am luat doar o pauza.

   -Pai,atunci,ok. a spus ridicandu-se de pe canapea si pornind spre bucatarie pentru a lasa castronul in masina de spalat vase.

   S-a intors in sufragerie pentru a verifica daca m-am razgandit dar raspunsul meu a fost acelasi. A luat-o la fuga pe scari dupa care a coborat cu un prosop, mi-a facut cu mana si a tulit-o.

      Am plecat spre bucatarie pentru a-mi face un sandwich. Acolo era si matusa mea care avea o converatie la telefon despre, din cate mi-am putut da seama, o intalnire a unei organizati sau ceva de genu. M-am dus la frigider si am scos niste sunca, unt, o rosie, un castravete si un ardei. Si ce? Se putea fara paine? Normal ca nu. Am luat si doua feli de paine Toast.  Cand mi-am terminat sandwich-ul, matusa a terminat si ea convorbirea. 

     -Daca nu te superi..eram curioasa. Despre ce era vorba?

    -Despre ce era vorba in legatura cu ce? a intrebat matusa neintelegand la ce ma refeream. 

    -Despre ce ai vorbit la telefon. Era cumva ceva despre o organizatie?

   -Aaah!Da!Sunt membra a consiliului orasului. Sunt sigura ca  si la tine in oras era un asemenea consiliu, nu ?

   -Defapt nu! Si ce faceti in acel consiliu? am spus eu, fiind foarte curioasa si atenta la explicatiile matusi in timp ce infulecam sandwich-ul.

    -Organizam petrecerile traditionale ale orasului, baluri, discutam despre problemele din oras si alte chesti.

    -Si acum despre ce vorbeati?

    -Organizam un bal care va avea loc peste 2 saptamani.

    -Te pot ajuta cu ceva?

   -Nu mersi!

    -Chiar vreau sa e ajut. Daca vei avea nevoie de ceva, imi promiti ca imi vei spune? 

   -Da, iti promit.

   Acestea fiind spuse mi-am terminat sandwich-ul, am mai privit-o o data pe matusa care dadea drumul la masina de spalat vase si am anuntat-o ca voi iesi in curtea casei.  A dat din cap aprobator si si-a continuat treaba. 

     Am ponit spre scari , m-am dus si mi-am luat cartea "Amurg" si m-am indreptat spre curtea din spate.  M-am asezat in balansoar si am inceput sa citesc. Dupa ceva timp, fara sa imi dau seama am adormit.

********

  INSFARSIT AM PUS CONTINUAREA. SPER SA VA PLACA. SCUZATI EVENTUALELE GRESELI GRAMATICALE. ASTEPT PROPUNERI,SUGESTI SI PARERI.

   P.S.: VA MULTUMESC PENTRU CELE 1700 DE VIZUALIZARI.

Jurnalul unei viitoare vampiriteحيث تعيش القصص. اكتشف الآن