Capitolul 1

1.9K 76 7
                                    

                                                                           

             - O SCURTA DESCRIERE-

    

  Hey! Eu sunt Amber . Am  17 ani . Sunt clasa a 11 a. Sunt o blonda de 1,65 rasfatata si inganfata.Toti imi spun ca schimb hainele ca pe sosete dar ce este rau sa fi la moda??Am o pufosenie mica numita Carlos.Ne cunoastem de cand aveam 12  ani.Este prientenul meu cel mai bun.Mda...ati inteles foarte bine...nu am prieteni.

    

  La scoala toti sunt gelosi pe mine si pe banii mei incat nici nu ma mai  baga in seama.Locuiesc in New York cu parintii mei intr-o vila mare cu 3 etaje . Ei sunt sefii unui lant de hotele prin toata America.Din aceasta cauza, eu am tot ce imi doresc :oricand ,oriunde ,orice .

    

      Merg la cel mai bun liceu din New York desi nu invat foarte bine..Mama si cu tata m-au  inscris la acest liceu iar eu am acceptat deoarece aici vin numai vedetele.. 

      Hai sa va arat o zi obisnuita din viata mea fabuloasa :

      -Trezirea domnisoara Amber..veti intarzia la scoala..

    Pauza..Oare va intrebati cine imi vorbeste asa formal...ei bine acesta este valetul meu..Ca deobicei..ma trezeste la 6 ca sa nu intarzii la scoala...In prima saptamana in care a aparut el am intarziat la scoala in fiecare zi 30-40 de minute asa ca s-a obisnuit sa ma trezeasca mai devreme.

Sa trecem peste si sa continuam.

    -Acum..raspund eu si ma ridic in picioare. Valetul iese din camera dar se intoarce imediat inapoi.

     -Da??spun eu

     - Domnisoara Amber , ce doriti la masa ??

    -Cereale cu lapte si un baton fitness..Pauza..deci va intrbati de ce mananc chestiile astea cand ceilalti copii de varsta mea mananca cartifi prajiti..omlete..shaorma si alte chesti care au multe calori.Ei bine am 55 de kg si vreau sa ma mentin. Uni spun ca sunt anorexica dar nu este adevarat.Pentru ca am lamurit si chestia asta putem continua:

    -Imediat domnisoara Amber.

    Iese din camera...ma intorc cu fata spre fereastra si privesc ganditoare....cu ce ma voi imbraca azi ??Incep prin a ma duce la baie sa fac un dus,sa ma spal pe dinti si pe fata apoi intru in dressing-ul meu si imi caut blugii pe care i-am luat acum 2 zile din Milano...Aha i-am gasit apoi imi caut un tricou destul de deschis...care sa nu iasa in evidenta..Dupa lungi cautari am gasit un tricou crem de la Calvin Klein.

          

         Iau o pereche de conversi rosii si bratarile mele norocoase  apoi imi iau ondulatorul si placa de par. Imi indreptat parul iar la varfuri imi fac mici onduleuri .Ii dau cu fixativ si e gata.Apoi ma machez natural...Putin fond de ten , rimel creion de ochi si strugurel .In sfarsit ,imi  iau geanta si cobor jos la masa.Ma asez pe scaun si incep sa mananc .

       

         Cand termin ma ridic de la masa, il strig pe valet si mergem la masina...Dau drumul la muzica si incep sa fredonez prin masina melodia Rihannei-Diamonds..E super mega incredibil de draguta..melodia desigur.

    Ajung la scoala.Valetul imi deschide portiera iar eu cobor.In momentul acela imi suna telefonul.Oare cine ar putea fi la ora asta ?Imi scot telefonul din geanta si raspund...este mama.

    -Alo!Ce este?Ce dracu ai cu viata mea la ora asta ?

    -Draga , nu vorbi asa.Vroiam sa iti spun ca noi vom pleca la o conferinta de presa in Venezuela.Vei ramane cu valetul si cu Meredith(bucatareasa si menajera) .

Jurnalul unei viitoare vampiriteWhere stories live. Discover now