Capitolul 4

1K 54 0
                                    

-ZILE DE COSMAR-

"-Mama tu esti?

-Da , scumpa mea .Eu sunt .Mama v-a fi mereu alaturi de tine...de aici..de sus .

-Mami , imi este foarte dor de tine.Nu pot sa cred cum m-am comportat cu tine . Ultimele cuvinte pe care ti le-am spus au fost cam dure .Eu te iubesc .Mami , intoarce-te inapoi . Am nevoie de tine .

-Din pacate , nu pot . Dar te voi veghea de aici .Nu te voi lasa niciodata .

-Promiti ?

-Promit ca voi fi mereu aici pentru tine chiar daca nu ma vei vedea...chiar daca nu ma vei auzi , sa nu uiti niciodata ca aici sus , sunt eu , mama care nu te v-a lasa niciodata . Te iubesc .

Am luat-o in brate .As fi vrut ca acest moment sa nu se termine . Mama s-a desprins din imbratisare. Mi-a sters lacrimile si mi-a soptit:

-Ai grija de tine. Eu trebuie sa plec . Nu uita!Eu voi fi mereu in inima ta! Te iubesc,scumpo!

M-a sarutat pe frunte, m-a privit in ochi si mi-a zambit , apoi s-a intors , a facut cativa pasi dupa care s-a intors cu fata la mine .Mi-a facut cu mana si a disparut . Dintr-o data ,totul s-a intunecat "

M-am trezit .A fost doar un vis dar a parut mai mult decat real .Mi-am pus mainile la ochi. Erau inundati de lacrimi care nu vroiau sa se opreasca .Nu pot sa cred ca a plecat .Nu pot sa cred cat de frumoasa era .Era imbracata intr-o rochita alba (in vis). Dar sa ma trezesc la realitate . Unde sunt?Ce mi s-a intamplat ?Imi amintesc ca iesisem de la mama din salon si am cazut in genunchi...atat...

Ma dau jos din pat , ma dezmeticesc si imi dau seama ca sunt intr-un salon . Ies pe coridor si o zaresc pe matusa mea .Ma duc spre ea .

-Ce s-a intamplat ?

-Ai lesinat.

-Tata cum se simte ?S-a trezit ?

-Nu .Doctori nu ii dau prea multe sanse .

M-am intristat dar mi-am adus aminte de vis si m-am gandit daca ar fi in regula sa ii spun si matusi despre el . Da ,ii voi spune , ce am de pierdut ?

-Matusa ,am avut un vis .

-Despre ce ?ma intreaba ea putin absenta , sorbind din cafeaua ei cu lapte .

-Despre mama .

La auzul acestor cuvinte , si-a indreptat privirea spre mine si astepta nerabdatoare sa incep .Asa am ajus sa ii povestesc , cum mama m-a rugat sa fiu puternica , sa am grija de mine si sa nu uit ca v-a fi mereu langa mine.

Matusii Clara i-au dat lacrimile .Ele doua erau foarte apropiate . Se cunosteau de cand erau mici si mereu imi povesteau cum se jucau ele cand nu existau calculatoare ,tablete si tot felul de alte produse electronice , cat de fericite erau impreuna si cat de bine se intelegeau .Spuneau ca au avut o copilarie frumoasa impreuna . Mi-au dat lacrimile.

Matusa m-a luat in brate si mi-a spus ca v-a avea grija de mine ca si mama mea .Asta m-a innduiosat.

I-am multumit pentru tot ce face pentru mine , pentru ca e alaturi de mine , pentru ca ma sprijina si pentru ca ma iubeste ca pe fica ei . Tata inca nu s-a trezit iar doctori nu ii dau sanse.Se gandesc chiar sa il deconecteze de la aparate . Noroc ca avem bani altfel nu mai avea nici-o speranta sa il tina in spital . Ce ma voi face daca tata nu se v-a trezi?

Jurnalul unei viitoare vampiriteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum