Capitolul 8

1K 66 3
                                    

                             -Bursa-

                 2.Media la matematică

   De abia m-am trezit .Afara este soare si pare o zi minunata de iunie dar pentru mine nu este deloc asa .De ce ? Ei bine, pentru a primi bursa mai am nevoie de marirea mediei la mate şi la chimie . Ma tot gandesc cum sa iau 10  la mate si nu unu ,ba chiar doi . Dar las asta pe mai tarziu deoarece trebuie sa plec la scoala . Ma imbrac si cobor la parter. Aici , matusa ma asteapta cu o veste trista .

  -Draga ,imi pare rau dar tatal tau a fost deconectat de la aparate si a fost dus la morga ieri .

  -Ma asteptam la asta , matusa. Ca sa fiu sincera l-am visat ieri .Se pare ca a fost un semn .

  Eram trista dar nu voiam ca matusa mea sa fie mai ingrijorata . Are nevoie de incurajari deoarece trece prin momente grele .Acum trebuie sa se ocupe de alta inmormantare . Desi eu m-am pregatit de acest moment prin toate visele pe care le-am avut cu mama si tata .

   

    Le multumesc din tot sufletul ca au fost langa mine macar noaptea si ca nu m-au parasit complet . Le voi simti lipsa ,asta este foarte adevarat, dar stiu ca vor fi mereu langa mine sprijinindu-ma si oferindu-mi vise in momentele in care imi va fi foarte dor de ei . Ii iubesc si imi pare rau ca nu le-am dovedit-o cand au fost in viata .

   Matusa mi-a multumit ca sunt intelegatoare si mi -a zis ca ne vom muta la ea acasa dupa ce termin anul scolar .

   Pfff...ma voi muta . Nu voi mai locui aici. Nici macar nu stiu ce casa are matusa . Daca e veche si ponosita?? Daca sta singura cu niste pisici care murdaresc casa ? Cu toate astea, i-am zis :

  -Ok. Sunt sigura ca vom fi bine .

   Mi-a zambit in timp ce strangea masa ,iar eu m-am ridicat si am plecat spre usa.

    Perfect !!Este 7:34 . Am pierdut tramvaiul .Mai vine altul peste 15 minute asa ca am hotarat sa o iau pe jos . Ascultam muzica si mergeam fandindu-ma cum va fi noua mea viata ,daca ii pot spune asa. Imi voi faca o prietena??Sau voi fi la fel de singura ca aici ? Voi fi tipa ciudata ,izolata ?

   Voi fi tipa care sta la o masa din capatul cantinei langa cosul de gunoi , ca in filmele cu adolescenti?

  Fara sa imi dau seama ,am ajuns la destinatie . Am ramas in mijlocul drumului , nemiscata ,ca o statuie . In fata mea s-a proiectat Tylor . Da ,stiu deja intrebarea dar nu o mai puneti .Va spun eu .Tylor e un coleg  de clasa .Este inalt ,brunet cu ochii albastri . Nu prea stiu cat de treaba e pentru ca nu prea vorbesc cu el dar ce zic eu aici ??Eu nu prea vorbesc cu colegii in general . In fine ,e un geniu . Stie totul la matematica . Stai ,ce am zis ??.E un geniu la matematica .

    Atunci becul mi s-a aprins  .Aveam o idee geniala . Trebuie sa intru in vorba cu el .Trebuie sa il fac sa vrea sa faca meditatii cu mine altfel sunt moarta. El e scaparea mea .

   -Esti in regula?a intrebat el ,fluturandu-si mana prin fata mea .

   -Da da .Totul este ok . Ce faci?? imi incepusem planu .

   -Tu , ma intrebi ce fac??Nu m-ai bagat in seama 3 ani de cand suntem in aceeasi clasa si tu ma intrebi acum, ce fac?

  -Dddaa...Eram putin socata de raspunsul lui .

  -Aaa...Atunci , fac destul de bine . a ras vazand ca ramasesem putin speriata .

  I-am intors si eu zambetul si am pornit cu el spre clasa . Am discutat pana s-a sunat . Tipul nu e atat de nasol pe cat am crezut .Chiar e foarte de treaba . E amuzant si intelegator . Cu atitudinea asta voi face rapid rost de meditatii.

Jurnalul unei viitoare vampiriteWhere stories live. Discover now