38

894 55 1
                                    


A durat cateva secunde pana cand toti trei sa ne dam seama ce se intampla. Cross statea ca o stana de piatra, socat de gestul meu, iar eu am simtit un fior in corp, departe de a fi placut la contactul cu buzele lui.  Exact in momentul cand voiam sa ma desprind de Cross, am simtit cum acesta este tras de langa mine, iar Adam ii serveste un pumn zdravan in obrazul stang, lucru ce-l dezechilibreaza complet, mai ales dupa un asa moment confuz. 

-Ce mama dra...Incearca el sa spuna, dar Adam se repede la el.

-Jigodie! Spune Adam, nervos la culme. Eu, de doua ori mai panicata acum, realizez pe ce planeta ma aflu si il apuc de umar, tragandu-l de pe Cross cel naucit de cap.

-Hei, opreste-te! Strig eu, iar Adam aproape ma impinge de pe el, dar isi da seama cine sunt si se opreste. Adam, lasa-l! Continui eu, iar el se ridica si se intoarce la mine. Avea privirea neagra de furie si ma prinde de mana, apoi ma trage dupa el afara din casa. Ma lovesc de cateva trupuri infierbantate de la atata alcool si dans, dar reusesc sa ies intreaga din casa, cu inima batandu-mi puternic in piept. Ce naiba am facut?! Parca nici nu realizam. De ce am facut-o? Nu imi gaseam un raspuns logic, ma lasasem orbita de gelozie si nervi si acum regretam. Totusi...Adam merita asta. Merita sa sufere. Poate Cross nu a meritat pumnul ala, desi nu-l placeam prea mult. Era nevinovat in situatia asta, totusi.

Adam nu mi a dat drumul la mana pana nu am ajuns langa masina sa, pe care a descuiat-o si mi-a marait:

-Urca.  M-am oprit si am spus:

-Nu. 

-Ce? a intrebat el, oprindu-se la jumatatea drumului spre locul soferului.

-Am spus "nu", repet eu, cu mai multa hotarare de data asta. 

-Kara, urca dracului in masina! Aproape striga el, dar eu am ramas locului. Cu pasi mari ajunge in fata mea si imi cuprinde barbia intre degete. Te duc acasa, zice incet.

-Dar abia am ajuns, am spus eu, de parca mi-ar fi pasat de petrecerea asta stupida. 

-Cum de poti sa intrii intr-o camera si in doar 2 minute s-o intorci cu fundul in sus? Sau poate faci asta doar cu mine, spune, plimbandu-si degetul mare pe buza mea de jos. Mi-am intors capul, dupa un moment infinit de impotriviri mentale si de auto-convingeri. 

-Adam...

-Ce a fost aia, Kara? Intreaba Adam, parca indurerat cu adevarat. Pff, ce escrocherie!

-Ce crezi ca a fost? intreb eu, facand un pas in spate.

-Incerc sa nu ma gandesc prea mult la ce tocmai s-a intamplat, raspunde, razamandu-se de masina lui.

-Atunci de ce m-ai intrebat? Incerc eu sa-l "sfidez".

-Ai facut asta intentionat? Intreaba el. Asa crezi ca te razbuni? Crezi ca imi intorci moneda daca ma faci sa-l bat pe idiotul de Cross? Sau ca sufar din cauza asta? Pff, s-o crezi tu! 

-Credeam ca sunteti prieteni, am murmurat eu confuza.

-Si cine spune asta? Cross? 

-Da, el mi-a spus, raspund eu. 

-Acum ca e clar ca nu ma deranjeaza sa-l bat de-i sar fulgii putem sa plecam acasa? Intreaba Adam si imi deschide usa masinii. Pufnesc exasperata si spun, jucandu-mi rolul pana mai departe:

-Nu stiu ce crezi tu ca ai vazut, dar eu sunt pe bune cu Seb. Am folosit in mod intentionat prescurtarea asta, iar fata lui Adam s-a intunecat la fel ca privirea, devenind apoi inexpresiva. 

-Nu poti sa faci asta, spune el.

-Nu pot? Dumnezeule, tu ai vazut ce tocmai s-a intamplat?! Nu poti sa imi zici ce sa fac si ce nu! 

-Stii ca ma iubesti pe mine! Striga Adam si loveste masina cu pumnul. 

-Oare? Intreb eu. Mai stiu asta? Dupa ceea ce ai facut? 

-Aia a fost o prostie! Nu mai incerca sa pui bete in roate relatiei noastre, scumpo, spune, si ma prinde de ceafa, tragandu-ma spre un sarut, dar la doar cativa centimetri de buzele lui pe care as fi vrut sa le sarut cu toata inima, m-am tras de langa el, spunand:

-Lasa-ma in pace, Adam! Si pe Seb! ma indreptam spre casa lui Cross, incercand sa nu izbucnesc in lacrimi. 

-Nu-i mai spune asa nenorocitului! Striga el.  Nu-l cunosti destul de bine, Kara! Nu stii cu ce se ocupa!

-La fel cum nu te-am cunoscut nici pe tine, Adam? strig si alerg in casa. Ma uit pe cel mai apropiat geam de intrare si il vad cum loveste cu piciorul roata masinii, apoi urca in ea si pleaca in mare viteza. 

Cartierul crimei...(+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum