13.BÖLÜM

2.8K 106 15
                                    

Multimedya : Derin

Sabah omzumun hafifçe sarsılması ve adımın fısıltıyla çağrılmasına uyandım. Gözlerimi açtığımda görüşüm bulanık olduğu için birkaç defa gözlerini sıkıca yumup geri açtım. Artık görüşüm daha düzgündü ve Derin ıslak saçları ve makyajsız ilk defa gördüğüm yüzüyle başımda dikiliyordu. Hafifçe gülümseyerek konuştum.

"Günaydın. "

Bunun üzerine Derin işaret parmağını dudaklarına örtmüş ve ' şşş ' sesi çıkarmıştı. Nedenini anlayamadan kaşlarımı çattığımda usulca yan tarafını işaret etmişti. O tarafa bakmadan önce dün gece Umut'un yanında uyuduğumu hatırlamıştım. Yana dönüp huzurla uyuyan miniğe ve iç içe geçmiş bedenlerimize baktım. Usulca ondan uzaklaştım ve Derin ile birlikte odadan çıktık.

"Kahvaltı hazırlayıp Umut'u uyandıralım. Güne iyi bir kahvaltı ile başlarsa daha iyi olur. "

Yine usulca haraket ederek onu onaylamak için başımı salladım. Yeni uyandığım için olsa gerek konuşmadan anlaşmaya çalışıyordum. Sonra Derin yine konuştuğun da kaşları çatılmıştı.

"Bu sefer daha dikkatli olacağım. Umut'un başka birşeye alerjisi var mı? "

Derin bir nefes alıp konuştum.

"Umarım bu konu da kendini suçlu hissetmek gibi bir yanlışa fikire kapılmamışsındır , Derin. "

Derin'in yüzüne baktığım da buruk bir gülümseme vardı dudaklarında.

"Hayır sadece bir daha sorun çıkarmak ya da ona zarar vermek istemiyorum. "

Tam tahmin ettiğim gibi kendini suçluyordu.

"Sen sorun falan çıkarmadın. Olacağı varmış. Umut sağlıklı ve sen yanımdasın. Şuan olduğumdan daha mutlu olamazdım. Bu yüzden rahatla. Ve kahvaltıyla uğraşma , bugün dışarıda yiyelim. Alışveriş merkezine falan da gidebiliriz. Eve sadece akşam uyumak için gelelim. "

Bunları söylerken Derine yaklaşmış ve kolumu beline sarmıştım. Alnına hafif bir öpücük kondurdum ve tekrar konuşmak için ağzımı araladım.

"Sen de saçlarını kurut ve hazırlan. Bende duşa gireceğim." Bunları konuşurken odama doğru ilerledim.  

" Hazırlanman bitince Umut'u uyandırıp hazırlanmasına yardımcı olur musun ? " diye sorduğumda hevesli bir şekilde başını sallayarak onayladı. Ona gülümsedim ve iç çamaşırı seçerek banyoya ilerledim. O sırada Derin makyaj yapıyordu. Ona saç kurutma makinesinin yerini gösterip odadaki banyoya girdim.

Üzerimdekilerden kurtulup suyu ayarladıktan sonra duşa kabinin kapılarını sürükleyerek kapadım. Hızlıca duş almak ve çabucak çıkmak istiyordum ama hiç enerjim yoktu.

Normalde deliksiz uyku çekerdim ama dün gece birkaç defa uyanmıştım. Ve bu durum güne enerjik bir şekilde başlamamı engelliyordu çünkü uykumu alamamıştım.

Olabildiğince elini çabuk tutarak hazırlandım. Klasik dar paça bir siyah pantolon ve siyah bir sweatshirt giydim ve saçlarımı fön makinesi ile düzleştirdim. Kendi hali dalgalı olan saçlarımı iki türlü de kullanmayı seviyordum. Minimum malzeme kullanarak yaptığım makyajda bitince parfüm sıktım, ayakkabı ve ince bir ceketimi giyindim.

Umut'un odasına kapıyı tıklatarak girdiğim de ikisini gördüm. Derin , Umut'un ceketini giyinmesine yardım ediyordu kendisi de çoktan hazırlanmıştı. Hava soğuk sayılmazdı ama yine de yaz günü değildi.

Derin de benim gibi siyah dar bir pantolon ve siyah üst giymişti üzerinde ise kot ceket vardı. Her zamanki gibi hoş görünüyordu.

Birlikte dışarı çıkıp arabaya yöneldik. Gerçi ben açtığım araba kapısını geri kapatıp bahçe kapısına doğru yürüdüm. Kafam çok dalgındı. Bir şeylere dikkatimi veremiyordum.

Bahçe kapısını açtıktan sonra sürücü koltuğuna oturup arabayı bahçe dışına çıkardım. Sonra tekrar inip kapıyı kilitledim ve arabaya doğru ilerdim.

Yolda nereye gideceğimize karar vermek ve dalgın oluşumdan dolayı arabayı yavaş kullanıyordum. Sonuç olarak Derin'in önerdiği çay bahçesi tarzı bir yere gitmeye karar verince arabayı biraz daha hızlandırdım.

Oraya vardığımızda hala Umut ve Derin neşeli bir şekilde sohbet etmeye ve beni de buna dahil etmeye çalışıyorlardı. Onlar sayesinde sabahki halimden sıyrılıp kendime gelebilmiştim.


📌 Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum o yüzden bölüm yarım yamalak da olsa yayınlayacağım. Bu da artık geçiş bölümü gibi birşey olsun.
Böyle devam edemez. Gerçekten hiç yazasım gelmiyor. Hikayeyi silecek falan değilim ama yazmaya çalıştıkça da birşey değişmiyor. Bunun için hepinizden özür diliyorum.
En azından hızlıca birkaç bölümle final yapmalıyım galiba.
Tekrar tekrar yazmaya çalışacağım. Zaten okumalar da çok düştü.
Her neyse hepinizi seviyorum umarım eskisi gibi olabiliriz. 📌

OĞLUMUN ÖĞRETMENİ LGBTWhere stories live. Discover now