Capitolul 11

829 48 14
                                    

                        -Bursa-

                2.Media la matematica

   Scriu neincetat de cand am primit acel telefon . Ei bine , nu chiar neincetat .Uneori ma mai opresc jucandu-ma cu pixul  . A fost un apel care m-ar fi putut ajuta sa imi recapat telefonul . Am fost atat de proasta incat sa las telefonul pe masa , la voia intamplari . De vro 30 de minute bipaie incontinu in buzunarul lui Tylor . Chiar vreau sa vad ce notificari am mai primit pe skype si sa raspund la intrebarile de pe ask.fm . Daca nu o sa raspund la intrebari pana pe la 2 -3 , fani mei vor crede ca sunt pe o insula fara wi-fi .Vorbesc serios !! 

  -Hai !!Te rog !E a mia oara cand te rog .Esti chiar asa fara suflet ?Chiar vreau sa raspund la intrebarile mele. Te implor . spun facand fata de catelus plouat . Ma uit in ochii lui si simt ca l-am innbunat.Acesta imi raspunde ingaduitor : 

   - Ok .Ti-l voi da .spune dand ochi peste cap . Chiar nu poti trai fara telefon ?

   -Nu!Nu pot trai fara el .Mersi mult ca mi-l dai . Mi-l dai nu ? spun eu incepand sa imi dau seama de felul in care ma juca pe degete .

  Intr-un final imi dau seama : voia ceva de la mine in schimbul telefonului . Cum mi-am dat seama? Tylor se uita la mine tinand intr-o mana telefonul .Nu voiam sa ii dau nimic la schimb .Eu imi voiam telefonul si punct .Era proprietatea mea .Asta se numeste furt asa ca am facut un plan destul de nebunesc dar era tot ce aveam . Stiu ca asta pare prostesc dar puneti-va in locul meu .Voi ati trai fara telefon ?Am sarit ca arsa de pe scaun si m-am napustit asupra lui Tylor incercand sa imi iau telefonul . Acesta a tresarit bulversat si intr-un final si-a dat seama de intentiile mele asa ca a inceput sa apere telefonul . 

   -Da-l incoace !Acum !am spus respirand greoi de la oboseala . 

    -Nu !Amber!Nu ti-l dau !Opreste-te sau nu-l mai vezi!

  Parea asa serios . Cred ca l-am enervat putin . O sa ii treaca .Sper . M-am dat la o parte lasandu-l sa respire .

   Intr-un final am spart tacerea spunand :

 -Imi dai telefonul odata?!mai mult am tipat decat sa spun dar eram nervoasa .

  -Ce nu intelegi??Mai ai mult de scris iar tu vrei sa stai pe telefon .Amber ,eu incerc sa te ajut iar tu te joci . Daca nu mai vrei sa iei bursa spune-mi !Nu ma lasa sa fac exercitiile astea degeaba , toata saptamana . spune Tylor . M-am inselat nu era nervos .Era foarte furios si suparat pe mine . 

 -Imi pare rau .Chiar imi pare rau .Daca termin dosarul imi dai telefonul ?

  -Da . 

 -Multumesc . 

  In clipa urmatoare eram pe scaun cu pixul in mana scriind lectiile si din cand in cand , rasfoind caietul sa vad cat mai am de scris . Am terminat foarte rapid tinand cont ca am scris in doua ore de doua ori mai mult decat o facusem pana atunci . 

   -GATA!!am strigat sarind in sus si spunandu-i lui Dumnezeu sa ma ierte pentru tot ce am facaut si sa nu mai puna sa fac asta vreodata . Apoi mi-am dat seama cat de amuzat era Tylor asa ca m-am oprit .M-am apropiat si am spus :

  -Ai uitat ceva? si am intims mana .

  Acesta a bagat mana in buzunar si mi-a scos telefonul . Mi l-a aratat apoi a luat-o la fuga prin curte. L-am fugarit pana m-am impiedicat si am cazut. Nu pt sa cred!Eram asa aproape sa-l prind .Un pas ne despartea si BUF! Am cazut , defapt m-am impiedicat in propriile picioare dar ce conteaza . Tot BUF am facut .  Tylor s-a intors cu fata la mine razand dar can a vazut ce s-a intamplat si ca genunchiul meu sangera s-a oprit panicandu-se.

  -Esti ok?Te doare rau?Ma duc sa aduc dezinfectant pentru rana si bandaje?a spus acesta nestiind ce sa faca .

   -Doare . Du-te si adu dezinfectantul si bandajele .

    -Ok .Acum !

   Pestre vro 3 minute s-a intors cu ce ii trebuia . Le-a pus pe masa . M-a ridicat usor pentru a nu tipa de durere si m-a asezat pe scaun . Mi-a facut semn sa intind piciorul . L-am intins iar acesta a dat cu o carpa uda pe rana mea curatand-o de sange apoi a luat dezinfectantul si l-a intins pe rana care frigea . Am tresarit dar Tylor mi-a spus sa fiu puternica si ca mai are putin . Intr-un sfarsit a luat bandajul si l-a infasurat bine pe genunchiul meu . 

  -Multumesc mult! am spus uitandu-ma la piciorul meu . 

  Tylor m-a privit ganditor apoi a spus : 

  -Este destul de tarziu . Hai sa iti alegi o camera .Am intrat in casa ajutata de Tylor .Eram pregatita sa-mi aleg o camera . 

  -Hey!Sti?Ar fi mai bine sa alegi una de la parter pentru ca iti va fi greu sa urci si sa cobori. a spus Tylor 

  -Hmmm...cred ca ai dreptate . Dar vei sta si tu la parter . Mi-e frica singura .

 -Ok. Eu voi sta aici . a spus aratand-mi o camera,cu usa din lemn de fag data cu lac recent,din capatul holului apoi a continuat : iar tu vei sta aici . Mi-a aratat camera alaturata .Am intrat in camera urmata de Tylor care voia sa se asigure ca am tot ce imi trebuie . S-a indreptat catre dulap si a scos o patura .A pus-o pe pat si m-a intrebat daca imi aduce ceva de schimb . 

   -Da. Adu-mi.am spus eu fiind ocupata sa admir camera . Era simpla dar totusi frumoasa . Doua culori predominau mov si alb . Ador movul . Daca as putea sa am o asa camera si in Seatle , acolo unde ma voi muta . Nu cred ca a trecut un minut si deja Tylor s-a intors si mi-a pus hainele pe pat spunandu-mi noapte buna si inchizand usa in urma lui . 

    Am luat hainele in mana si le-am analizat . Le-am luat pe mine . Cum credeam , erau largi dar ma simteam destul de bine in ele . Mama lui Tylor are gusturi destul de ok . M-am uitat la ceasul de pe telefon .Hmmm da , cum credeati si voi . Am facut rost de el . Sunt un geniu . Dar nu conteaza asta ceea ce conteaza in acest moment este ca am la dispozitie doar 5 ore pentru somn . AJUTOR!!

  M-am repezit spre pat . M-am aruncat in el si m-am invelit cu patura . Am inchis ochii si PAC am adormit . 

    Noapte buna!

********

 ASTEPT PARERI DESPRE ACEST CAPITOL . STIU CA NU ESTE CHIAR REUSIT DEOARECE M-AM GRABIT PENTRU CA MI L-ATI CERUT ATAT DE REPEDE  DAR SPER SA FIE BUN .  

Jurnalul unei viitoare vampiriteWhere stories live. Discover now